NovaGO

Status
Not open for further replies.
Ψαξε στο google το μηνυμα που σου βγαζει. Παιζει και σε EC και σε Sierra

Έχω το ίδιο πρόβλημα με El Capitan. Έχει βρει κάποιος τη λύση;

Εγώ το είχα ψάξει αρκετά στο google και δεν είχα βρει λύση. Αλλά από όταν βγήκε το 3.1.2 για τα Mac, λειτουργεί κανονικά (σε Sierra).

Επι 20 λεπτα το go εγινε... stop στον αγωνα ΑΕΛ-ΑΕΚ! Σχεδον στη ληξη πηρε μπρος. Τι να πεις...το ιντερνετ παντως ηταν ΟΚ- 10mbps ειχα!

evam7: σε εμενα ο αγωνας ΑΕΛ-ΑΕΚ επαιζε από την αρχη μεχρι τελος πολύ καλα, δεν ειχα κανενα προβλημα

36765100763719ee0e02d41bb3799a1a.png
5756950387f9b649408f90dca363acfa.png

Μόνο στο mac μπορώ να δω.(πάλι καλά)
Όπου φυσικά ήταν η συσκευή που είδα κάτι τελευταία φορά.
Όμως ούτε διαγραφή συσκευής μπορώ να κάνω ούτε τίποτα.
Τι παίζει;

Έχεις δικαίωμα να διαγράφεις τη συσκευή σου κάθε 30 ημερολογιακές μέρες από την προηγούμενη καταχώρηση.
Αν λοιπόν δεν έχουν παρέλθει 30 μέρες από τότε, είναι φυσιολογικό αυτό το μήνυμα.
Αν έχουν παρέλθει, τότε απευθύνσου στο support της Nova εδώ στο forum να ρωτήσεις γιατί συμβαίνει στην περίπτωσή σου.

Επι 20 λεπτα το go εγινε... stop στον αγωνα ΑΕΛ-ΑΕΚ! Σχεδον στη ληξη πηρε μπρος. Τι να πεις...το ιντερνετ παντως ηταν ΟΚ- 10mbps ειχα!

evam7: σε εμενα ο αγωνας ΑΕΛ-ΑΕΚ επαιζε από την αρχη μεχρι τελος πολύ καλα, δεν ειχα κανενα προβλημα

Και σε μένα έπαιξε καλά απ την αρχή ως το τελος. Εκανε που και που καποιο buffering (έβγαινε ενα κυκλακι στο κεντρο) αλλά ήταν στιγμιαίο και δεν κοβόταν η εικόνα. Ελπίζω να φτιάξουν και τα μικρο-stutterings καποια στιγμή..

Απάντηση: Re: NovaGO

Οπως ηδη ειπα ειναι θεμα συνδεσης μου στο ιντερνετ. Πηρα το 1388 (ΟΤΕ ειμαι) και τους λεω μη μου κανουν καμια πλακα και μου το κοβουν επειδη βλεπω nova - φυσικα ως αστειο αυτο, και βεβαια αρνηθηκαν κατι τετοιο. Ο ελεγχος εδειξε οτι ειχα (εχω και τωρα) διακοπες, αλλα η αληθεια ειναι οτι 20λεπτη ποτε! Ειδομεν...

Απάντηση: Re: NovaGO

Έχεις δικαίωμα να διαγράφεις τη συσκευή σου κάθε 30 ημερολογιακές μέρες από την προηγούμενη καταχώρηση.
Αν λοιπόν δεν έχουν παρέλθει 30 μέρες από τότε, είναι φυσιολογικό αυτό το μήνυμα.
Αν έχουν παρέλθει, τότε απευθύνσου στο support της Nova εδώ στο forum να ρωτήσεις γιατί συμβαίνει στην περίπτωσή σου.

Δεν είχα ιδέα ότι υπάρχει αυτός ο περιορισμός.
Σε ευχαριστώ πολύ.

Το περίεργο θα ήταν να σου δουλεύει φίλε.
Αυτο που αναφέρεις είναι το στάνταρ, κανένα πρόβλημα λοιπόν..

Sent from my A0001 using Tapatalk

προσπαθω να το βαλω μπρος μεσω teamviewer στο πισι του μπαρμπα μου με κουπονι απο το πθ,αλλα δεν..
πεταει συνεχεια μηνυμα για το webplayer το οποιο εχει γινει εγκατασταση.
απο το μενου το mozzila εχω το webplayer "παντα ενεργοποιημενο" αλλα συνεχιζει να το ζητα.
εχουμε καμια λυση?

προσπαθω να το βαλω μπρος μεσω teamviewer στο πισι του μπαρμπα μου με κουπονι απο το πθ,αλλα δεν..
πεταει συνεχεια μηνυμα για το webplayer το οποιο εχει γινει εγκατασταση.
απο το μενου το mozzila εχω το webplayer "παντα ενεργοποιημενο" αλλα συνεχιζει να το ζητα.
εχουμε καμια λυση?

Σε Desktop δεν θα σου δουλέψει η εφαρμογή μόνο σε Laptop.

Τελικά το έβαλα σε ipad και όλα εντάξει τώρα...

Sent from my iPad using Tapatalk

Τελικά το έβαλα σε ipad και όλα εντάξει τώρα...

Sent from my iPad using Tapatalk

Από περίεργα όταν το έγραψες άνοιξα και εγώ το tablet να δω τι παίζει. Η αλήθεια είναι ότι κόλλησε και σε μένα μια φορά αλλά μετά έπαιξε απροβλημάτιστα.

Κατα πασα πιθανότητα, θα περιοριστεί το on demand για να μην εχει ζητημα το novago. Παντως μεχρι τωρα καμια διακοπή με ενα μεσο bitrate στα 3900kbps.

Status
Not open for further replies.