Επειδή τώρα πήρα χαμπάρι ότι βγήκε και για mac. Ξέρει κανεις αν τρέχει σε mac os x 10.7.5? Έχω ένα macbook early 2008 και λέω να το δοκιμάσω γιατί στο άλλο με τα win10 δε βλέπετε
Το ίδιο ακριβώς πρόβλημα και στο δικό μου λαπτοπ Dell Inspiron i7 4GB ram win 10Με την νεα εκδοση σε laptop vaio i5 επεξεργαστη φορτωνει παιζει δευτερολεπτα και μετα ξαναφορτωνει με την ενδειξη 1-100 και μετα παλι τα ιδια.Με την παλαιοτερη εκδοση στο ιδιο laptop επαιζε τελεια.
Καλησπέρα παιδιά. Δεν έχω δει κάποιον να αναφέρει το πρόβλημα μου και είπα να κάνω post. Κατέβασα σήμερα από το Playstore το nova go πέρασα τους κωδικούς και όταν πάτησα να παίξει κάποιο κανάλι έδειχνε για ένα δευτερόλεπτο και μετά σταματούσε και έγραφε φόρτωση και έμενε εκεί χωρίς να παίζει.. Υπάρχει κάποιο πρόβλημα στην τελευταία έκδοση;
Ελπίζω το θεμα να λυθεί και να μου φύγει και ο εκνευρισμός. Ειλικρινά όμως την εταιρεία αυτή την είχα πολύ ψηλά ( Λάθος μου ), και για αυτό έπεσα απο τα σύνεφα.Καλωσορισες στο φορουμ. Το θεμα δημιουργηθηκε πριν καποιες μερες. Λογικος ειναι ο εκνευρισμός. Πανε μερες, οποτε μαλλον η επιλυση του θα ειναι κοντά. Δε χανεις κατι να επικοινωνησεις με το ινστιτουτο καταναλωτή, περαν απο τον εκνευρισμό που μπορει να σου δημιουργησει και ειναι υποκειμενικό κατα πόσο αξιζει τον κοπο μιας και υπαρχουν σημαντικότερα ζητηματα για να διοχετευουμε τα νευρα μας. Ωστόσο, δε μπορεις να αρνηθείς να πληρώσεις λογαριασμό στο συνολο του μιας και οι υπολοιπες υπηρεσιες σου λειτουργουν.
Καλώς τον υπάλληλο της Nova.
Θίξαμε την εταιρία σου ?
Αυτή την στιγμή εγω βλέπω σχεδόν 100% πρόβλημα σε όσους θέλουνε το Nova Go σε LAPTOP.
Εσύ το θεωρείς οκ επειδή στα κινητά Android παίζει οκ ? ( παρά τον γελοίο περιορισμό να μην είναι rooted το κινητό, ακόμα και εκεί μετ' εμποδίων δηλαδή )
εγω παντως δε βλεπω καμια καινουρια εκδοση.δε φτανει φιλε που εχει σοβαρα προβληματα πανε να μας βγαλουνε και χαζους.αν τους ρωτησεις στο τσατ θα σου πουνε οτι βαλε το καλωδιο στον υπολογιστη,κανε επανεκκινηση το ρουτερ και αλλα τετοια αστεια επιχειρηματα,δε θελουν να παραδεχτουν οτι εχει σοβαρο προβλημα και να πουν οτι θα το επιλυσουμε.τοτε ναι θα νευριαζα φυσικα γτ πληρωνω κατι που δεν το εχω αλλα θα ελεγα αντε ισως καποια στιγμη το φτιαξουν.αυτη τη στιγμη δε θελουν να παραδεχτουν την αστοχια του προγραμματος.Καλησπέρα !
Είμαι νέος στο forum και ..νεος συνδρομητής στην nova
Ο πιο σημαντικός λόγος για να πάρω nova ηταν το novago
Εχω το παιδί μου στο laptop να βλέπει παιδικα και έτσι μπορω και γω να δω αυτά που θέλω χωρις οικογενειακούς καυγάδες. Δυστυχώς το χάρηκα μονο λίγες μέρες.
Εδω και 10-12 μερες με τον νεο player πραγματικά νομιζα ότι καπου κανω κατι λάθος εγω και αναλονώμουν σε on-line συνδεση με τους supporters της nova για να βρούμε λύση,
αλλα τίποτε. Σήμερα μουπαν ότι θα βγάλουν νεα έκδοση ( θα την δώσουν σήμερα 19/9/16) αλλα ακόμα τίποτε.
Την κοροιδία δεν την ανέχομαι. Αυριο θα πάω σε ενα υποκατάστημα τους να δω αν μπορώ να καταγγείλω την συνδεση, και επιφυλάσομαι να πληρωσω τον επόμενο λογαριασμό.
Σκέφτομαι να στείλω mail στην προστασία καταναλωτή να δω πως θα με κατευθύνουν. Οι άνθρωποι δεν παίζονται. Απαιτώ αυτό που πληρώνω να το έχω. Αν είναι ανίκανοι οι τεχνικοί και οι προγραμματιστές τους δεν φτέω εγώ.
Οσον αφορα το foroum , σας βρήκα ..κατα λάθος (ευτυχώς) , και βλέπω ότι πολλοί από εσας έχουν το ίδιο πρόβλημα.
Εχω εκνευριστεί πάρα μα πάρα πολυ, και δεν ξέρω που θα το φτάσω το θέμα.
Και να συμπληρώσω πως αυτού του είδους τα applications δεν είναι της Nova. Οπότε όσο και να γκρινιάζετε, δε μπορείτε να πετύχετε κάτι. Η Nova απλώς μπορεί να μεταφέρει τα προβλήματά σας στην εταιρεία που φτιάχνει αυτά τα προγράμματα. Απ' ότι είδα, το νέο application είναι από άλλη εταιρεία (Squadeo το νέο - το παλιό νομίζω ήταν Verimatrix Web Player) και γι' αυτό η διαφορά από την παλιότερη εφαρμογή που πχ δεν έπαιζε σε Mac αλλά δούλευε σωστά στα laptop σας.
Και εγω το Photoshop της Adobe χρησιμοποιώ, αλλά αν έχει ατέλεια μια φωτογραφία πελάτη μου δεν της λέω φτάιει η Adobe, βρίσκω λύση και το φτιάχνω.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.