NovaGO

Status
Not open for further replies.
αν γυρισω απο windows 10 σε windows8 υπαρχει περιπτωση τα σπασιματα της εικονας να σταματησουν???πειτε μου αν το χει δοκιμασει καποιος.

Φίλε μου κοίτα να δεις, εγώ πιστεύω ότι μπορεί να σου φτιάξει το πρόβλημα, αλλά θεωρείς ότι είναι σοβαρό επειδή είπαν να βγάλουν ένα προβληματικό update να φτάσουμε εμείς στο σημείο να αλλάξουμε όλο το λειτουργικό μας σύστημα για να μπορούμε να δούμε???? Ας κάνουν τις απαραίτητες ενέργειες και να το φτιάξουν!!!!

ΥΓ. Και επειδή κάποιοι από εδώ νομίζουν ότι βλέπει η nova τα οποιαδήποτε forum είναι γελασμένοι....Όταν σε δική μου τηλεφωνική επικοινωνία τους είπα ότι μπείτε σε forums να ενημερωθείτε για το πρόβλημα που δημιουργήσατε η απάντηση τους ήταν "δεν εμπιστευόμαστε εμείς forums που δε ξέρουμε τη προέλευση τους και ποιοι είναι πίσω από τα πληκτρολόγια....".

Γεια σας και παλι . Οποιος ειχε το δικο μου προβλημα με την εγκατασταση του προγραμματος εκανα ενα κολπακι που εντελως τυχαια δεχτηκε την εγκατασταση , δουλεψε και παιζει κανονικα . Μου εμφανιζε μηνυμα cannot create file C:\\WINDOWS\\system32\\drivers\\hosts
Λοιπον πηγα στην διαδρομη αυτη στα windows βρηκα το συγκεκριμενο αρχειο το εκανα αποκοπη στη επιφανεια εργασιας .
Εκανα την εγκατασταση του προγραμματος και ολα καλα , χωρις να απενεργοποιησω antivirus , firewall τιποτα.
Το μονο που εκανα μετεφερα το συγκεκριμενο αρχειο απο την επιφανεια σε ενα φακελο και το εβαλα καπου στα εγγραφα για να μην ειναι εκει.
Ελπιζω να βοηθησα.

Γεια σας και παλι . Οποιος ειχε το δικο μου προβλημα με την εγκατασταση του προγραμματος εκανα ενα κολπακι που εντελως τυχαια δεχτηκε την εγκατασταση , δουλεψε και παιζει κανονικα . Μου εμφανιζε μηνυμα cannot create file C:\\WINDOWS\\system32\\drivers\\hosts
Λοιπον πηγα στην διαδρομη αυτη στα windows βρηκα το συγκεκριμενο αρχειο το εκανα αποκοπη στη επιφανεια εργασιας .
Εκανα την εγκατασταση του προγραμματος και ολα καλα , χωρις να απενεργοποιησω antivirus , firewall τιποτα.
Το μονο που εκανα μετεφερα το συγκεκριμενο αρχειο απο την επιφανεια σε ενα φακελο και το εβαλα καπου στα εγγραφα για να μην ειναι εκει.
Ελπιζω να βοηθησα.
Ποιο είναι αυτό το αρχείο;

Sent from my 1+1

Last edited:
hosts ετσι λεγετε χωρις καταληξη . αμα δεις και ενα αλλο hosts.old μην το πειραξεις , τουλαχιστον εγω μονο το πρωτο μετεφερα.

hosts ετσι λεγετε χωρις καταληξη . αμα δεις και ενα αλλο hosts.old μην το πειραξεις , τουλαχιστον εγω μονο το πρωτο μετεφερα.
Δεν έχω τέτοιο αρχείο, μάλλον δεν έχουμε το ίδιο θέμα, εγώ έχω το γνωστό 17.....

Sent from my 1+1

Φίλε μου κοίτα να δεις, εγώ πιστεύω ότι μπορεί να σου φτιάξει το πρόβλημα, αλλά θεωρείς ότι είναι σοβαρό επειδή είπαν να βγάλουν ένα προβληματικό update να φτάσουμε εμείς στο σημείο να αλλάξουμε όλο το λειτουργικό μας σύστημα για να μπορούμε να δούμε???? Ας κάνουν τις απαραίτητες ενέργειες και να το φτιάξουν!!!!

ΥΓ. Και επειδή κάποιοι από εδώ νομίζουν ότι βλέπει η nova τα οποιαδήποτε forum είναι γελασμένοι....Όταν σε δική μου τηλεφωνική επικοινωνία τους είπα ότι μπείτε σε forums να ενημερωθείτε για το πρόβλημα που δημιουργήσατε η απάντηση τους ήταν "δεν εμπιστευόμαστε εμείς forums που δε ξέρουμε τη προέλευση τους και ποιοι είναι πίσω από τα πληκτρολόγια....".
δηλαδη το προβλημα ειναι στα windows 10 αποκλειστικα??ειναι σιγουρο αυτο??και εφοσον το ξερουν γτ δεν ασχολειται κανενας εδω και 20 μερες.

Το αρχείο hosts είναι ένα σημαντικό αρχείο του λειτουργικού στο οποίο καταχωρούμε αντιστοιχίσεις διευθύνσεων και ip. Κάτι σαν τοπικό dns δηλαδή. Διαγράφοντας το, υπάρχει ενδεχόμενο να δημιουργήσουμε προβλήματα σε άλλες εφαρμογές. Για να μεταβληθεί το hosts χρειάζονται δικαιώματα administrator, ίσως γι'αυτό σου έβγαζε αυτό το μήνυμα. Αν δοκίμαζες να τρέξεις τον browser με admin, ίσως να μην στο εμφάνιζε.

με αυτα που διαβαζω με εχουν πιασει οχι τα γελια αλλα εχω πεσει κατω.εχει προβλημα το λογισμικο ρε παιδια γιατι δεν το καταλαβαινετε.ο ενας αλλαζει απο windows 10 σε 8 ο αλλος πειραζει τα windows ο αλλος βγαζει το λογισμικο για τους ιους σε λιγο θα βρεθει καποιος και θα αλλαξει τον υπολογιστη με καινουριο.και εμενα συνεχιζει να παιζει με κολληματα αλλα η βλεπεις ετσι και κανεις υπομονη να το φτιαξουν η το παρατας στην ησυχια του αλλη λυση δεν υπαρχει μεχρι να το φτιαξουν.το μονο που δεν ανεχομε και περνω αναποδες ειναι οταν τους παρεις τηλεφωνο οτι δεν παραδεχοντε οτι εχει προβλημα το λογισμικο παρα φταιει ο υπολογιστης.

να πω και κατι άλλο. από την nova μου ειπαν ότι ο υπολογιστης εχει πρόβλημα και να το παω σε τεχνικο η να παρω άλλο. διαβαζω σε ένα forum πολλοι αλλοι εχουν προβλημα μπητε να δειτε , μου ειπαν στα forum γραφουν ότι θελουν και να μην τα εμπιστεύομαι.

ο κυριος που μηλησα ηταν τοσο πολύ απότομος καταλαβα ότι δεν ηθελε να με βοηθησει

cmoustakas: παντα μιλαω κοσμια, ενταξει ξερω ξεφυγα για λιγο συγνωμη, και αλλοι ξεφευγουν για λιγο αυτό δεν συμενει ότι δεν είναι κοσμιοι

Last edited:
να πω και κατι άλλο. από την nova μου ειπαν ότι ο υπολογιστης εχει πρόβλημα και να το παω σε τεχνικο η να παρω άλλο. διαβαζω σε ένα forum πολλοι αλλοι εχουν προβλημα μπητε να δειτε , μου ειπαν στα forum γραφουν ότι θελουν και να μην τα εμπιστεύομαι.

ο κυριος που μηλησα ηταν τοσο πολύ απότομος καταλαβα ότι δεν ηθελε να με βοηθησει

cmoustakas: παντα μιλαω κοσμια, ενταξει ξερω ξεφυγα για λιγο συγνωμη, και αλλοι ξεφευγουν για λιγο αυτό δεν συμενει ότι δεν είναι κοσμιοι

Εγώ φίλε Αχιλλέα δεν έχω με κανένα τίποτα. Σκοπός μου είναι να διατηρήσω την ηρεμία και την ομαλή συζήτηση στο Forum. Από εκεί και πέρα καταλαβαίνω τα προβλήματα γιατί τα αντιμετωπίζω και εγώ σας χρήστης αλλά με το να ξεφεύγουμε και δεν λύνονται αλλά και δεν θα βοηθήσει πουθενά αυτό.

Η κατάσταση με αυτό το... ας πούμε "plugin" δεν υποφέρεται.

Αυτή τη στιγμή προσωπικά η Nova ΔΕΝ ΕΧΕΙ Nova Go.

Απλά δεν δουλεύει.

Είναι πάντως τρελλό κατόρθωμα μια υπηρεσία που είναι στον 3ο της χρόνο ακόμα να μην δουλεύει καθόλου σωστά.

Εγώ φίλε Αχιλλέα δεν έχω με κανένα τίποτα. Σκοπός μου είναι να διατηρήσω την ηρεμία και την ομαλή συζήτηση στο Forum. Από εκεί και πέρα καταλαβαίνω τα προβλήματα γιατί τα αντιμετωπίζω και εγώ σας χρήστης αλλά με το να ξεφεύγουμε και δεν λύνονται αλλά και δεν θα βοηθήσει πουθενά αυτό.

φιλε cmoustakas ναι εχεις δικιο, ολλα καλα δηλαδή ειμαστε αγαπημενοι και συνεχειζουμε:smile:

Τον Οκτώβρη θα πάω εξωτερικό. Θα μπορέσω με το κινητό μου να μπω στο nova go απο κει;

με αυτα που διαβαζω με εχουν πιασει οχι τα γελια αλλα εχω πεσει κατω.εχει προβλημα το λογισμικο ρε παιδια γιατι δεν το καταλαβαινετε.ο ενας αλλαζει απο windows 10 σε 8 ο αλλος πειραζει τα windows ο αλλος βγαζει το λογισμικο για τους ιους σε λιγο θα βρεθει καποιος και θα αλλαξει τον υπολογιστη με καινουριο.και εμενα συνεχιζει να παιζει με κολληματα αλλα η βλεπεις ετσι και κανεις υπομονη να το φτιαξουν η το παρατας στην ησυχια του αλλη λυση δεν υπαρχει μεχρι να το φτιαξουν.το μονο που δεν ανεχομε και περνω αναποδες ειναι οταν τους παρεις τηλεφωνο οτι δεν παραδεχοντε οτι εχει προβλημα το λογισμικο παρα φταιει ο υπολογιστης.

φιλε μου ωραια να κανεις υπομονη.αλλα αυτη τη στιγμη εγω δε βλεπω φως στον οριζοντα καθως δεν παραδεχονται ή δε θελουν να παραδεχτουν οτι εχει προβλημα.τετοια ξεροκεφαλια δεν την καταλαβαινω λες και το βλεπεις τσαμπα.απαραδεκτη εξυπηρετηση.

Από γειτονικό φόρουμ:

"αφού μου ζήτησε να εγκ/σω το νέο player, και το έκανα, μετά μου ζήτησε με ποιο αρχείο θα το ανοιξω. Επελεξα μετά επικοινωνία με το support το QP4W, και από τότε... ΤΙΠΟΤΑ.
Μπαίνω στη σελίδα novago, Μου βγάζει το σήμα novago, και μετά ασπριζει σε όλους τους browsers.
Ο εκπροσωπος στο live support, μου ειπε "σόρρυ, ξέρετε δε δουλεύει σωστά η αναβαθμιση απο την αρχη του μήνα, προσπαθούμε να το φτιάξουμε, δε μπορείτε να έχετε novago τώρα"

Να ήταν η πρώτη φορά που συμβαίνει αυτό το πρόβλημα με το plugin για laptop να τους δίναμε την συγχώρεση της 1ης φοράς... έλα όμως που είναι η πολλοστή προβληματική χρονική περίοδος ?

Καλημέρα,

Το μήνυμα για το hosts file σημαίνει πως η εφαρμογή δεν είχε επαρκή δικαιώματα για την επεξεργασία του. Το εν λόγω αρχείο συνήθως προστατεύεται από το antivirus για την αποφυγή προσθήκης ψεύτικων (spoofed) διακομιστών για γνωστές διευθύνσεις. Όσοι έχετε το πρόβλημα προτείνω να δοκιμάσετε ένα από τα εξής 3:

1) Να βρείτε το plugin στον φάκελο που κατέβηκε, δεξί click πάνω του και να επιλέξετε "Run as Administrator"
2) Να προσθέσετε το αρχείο στα αρχεία υψηλής εμπιστοσύνης στο antivirus πρόγραμα σας πριν το εκτελέσετε
3) Να απενεργοποιήσετε για 5 λεπτά το antivirus από την σχετική επιλογή πριν το εκτελέσετε

εξαφανιστηκε το plugin η εμενα μου φαινετε.παω να μπω μου ζηταει να κατεβασω το λογισμικο και μου δοιχνει ασπρη σελιδα χωρις τιποτα αλλο.

Μπα που τετοια τυχη ..το plugin συνεχιζει την αεναη προσπαθεια του για κατεβασμα :)

Status
Not open for further replies.