NovaGO

Status
Not open for further replies.
Τον imac τί να τον πεις; Σταθερο ή φορητό; Παντως καποια παιδια παλαιότερα ειχαν πει πως δεν ειχε παιξει σε all in one windows pc. Δοκιμασε και πες μας.

Μετά το τελευταίο update εξακολουθώ να μην μπορώ να δω, ενώ δεν είχα πρόβλημα πριν.
Το μήνυμα είναι ότι πρέπει να εγκαταστήσω τον player (ενώ το έχω κάνει).
Έχει κανείς καμία ιδέα; Firefox χρησιμοποιώ.
Στην εγκατάσταση περνάει και Microsoft Visual C++, ενώ το βλέπω και στα προγράμματα στα Windows.
Απεγκατέστησα τα παλιά plugins για να ξεκινήσω από την αρχή και εξακολουθώ να βλέπω το ίδιο μήνυμα. Στα plugins του Firefox δεν εμφανίζεται.

Τον imac τί να τον πεις; Σταθερο ή φορητό; Παντως καποια παιδια παλαιότερα ειχαν πει πως δεν ειχε παιξει σε all in one windows pc. Δοκιμασε και πες μας.

Δεν λειτουργεί, αν και για μένα δεν υπάρχει λόγος. Άντε περίμενε ένα μήνα τώρα.

Πάντως στο MacBook Pro, παίζει άψογα, χωρίς σπασίματα, χωρίς τρεμόπαιγμα.

Στο MacBook δεν γινόταν εγκατάσταση του plug-in, ίσως επειδή έχω την 10.12beta και δεν υποστηρίζεται ακόμα.

Όλα καλά.

Έχει κανένας την προηγούμενη έκδοση που δουλεύει σε 17άρια laptops?

Επίσης, υπάρχει ενημέρωση για το αν/πότε θα το φτιάξουν να δουλεύει πάλι στα 17άρια?

Εμένα πάντως ακόμα μου αναγνωρίζει το laptop σαν desktop και δεν με αφήνει να δω (Windows 7, 17αρι Fujitsu). Έχει κάποιος άλλος το ίδιο πρόβλημα?

Re: Απάντηση: NovaGO

φιλε αποκλειεται να μην εχεις τρεμοπαιγματα.δεν λεω οτι κανει buffering και κολλαει λεω οτι εκει που βλεπεις τον αγωνα ξαφνικα βλεπεις να τρεμουν οι παιχτες σαν μικρκολλημα που ειναι τρομερα εκνευριστικο.πριν 10 μερες δεν ειχα τετοια θεματα.αρα ειναι δικο τους θεμα.

Πράγματι σε laptop με 17 ´ οθόνη και σε μένα δεν λειτουργεί.
Επικοινώνησα με το τεχνικό τμήμα κάναμε απεγκατάσταση , ξανά εγκατάσταση, αλλάξαμε browser, καμμία λύση όμως.
Αδυνατούσε να καταλάβει και ο τεχνικός τους τι συμβαίνει.
Προφανώς έχουν να λύσουν πολλά θέματα οι τεχνικοί τους.

Όχι, εννοώ ότι αφου έχω συνδεθεί κανονικά, ανοίγω, είτε επιλογή ταινίας να παίξει , είτε live tv , και αμέσως βγάζει κάρτα λάθους , Error: 107017.

Σε επικοινωνία που είχα με την εξυπηρέτηση πελατών, για πρόβλημα που αντιμετώπιζα στη προσπάθεια εγκατάστασης του player σε win10 (runtime error) με ενημέρωσαν για εκ νέου λήψη του αρχείου εγκατάστασης, καθώς έχει ανέβει νέα έκδοση που επιλύει το πρόβλημα. Με ενημέρωσαν επίσης ότι επιλύει και προβλήματα με σφάλματα για εξωτερική οθόνη. Δοκίμασα εκ νέου λήψη του αρχείου και εγκατάσταση και όλα πήγαν οκ! :)

Last edited:
Δεν κατάλαβα να έχει ανέβει νέα έκδοση να κατεβάσεις . Εμένα κατεβάζει νομίζω το ίδιο.
Σε 14 αρι λαπτοπ (lenovo G4030) με win 10 δεν μου παίζει ο novago player με κανέναν browser. Δοκίμασα σε firefox, chrome και Opera. Ανοίγει γυρνάει το κυκλάκι στο κέντρο 2-3 φόρες και η οθόνη παραμένει μαύρη. Σε επικοινωνία με τη nova δεν βγάλαμε άκρη και μου είπαν θα προωθήσουν το θέμα μου ... που δεν κατάλαβα(χθες αυτό). Δοκίμασα να εγκαταστήσω και να τρέξω τον player με κλειστό το firewall και defender πάλι αποτέλεσμα 0 .... Έχει κανείς καμία ιδέα τι μπορεί να φταίει?

γεια σας,το ιδιο προβλημα εχω και εγώ ,αλλα λογικά θα το φτιαξουν .Αυτα μου απαντησαν εμένα

καλησπερα
πριν την αναβαθμιση επαιζε κανονικα και τωρα δεν ξεκιναε
ι καν ο νεος player
διαβαζω στα forum οτι εχουν και αλλοι το ιδιο προβλημα
ακόμα δεν έχει βγει στην παραγωγή κάποιο update οπού θα επιλύσει τελείως το πρόβλημα που αντιμετωπίζετε και δεν υπάρχει κάποια ενημέρωση σχετικά με το χρονοδιάγραμμα. Αν υπάρχει η δυνατότητα μπορούμε να το βάλουμε σε μια άλλη συσκευή (tablet, smartphone) ωστε να έχετε πρόσβαση μέχρι να ολοκληρωθούν οι εργασίες.
οκ ευχαριστω ,θα περιμένω να λυθει
υπαρχει περιπτωση να ειναι πιο βαρυ το νεοπρογραμμα και να μην το τρεχει το laptop Μ?

οχι δεν νομίζω να έχει να κάνει με συγκεκριμένες απαιτήσεις το συγκεκριμένο πρόβλημα.

Κάθε φορά εγκαθιστώ το plugin και συνεχώς μου βγάζει το παραπάνω: Παρακαλώ κατέβασε και εγκατέστησε το απαραίτητο NovaGO Player. Αν το έχεις εγκαταστήσει ήδη, επέτρεψε την εκτέλεσή του για να απολαύσεις θέαμα. (Tα νεύρα μου)

Κάθε φορά εγκαθιστώ το plugin και συνεχώς μου βγάζει το παραπάνω: Παρακαλώ κατέβασε και εγκατέστησε το απαραίτητο NovaGO Player. Αν το έχεις εγκαταστήσει ήδη, επέτρεψε την εκτέλεσή του για να απολαύσεις θέαμα. (Tα νεύρα μου)

Μια από τα ίδια...

Status
Not open for further replies.