NovaGO

Status
Not open for further replies.
Καλησπέρα

Πριν λιγο ήθελα να δω λίγο τον Παναθηναϊκό στο μπάσκετ. Μου βγάζει μήνυμα ότι πρέπει να αλλάξω την θέαση για το go αλλά στο αντίστοιχο μενου δεν υπάρχει επιλογή να αλλάξεις κάτι στο my account. Έχει τύχει σε κανέναν στο παρελθόν το συγκεκριμένο πρόβλημα ;;

Sent from my VTR-L29 using Tapatalk

ερωτηση αν τυχον καποιος φιλος εχει forthnet και παω να δω Novago λογικα δεν θελει διαχειριση θεσης ετσι δεν ειναι? επισης αν οντως δεν θελει και φτιαξω ενα vpn στον φιλο μου και συνδεομαι εκει θα βλεπω κανονικα?

γιατι θελω να βλεπω στο κινητο αλλα να παιζει και στο σπιτι ...

#Ultralord τι να το κάνεις το Vpn? Δεν χρειάζεται....ναι θα βλέπεις κανονικά αν έχει Nova-Forthnet Ίντερνετ....δεν θα σου ζητήσει διαχείριση θέασης.....

ναι οταν ειμαι στον κολλητο μου.. αλλα στην δουλεια εχω cosmote για αυτο λεω για vpn μεσω φιλου.. τεσπα για την ωρα διαχειριση θα κανω και βλεπουμε :P

Απάντηση: Re: NovaGO

Μια παρατήρηση απλά να κάνω σε όλο αυτό, άλλο το monitor του PC και άλλο η τηλεόραση. Το ότι δεν κόβει το σήμα δεν συμβαίνει ότι επιτρέπεται η προβολή σε σαλόνι και κρεβατοκάμαρες με ένα PC.

Και μην ξεχνάμε ότι το GO είναι για GO όχι στατικό!

Έχω Cosmote TV GO ,μπήκα στο νήμα για να δω τι ισχύει για NovaGO , σε περίπτωση που πάω στη Nova.
Το Cosmote TV GO δουλεύει κανονικά σε σύνδεση TV με PC ή laptop .
Αν είναι σωστό/νόμιμο κ.τ.λ είναι άλλη κουβέντα .

Μια ερώτηση ,για NovaGO χρειάζεται να είσαι μόνο σε δίκτυο Forthnet ;

Το nova go δεν αγοράζεται ξεχωριστά εκτός και αν μοιραστείς την επιπλέον συσκευή. Για θέαση της Ευρωλίγκας και του ελληνικού πρωταθλήματος είναι προτιμότερο να είσαι σε δίκτυο της forthnet. Αλλιώς πρέπει να επιλέξεις συσκευή.

Ευχαριστώ για την απάντηση !
Από τα τελευταία μηνύματα αλλά και αυτά που διάβασα στη σελίδα της Nova για το Nova GO Extra , κατάλαβα τι ισχύει .

Μια άλλη ερώτηση .
Στην περιοχή μου δεν έχει forthnet.Με παίρνουν τηλέφωνο για Nova εδώ και χρόνια και τους ρωτάω αν έχει έρθει η forthnet ,για να τα βάλω όλα μαζί τηλέφωνο , internet και Nova TV και η απάντηση είναι δεν έχει έρθει ακόμα .
Δηλαδή για να δει κάποιος NovaGO ,σε αυτήν την περίπτωση , θα πρέπει να κάνει συνέχεια Διαχείριση Θέασης ;

Ευχαριστώ για την απάντηση !
Από τα τελευταία μηνύματα αλλά και αυτά που διάβασα στη σελίδα της Nova για το Nova GO Extra , κατάλαβα τι ισχύει .

Μια άλλη ερώτηση .
Στην περιοχή μου δεν έχει forthnet.Με παίρνουν τηλέφωνο για Nova εδώ και χρόνια και τους ρωτάω αν έχει έρθει η forthnet ,για να τα βάλω όλα μαζί τηλέφωνο , internet και Nova TV και η απάντηση είναι δεν έχει έρθει ακόμα .
Δηλαδή για να δει κάποιος NovaGO ,σε αυτήν την περίπτωση , θα πρέπει να κάνει συνέχεια Διαχείριση Θέασης ;

Μόνο ότι αφορά μεγάλα αθλητικά γεγονότα
Ελληνικό πρωτάθλημα και μπασκετ euroleague

Sent from my iPad using Tapatalk

είπα να δω και γω κατεβασμένο το GOT

έλα ντε που ανάλυση είναι στα 3χχ!!!

το κατέβασε στα 360p μόνο και δεν βλέπεται σε αυτή την ανάλυση!

γενικά το μαξ είναι στα 576p
Τελικά η πειρατεία δίνει καλύτερη εικόνα. Δυστυχώς και εγώ θα το κόψω μόλις τελειώσει το game of thrones

Τελικά η πειρατεία δίνει καλύτερη εικόνα. Δυστυχώς και εγώ θα το κόψω μόλις τελειώσει το game of thrones

έχασα το επεισόδιο 2 του GOT και πρέπει να το δω πλέον σε SD

θα δοκιμάσω και από το Ondemand του δέκτη εκεί ίσως παίζει καλύτερα

ακόμα σκέφτομαι τα 16 /μήνα που μου πρότεινε η wind αλλά αυτό είναι offtopic!

έχασα το επεισόδιο 2 του GOT και πρέπει να το δω πλέον σε SD

θα δοκιμάσω και από το Ondemand του δέκτη εκεί ίσως παίζει καλύτερα

ακόμα σκέφτομαι τα 16 /μήνα που μου πρότεινε η wind αλλά αυτό είναι offtopic!
Να το γράψεις από το nova cinema 1 που έχει καλύτερη εικόνα

Έχω μια απορία και χρειάζομαι βοήθεια.
Σε υπάλληλο της Nova, μετά από παρέμβαση του Support, έθεσα, εκτός από το βασικό που έγινε αποδεκτό, και το αίτημα της δωρεάν θέασης του On Demand στο δέκτη 865 στον οποίο από τον ΟΚΤ 2018 η nova ζητάει 5 /μήνα.
Μου είπε ότι το κάνει δεκτό και αυτό, και ότι θα βλέπω μέσω ίντερνετ και πρέπει να συνδέσω το δέκτη με το router, αν θυμάμαι καλά.
Σε λίγο ήρθε μήνυμα ότι ενεργοποιήθηκε το Nova Go Extra, αλλά φοβάμαι ότι δεν είναι αυτό που ζήτησα.
Μπορεί να μου εξηγήσει κάποιος πως λειτουργεί αυτή η υπηρεσία και αν μπορώ να βλέπω στην TV το OD;

Καλησπέρα ! Γνωρίζετε αν το Nova Go παίζει σε Surface Pro; Μετά το τελευταίο Update (8.5.1.1) σταμάτησε. Μου βγάζει να κατεβάσω το Nova Player, παρόλο που υπάρχει.

Δοκίμασες να φανταστώ να απεγκαταστήσεις την παλιά έκδοση και να το ξανά - εγκαταστήσεις;

Όπως και να έχει στείλε μήνυμα στο support τους.

Απάντηση: Re: NovaGO

Το Support μου είπε ότι δεν υποστηρίζεται η συσκευή μου. Καλά λέω, 5 μήνες τώρα πως έπαιζε;

Re: Απάντηση: NovaGO

Καλησπέρα ! Γνωρίζετε αν το Nova Go παίζει σε Surface Pro; Μετά το τελευταίο Update (8.5.1.1) σταμάτησε. Μου βγάζει να κατεβάσω το Nova Player, παρόλο που υπάρχει.

Εδω φιλε μου σταματησε στο λαπτο μου και σε αρκετους ακομα που ξερω. Παρακαλω το suport της νοβα εδω να βοηθησει αν και ειμαι σε αναμονη νεου update για λυση.

Status
Not open for further replies.