NovaGO

Status
Not open for further replies.
Σ ευχαριστώ αν και ξέχασα να πω πως πλέον είμαι μέσω κουπονιού. Υποθέτω όμως ισχύουν τα ίδια και σε μένα. Άρα καλού κακού θα χρειαστώ 1 μήνα για την αλλαγή..
Εφόσον είμαι συνδρομητής, δεν γνωρίζω τι ακριβώς συμβαίνει με τα κουπόνια.
Η λογική όμως λέει ότι κάθε κουπόνι είναι μοναδικό (σαν να είσαι ξεχωριστός χρήστης), οπότε ισχύει για μία συσκευή (καταχωρείται με το πρώτο login) και για όσο διάστημα είναι αυτό ενεργό, δηλαδή για 1 βδομάδα.
Άρα, με κάθε επόμενο κουπόνι, λογικά, θα μπορείς να το χρησιμοποιήσεις σε όποια συσκευή θέλεις, είτε σε αυτή που είχες και το προηγούμενο, είτε σε άλλη, με ισχύ για άλλη 1 βδομάδα.
Αν διαβάσεις τους όρους χρήσης της υπηρεσίας στην εφημερίδα, δεν το διευκρινίζει;
Καλύτερα βέβαια το παραπάνω να σου το επιβεβαιώσει και κάποιος άλλος που να το γνωρίζει σίγουρα, για να μην σε πάρω στο λαιμό μου.

Σε μενα που δεν υπαρχει το plugin στο Mozilla γιατι δεν μου βγαζει τα μηνυματα; Εχει ομως σπασιματα

Σ ευχαριστώ αν και ξέχασα να πω πως πλέον είμαι μέσω κουπονιού. Υποθέτω όμως ισχύουν τα ίδια και σε μένα. Άρα καλού κακού θα χρειαστώ 1 μήνα για την αλλαγή..
Στο κουπόνι από το θέμα δεν έχεις τέτοιο πρόβλημα.

αντιμετοπιζω προβλημα απο οταν εβαλα το player 3.1.2. Παει να ξεκινησει να παιξει γραφει opening( φορτωνει για λιγο) και μετα εξαφανιζεται και μενει μαυρο παραθυρο. Εχει κανεις ιδεα τι να κανω. Εχω δοκιμασει τα παντα.

Δεν είναι λογικο παντως να πρεπει να κανεις εκαθαριση ολο το ιστορικο για να παιξει σωστα η εφαρμογή και να ξανακανεις το ιδιο στην επομενη αναβαθμιση.
Ας κανουμε format και το PC,με λιγη υπερβολή δεν απεχει και πολυ :D :D
φιλε μου, δεν χρειαζεται format για το novago, εγω εκανα τις οδηγιες που ειπαν και τωρα παιζει δεν εχω πρόβλημα.

αλλα ισως να ηταν πρόβλημα που ειχα το παλιο plugin αλλα και την εφαρμογή novago που φαινονοταν το εικονιδειο στην επιφανια εργασιας

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

για το πρόβλημα του novago της κυριακης από τεχνικο τμημα μου ειπαν, είναι τεχνικο πρόβλημα και προσπαθουν να το φτιαξουν οσο γεινετε πιο γρηγορα, το 18345 δεν λειτουργουσε καταταφερα και μιλησα στο δευτερο ημιχρονο ολυμπιακος-αεκ

Το format το ειπα χαρην υπερβολης
Δεν βρισκω λογικο όμως να προτεινουν εκαθαριση ιστορικου για να παιξει η εφαρμογή.Σκεψου να το καναμε αυτό για κάθε εφαρμογή τι ειχε να γινει.Κάθε δυο μερες θα σβηναμε το ιστορικο και τα cookies από το PC

polmyt: συμφωνώ μαζι σου, αλλα για το novago μια φορα εκανα διαγραφη ιστορικου δεν χρειαστηκε δευτερη φορα. novago είναι αυτό τι να κανουμε. αλλα εγω εχω το ccleaner που τα διαγραφει αυτόματα δεν με νοιαζει για το ιστορικο

Last edited:
Λοιπόν έκανα χοντρή μαμακία:angry::angry::angry:. Είχα το novago στο tablet μου και έβαλα τους κωδικούς (επαναλαμβάνω - είμαι κουπονάτος) σ ένα 2ο tablet ενος φιλου (μιας και είχα δει πλεον ότι ήθελα να δω στην βδομάδα). Ενώ μου άλλαξε κανονικά συσκευή (έγινε delete η 1η) πήγα να πατήσω να στριμάρω live περιεχόμενο και - το γνωστό μήνυμα ! (η συσκευή ήταν rooted χωρίς να μου το γνωρίζω!!:furious3::furious3:)

Πήγα να ξαναμπώ με τους κωδικούς στην 1η συσκευή (στο tablet μου) αλλά έβγαλε το μήνυμα περί 1ας συσκευής και ότι μπορώ να ξαναλλάξω συσκευη σε 1 μηνα.

Ερώτηση: Αν την Κυριακή ξαναπάρω κουπόνι και βάλω νέους κωδικούς, θα μπορέσω πλέον να δω κανονικά πρόγραμμα στο δικό μου tablet? Ή θα μου βγάλει αυτά περί συσκευών ? Κατά @foufoutos και @achileas ίσως μπορώ..(απλά δεν είμαι σίγουρος 100%)

Για τα κουπόνια αν θυμάμαι καλά είναι μία ανανέωση ανά βδομάδα. θεωρητικά με το νέο κουπόνι λογικά δεν θα έχεις θέμα. αν όμως έχεις, τραβάς μια ανανέωση και είσαι κομπλέ... ;)

@dkasmodeus σ ευχαριστώ φίλε.

Ρε παιδιά έχω και μια γενική ερώτηση για το app. Αν εξαιρέσουμε τα προβλήματα login που είχατε ή έχετε (ελπίζω να έχουν λυθεί ως τώρα) γενικά πως σας παίζει ο player? Διότι εμένα ναι μεν η ποότητα δεν με χαλά αλλά δεν είναι καθόλου smooth η εικόνα και γενικά η κίνηση. Κάθε λιγα seconds κάνει τσακ-τσουκ και ο ήχος, σαν το όλο σύστημα να προσπαθεί να τραβηξει δεδομένα απ τον σερβερ. Έχει να κάνει με κακο-φτιαγμένο app? Διότι το αντίστοιχο app του ΟΤΕ είναι αρκετά πιο smooth στο ίδιο μηχάνημα. Έχετε και σεις το ίδιο θέμα γενικά ή είμαι μόνο εγώ?

Φιλε μου για οσο καταφερα να το λειτουργησω σε win10 η θεαση ηταν πραγματικα χαλια. Ειχα σπασιματα στην κινηση (σε αντιθεση με το OTETVgo που στα win ηταν πολυ smooth) και εμενα μου εκανε και τρελα buffering με αποτελεσμα να μη μπορω να δω καν αφου τρεις την ωρα μαυριζε και περιμενα... Προσπαθωντας να παω πισω στο laptop εμπλεξα με τον αριθμο συσκευων και περιμενω βοηθεια απο το support...
Aσε που δε μπορω καν να το κανω να δουλεψει εκει αλλα ουτε και σε android πλεον για αγνωστο λογο... H υπηρεσια ειναι προβληματικη το λιγοτερο, θα προτεινα οποιος το εχει να δουλευει, όπου το εχει να μη το πειραξει καθολου!

Υπάρχει περίπτωση να μας ξανακάνουν τις συσκευές δυο όπως στην αρχή;

Αυτό θελουμε όλοι αλλά δεν το βλέπω... και προφανώς να μη δουλεύουν ταυτόχρονα.

Sent from my iPhone using Tapatalk

σε αντιθεση με το OTETVgo που στα win ηταν πολυ smooth

Κάπου είχα διαβάσει παλιά ότι θα βγαινε και σε pc/desktop/laptop αλλά τώρα που το πες το θυμήθηκα και το έβαλα στο pc να δω τι ψάρια πιάνει και να το συγκρίνω. Όντως ΚΑΜΜΙΑ ΣΧΕΣΗ η ποιότητα της εικόνας και το smoothness της κίνησης (fps). Η μέρα με την νύχτα στο live streaming. Προφανώς το plugin τους είναι πολύ καλύτερο. Ελπίζω οι της nova να παραδειγματιστούν και να το διορθώσουν/αλλάξουν διότι όπως κατάλαβα είτε σε laptop είτε σε tablet/ios το nova το ίδιο είναι..

Που θέλω να καταλήξω? Όλα είναι θέμα διάθεσης και καλού προγραμματισμού..:tdown:

Last edited:
Για τη σύγκριση υπηρεσιών Nova - ΟΤΕ TV υπάρχει σχετικό νήμα. Παρακαλώ πολύ να μην δημοσιεύονται εδώ μηνύματα που αφορούν και τις δυο πλατφόρμες, καθώς δημιουργείται μπέρδεμα.

Re: Απάντηση: NovaGO

Για τη σύγκριση υπηρεσιών Nova - ΟΤΕ TV υπάρχει σχετικό νήμα. Παρακαλώ πολύ να μην δημοσιεύονται εδώ μηνύματα που αφορούν και τις δυο πλατφόρμες, καθώς δημιουργείται μπέρδεμα.

Mea culpa. Απλά το είπα γιατί ο ανταγωνισμός κάνει καλό..:firstprize:

Λοιπόν. Δεν ξέρω αν ειναι δικο μου προβλημα ή της nova αλλά μολις ειδα το ΑΕΚ-Απολλων (μπασκετ) live μεσω κουπονιού. Κάθε 5-10 λεπτα η εικόνα πάγωνε (σαν να πάταγες pause στο video) μένοντας παγωμένη. Για να ξαναδω live περιεχόμενο έπρεπε να βγω εξω και να ξαναρχισω το app. Σας το κανε και σας ή ήταν απ την δικιά μου μερια το προβλημα?

Παρακολουθουσα snooker κανενα 2ωρο χωρις καμια διακοπη σημερα (safari, mbp 2011).

Λοιπόν. Δεν ξέρω αν ειναι δικο μου προβλημα ή της nova αλλά μολις ειδα το ΑΕΚ-Απολλων (μπασκετ) live μεσω κουπονιού. Κάθε 5-10 λεπτα η εικόνα πάγωνε (σαν να πάταγες pause στο video) μένοντας παγωμένη. Για να ξαναδω live περιεχόμενο έπρεπε να βγω εξω και να ξαναρχισω το app. Σας το κανε και σας ή ήταν απ την δικιά μου μερια το προβλημα?

Παρακολουθουσα snooker κανενα 2ωρο χωρις καμια διακοπη σημερα (safari, mbp 2011).

Λοιπόν το πρόβλημα ήταν σε μένα. Όσο και αν φαίνεται περίεργο είχα ιό :bang::bang:!! 11 για την ακρίβεια.. Τους εβγαλα και το άφησα να παίζει 2 ώρες χωρίς πρόβλημα..

Status
Not open for further replies.