NovaGO

Status
Not open for further replies.
Δεν απευθύνεται σε ήδη συνδρομητές το Novaflix αλλα σε αυτούς που δεν είναι και θελουν να παρακολουθήσουν το περιεχόμενο της nova (όχι αθλητικά) χωρίς χρονικές δεσμεύσεις κ χωρίς κάτοπτρα κλπ.

Στάλθηκε από το SM-A920F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

καλημέρα
θεωρώ απαράδεκτο από το ίδιο δίκτυο να μη μπορείς να δεις το nova go απο τηλεόραση ή tv box
οι υπεύθυνοι θα πρέπει να το κοιτάξουν και να το διορθώσουν

Καλησπέρα.

Εδώ και 1 χρόνο βλέπω nova go στο tablet. Σήμερα θέλω να το αλλάξω και να το βάλω στο laptop ώστε να το δω σε μεγαλύτερη οθόνη.

Όμως παρόλο που μου λέει να κατεβάσω το Nova Go Player (το έχω κάνει 5 φορές) δε με αφήνει με τίποτα να συνδεθώ (έχω ελέγχει τον κωδικό πρόσβασης και username ότι είναι σωστά).

Το εικονίδιο όταν γίνεται εγκατάσταση γράφει Nova GO Offline. Δεν ξέρω γιατί.

Υπάρχει κάποια συγκεκριμένη λύση;

Έχεις κάνει ανανέωση συσκευής από το nova my account ; Μπορείς να αλλάξεις συσκευή μια φορά κάθε τριάντα μέρες.

Στάλθηκε από το XQ-AS52 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Νομίζω ισχύουν τα κλασικά. Δηλαδή σε δίκτυο nova/forthnet θα μπορούν να βλέπουν όλοι. Σε αντίθετη περίπτωση θα πρέπει να γίνει διαχείριση θέασης (στα αθλητικά γεγονότα που υπάρχει περιορισμός).

Νομίζω ισχύουν τα κλασικά. Δηλαδή σε δίκτυο nova/forthnet θα μπορούν να βλέπουν όλοι. Σε αντίθετη περίπτωση θα πρέπει να γίνει διαχείριση θέασης (στα αθλητικά γεγονότα που υπάρχει περιορισμός).

Ακριβώς ετσι

Sent from my iPad using Tapatalk

Έχεις κάνει ανανέωση συσκευής από το nova my account ; Μπορείς να αλλάξεις συσκευή μια φορά κάθε τριάντα μέρες.

Ναι κανονικά.

Ρε γμτ γιατί δε δίνει μια αναβάθμιση στην ποιότητα; ένα 1080 ζητάμε.

Πραγματικα ειναι τραγικο αυτο με την ποιοτητα του novago! Ποσο δυσκολο ειναι να ανεβασουν αναλυση;

Σήμερα πέρασα στο mi box 3 τη συνδρομή μου. Σε σχέση με της cosmote η ποιότητα της εικόνας είναι επιεικώς άθλια. Μου θύμισαν εποχές xvid cam.

Στάλθηκε από το LYA-L29 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Το nova go δεν μπορεις να το συγκρινεις με το cosmote ott, μπορεις να το συγκρινεις με το nova flix που ειναι και για android box

Το novaflix είναι με συνδρομή...

Στάλθηκε από το LYA-L29 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

το go ειναι μονο για φορητες συσκευες...αλλο εαν με πατεντα μπορεις να το δεις σε μεγαλη οθονη.
που σημαινει οτι θεωρητικα για τον μεγεθος οθονων των φορητων συσκευων,η αναλυση ειναι νορμαλ.

Σορυ αλλά για 2020 576 δεν το λες νορμάλ. Σε οθόνη λαπτοπ πχ είναι άθλια.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Status
Not open for further replies.