NovaGO

Status
Not open for further replies.
Χρησιμοποιώ την εφαρμογή για πρώτη φορά μέσω του κωδικού που δίνει γνωστή εφημερίδα. Αφού τα έχω κάνει όλα και έχω λάβει τα σχετικά username/password, όταν πατάω σύνδεση, μου βγάζει ότι έχω ξεπεράσει το μέγιστο αριθμό συσκευών! Τι σημαίνει αυτό;

Ότι δοκίμασες τους ίδιους κωδικούς και από άλλη συσκευή. Εμένα όταν το λέει αυτο μου βγάζει ένα παράθυρο και λέει να διαγράψω την προηγούμενη ώστε να παίξω με αυτή.

Γνωρίζει κάποιος αν η μέγιστη ανάλυση του novago είναι 576p?

Ναι, 576p είναι η μέγιστη ανάλυση και γι' αυτό αν κοιτάξεις όλες τις αναλύσεις που έχει στη χειροκίνητη επιλογή, αυτή είναι η ανώτερη τιμή που δίνει.

Σκέφτομαι να πάρω ένα καλυτερο λαπτοπ. Ερώτηση: Θα μπορώ να το χρησιμοποιήσω βάζοντας τους ίδιους κωδικούς (απ την γνωστη εφημερίδα)? Ή θα πρέπει να περιμένω ένα μηνα για να "απενεργοποιηθεί" η συνδεση με το προηγούμενο λαπτοπ?

Αν έχει περάσει ένας μήνας από την πρώτη φορά που χρησιμοποίησες την υπηρεσία,δεν χρειάζεται να περιμένεις.

Κάθε βδομάδα το χρησιμοποιώ (σχεδόν). Στην χειρότερη κάθε 15. Πχ στις 13/3/2016 το χρησιμοποίησα για αγωνα. Άρα θέλει να περιμένω? Τι εννοείς 1η φορά?

Εννοώ ότι αν δεν έχεις κάνει αλλαγή συσκευής τις τελευταίες 30 μέρες και εξακολουθείς και χρησιμοποιείς την ίδια,μπορείς να πραγματοποιήσεις την αλλαγή με το νέο laptop που θα πάρεις.Δεν χρειάζεται δηλαδή να μείνεις 1 μήνα χωρίς να χρησιμοποιήσεις την τωρινή συσκευή σου.

Όχι ακριβώς αυτόματα...
Θα συνδεθείς με το νέο σου laptop και (αυτό ναι,θα το δεις αυτόματα) θα κάνεις την ανανέωση συσκευής από εκεί.

Καλημέρα έχω ευχάριστα νέα γι'αυτούς που έχουν pc και θέλουν να βλέπουν novago.

Φίλε gdy190 ακόμα και αν ισχύει αυτό που λες (που έχω αμφιβολίες..) μην το γράψεις εδώ. Σου έστειλα μνμ για αυτό στο prv σου..

Εχω μονο το αθλητικο πακετο ομως στο nova go που ανοιγουν και παιζουν κανονικα και τα 2 cinema. Αυτο γινεται σε ολους ή θα φαω καμια χρεωση ?

και σε εμενα παιζουν στο novago (και ας εχω το sports pack )τα novacinema περιεργο

Καλύτερα να διαγράψετε τα μηνύματα; Λάθος έκανα τελικά. :p

Απάντηση: Re: NovaGO

και σε εμενα παιζουν στο novago (και ας εχω το sports pack )τα novacinema περιεργο

α για αυτο σταματησαν να παιζουν σημερα!!!!!:violent-smiley-030:

Re: Απάντηση: NovaGO

Εγώ στην θέση σας δεν θα μίλαγα :smileJap:
Στερνή μου γνώση να σ' είχα πρώτα!
Και δεν είναι η πρώτη φορά που συμβαίνει αυτό. Δυστυχώς, το έχουμε δει πολλές φορές να επαναλαμβάνεται το ίδιο έργο... :damnyou: (αν υπήρχε emoticon με αυτομαστίγωμα θα ήταν ιδανικότερο :jester:)

Last edited:
Status
Not open for further replies.