NovaGO

Status
Not open for further replies.
μπορει να μου εξηγησει καποιος γτ στο νοβασπορτς2 εδω και καποιες ωρες βγαζει ασταματητα στην οθονη εναν κωδικο??αρχισαμε και αλλα προβληματα τωρα???

Ειναι κοινό σε όλους; NQ9............RA1;

δεν πρεπει να ναι κοινο.πρεπει να σχετιζεται με τον κωδικο της καρτας.οπως αυτη η ανοησια που εμφανιζεται στην τηλεοραση στους αγωνες.

Σε συνέχεια του προβλήματος που είχε δημιουργηθεί στο παιχνίδι του Ολυμπιακού με την ΑΕΚ και μετά από επικοινωνία μου με την εταιρία, έλαβα σήμερα νέο κωδικό για να δω μια εβδομάδα οποία θέλω free... Κάτι ειναι και αυτό, τουλάχιστον δεν πήγε τσάμπα το κουπόνι....

Sent from my iPad using Tapatalk

δεν πρεπει να ναι κοινο.πρεπει να σχετιζεται με τον κωδικο της καρτας.οπως αυτη η ανοησια που εμφανιζεται στην τηλεοραση στους αγωνες.

Λογικό ειναι πως θα ερχόταν και στο novago. Ειναι αστεια ευκολο να χρησιμοποιηθει για πειρατικους σκοπους. Αποκλειεται στη τελικη του μορφη να ειναι οπως ηταν χθες.

Ερώτηση: Έχετε παρατηρήσει ένα μικρό stuttering (σταμάτημα της εικόνας για ελάχιστα χιλιοστά) άλλες φορές ανα 3 άλλες ανά 4 και άλλες αν 5-6 δευτερόλεπτα όταν βλέπετε μέσω του NOva go?

Ερώτηση: Έχετε παρατηρήσει ένα μικρό stuttering (σταμάτημα της εικόνας για ελάχιστα χιλιοστά) άλλες φορές ανα 3 άλλες ανά 4 και άλλες αν 5-6 δευτερόλεπτα όταν βλέπετε μέσω του NOva go?
Σε εμένα ισχύει, έβλεπα την ΑΕΚ το Σάββατο με τον Απόλλωνα και το έκανε συνέχεια

Sent from my 1+1

μπραβο φιλε μου.επιτελους ενας που το ειπε με επιστημονικα πλαισια.εγω το λεω αυτο εδω και 2 μηνες και με παρουσιαζουν γραφικο.τουλαχιστον αυτο μου ελεγαν στη νοβα,θελανε να με παρουσιασουνε γραφικο.εγω δεν ηξερα τον επιστημονικο ορο που ειπες και το ελεγα σπασιμο της εικονας δες τα πρωτα μου μηνυματα σε αυτο το τοπικ.ειναι τρομερα εκνευριστικο και δεν μπορεις να δεις ανθρωπινα.ειναι καθαρα αστοχια του προγραμματος και ουτε φταιει το λαπτοπ ουτε τα windows ουτε οπως μου λεγανε στη νοβα να συδεσω το καλωδιο του ιντερνετ στον υπολογιστη(αχαχαχχα).ποσο χαιρομαι που τελικα δεν ειμαι τοσο γραφικος.

Σε εμένα ισχύει, έβλεπα την ΑΕΚ το Σάββατο με τον Απόλλωνα και το έκανε συνέχεια

Sent from my 1+1

μπραβο φιλε μου.επιτελους ενας που το ειπε με επιστημονικα πλαισια.εγω το λεω αυτο εδω και 2 μηνες και με παρουσιαζουν γραφικο.τουλαχιστον αυτο μου ελεγαν στη νοβα,θελανε να με παρουσιασουνε γραφικο.εγω δεν ηξερα τον επιστημονικο ορο που ειπες και το ελεγα σπασιμο της εικονας δες τα πρωτα μου μηνυματα σε αυτο το τοπικ.ειναι τρομερα εκνευριστικο και δεν μπορεις να δεις ανθρωπινα.ειναι καθαρα αστοχια του προγραμματος και ουτε φταιει το λαπτοπ ουτε τα windows ουτε οπως μου λεγανε στη νοβα να συδεσω το καλωδιο του ιντερνετ στον υπολογιστη(αχαχαχχα).ποσο χαιρομαι που τελικα δεν ειμαι τοσο γραφικος.

Πιθανώς να μην το χουν καταλάβει ούτε οι ίδιοι. Ή πιθανώς να κάνουν πως δεν καταλαβαίνουν. Αφού συμβαίνει και σε άλλους ενισχύεται η άποψη που πα σε previous posts πως η εφαρμογή ίσως είναι κακοφτιαγμένη και θα πρεπε να την αναθεωρήσουν λίγο. Πάντως στο αντιστοιχο live streaming μεσω OTE TV go - στο ίδιο μηχανημα - δεν συμβαίνει αυτό

Υ.Γ1 Εϊμαι λίγο ψείρας όσο αναφορά στο video smoothness (fps) μιας και είχα ασχοληθεί με video editing/effects processing κλπ πιο παλιά. Ίσως άλλοι να μην το χουν παρατηρήσει δλδ
Υ.Γ2 Μη τραγικό μεν, υπαρκτό όμως δε..

:jester:

Last edited:
Πιθανώς να μην το χουν καταλάβει ούτε οι ίδιοι. Ή πιθανώς να κάνουν πως δεν καταλαβαίνουν. Αφού συμβαίνει και σε άλλους ενισχύεται η άποψη που πα σε previous posts πως η εφαρμογή ίσως είναι κακοφτιαγμένη και θα πρεπε να την αναθεωρήσουν λίγο. Πάντως στο αντιστοιχο live streaming μεσω OTE TV go - στο ίδιο μηχανημα - δεν συμβαίνει αυτό

Υ.Γ1 Εϊμαι λίγο ψείρας όσο αναφορά στο video smoothness (fps) μιας και είχα ασχοληθεί με video editing/effects processing κλπ πιο παλιά. Ίσως άλλοι να μην το χουν παρατηρήσει δλδ

Σε εμένα στην προηγούμενη έκδοση του plug-in δεν μου το έκανε, το είχα τσεκάρει Γιατί καλά παιδιά εδώ μέσα το είχαν αναφέρει, στην τελευταία όμως μου το κάνει όπως έγραψα παραπάνω

Sent from my 1+1

Καλημέρα.Και εγώ είχα το προβλημα "εγκατέστησε το πρόσθετο ή επέτρεψε του να εκτελεστεί" στον firefox.Επαίζε οπότε ηθελε.Επαίζε μόνο με απεγκατασταση,επανεκκινηση,εγκατασταση ξανά και όχι πάντα.Τελικα χθες βράδυ δοκιμασα με chrome και μετά από 5-6 επαναφορτωσεις σελίδας και αποδοχής εκκίνησης του πρόσθετου(στον firefox δεν μου έβγαζε να αποδεχτω να εκκινήσει) έπαιξε.Φυσικα έκανε τα "σπασιματα" ή εικόνα αλλά το ματς το είδα.

καλησπέρα σας, τι απαιτήσεις σε υπολογιστή (υπολογιστική ισχύ) έχει το Νόβα ?

Έχει κανείς ακόμη το πρόβλημα πού του ζητάει ξανά εγκατάσταση του plugin ενώ αυτό είναι ήδη εγκατεστημένο;

φιλε μου το παρατηρεις παρα πολυ ευκολα δεν χρειαζεται να σαι ψηρας οπως λες.ειναι τρομερα εκνευριστικο.

Παιδιά πρόσφατα πήρα ενα androidtv box. Άραγε μπορώ να το εγκαταστήσω εκεί; Το έχω ήδη στο κινητό, απλά ρωτώ μηπως καποιος το εχει ήδη κάνει.

Δυστυχως μηλησα σημερα για το ιδιο προβλημα (σπασιματα) μαζι τους και αφου μου ειπαν το γνωστω βλακωδες τροπαριο (βγαλε αντιβαριθς κ.λ.π) μου προτειναν να αλλαξω συσκευη και εγω επειδη τους ειπα οτι δεν εχω αλλη τους προτεινα να αγορασω εαν επιθυμουν αλλο υπολογιστη...
Το θεμα εχει αγγιξει τα ορια της γραφικοτητας πια

Re: Απάντηση: NovaGO

Λοιπόν, επιβεβαιώνω κι εγώ αυτό που έχει γραφτεί πολλές φορές για τα στιγμιαία σπασίματα/κολλήματα που κάνει η ροή της εικόνας κάθε λίγο και λιγάκι μέσω του laptop.
Δεν το είχα δει τόσο καιρό γιατί χρησιμοποιώ την εφαρμογή σε tablet. Σήμερα όμως βρέθηκα σε σπίτι φίλου που το έχει περάσει στο laptop του και χαζεύοντας για λίγο το δεύτερο ημίχρονο του Πανιώνιος - Ολυμπιακός ήταν εμφανές από το πρώτο δευτερόλεπτο.
Πρέπει να είσαι "τυφλός" για να μην το καταλάβεις.
Η αλήθεια είναι ότι δεν είναι τραγικό, επειδή είναι στιγμιαίο και μπορείς να δεις κανονικά το παιχνίδι, αλλά είναι εξαιρετικά σπαστικό και είναι αδύνατον να μην το έχουν καταλάβει και οι ίδιοι στη Nova. Οπότε, είναι αδιανόητο που δεν το παραδέχονται.
Ελπίζω η εταιρεία κατασκευής του plugin να κάνει τα απαραίτητα ώστε να το διορθώσουν σύντομα.

Έχει κανείς ακόμη το πρόβλημα πού του ζητάει ξανά εγκατάσταση του plugin ενώ αυτό είναι ήδη εγκατεστημένο;
Ναι, εγώ το έχω ακόμα. Δοκίμασα αμέσως όταν βγήκε η έκδοση 3.1.2 μήπως και έχει διορθωθεί, αλλά τίποτα ακόμα στη δική μου περίπτωση.
Παρόλο που έχω δώσει δικαίωμα σε όλους τους browsers για να μην εμποδίζουν το άνοιγμα του player, όταν πάει να ενεργοποιηθεί αυτός μου βγάζει συνέχεια μήνυμα να εγκαταστήσω πάλι το plugin.
Υπ' όψιν ότι το μηχάνημά μου δεν έχει antivirus ή antimalware, πλην του Difender των Win 10, το οποίο και το απενεργοποιώ πριν μπω στη σελίδα του Novagο, αλλά τίποτα κι έτσι.

Παιδιά πρόσφατα πήρα ενα androidtv box. Άραγε μπορώ να το εγκαταστήσω εκεί; Το έχω ήδη στο κινητό, απλά ρωτώ μηπως καποιος το εχει ήδη κάνει.
Τα περισσότερα boxes έρχονται pre-rooted, αλλά και αρουτάριστα να έρθουν, σε ένα ποσοστό 99% έχουν κάποια ίχνη μέσα που το NovaGO τα αναγνωρίζει ως root και δεν παίζει.
Άρα, θεωρητικά, δώρο - άδωρο είναι. Αν θέλεις οπωσδήποτε να δοκιμάσεις, να ξέρεις ότι μετά θα πρέπει να περιμένεις 1 μήνα για να ξαναπεράσεις την εφαρμογή στο κινητό σου και πάλι.

Τελικά παιδιά σε MacBook μπορούμε να δούμε; κατέβασα την εφαρμογή αλλά δεν ανοίγει. Τι γίνεται;

Sent from my iPhone using Tapatalk Pro

Σε Mac με stable Sierra OS σας λειτουργεί κανονικά; Εμένα στην εγκατάσταση του 3.1.1 installer μου βγάζει σφάλμα "The action “Run AppleScript” encountered an error.". Μπορεί να φταίει κάτι άλλο; Ευχαριστώ.

Έχω το ίδιο πρόβλημα με El Capitan. Έχει βρει κάποιος τη λύση;

Status
Not open for further replies.