Now playing...(ΟΧΙ video clips)

Απάντηση: Now playing...

attachment.php

Yes / The Yes Album

Αχ αυτά τα παλιά κρασιά...

Βέβαια, πρόκειται για χαρακτηριστική περίπτωση ετικέτας/περιτυλίγματος που αδικεί το περιεχόμενο (σε σχέση τουλάχιστον με τα εικαστικά κομψοτεχνήματα που συνόδεψαν τις επόμενες κυκλοφορίες του γκρούπ).
Αλλά αυτό φυσικά, καθόλου δεν μειώνει την αξία του.
Ο.Π.Α.Π. στα σίγουρα. :ADFADF1:

Πού είναι το εξώφυλλο Γιώργο ?

εεεεε????

ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ?????????:BDBDG54:

Γιάννης Σπανός..1974..γιά τήν ταινία "Παύλος Μελάς"..
Τό πρώτο κινηματογραφικό έργο πού είδα...μέ όλο τό σχολείο...Τετάρτη Δημοτικού...
Σχεδόν μυρίζω τίς πασχαλιές από τίς αυλές τού Μαρουσιού ενώ έπαιζα στούς χωματένιους ακόμη δρόμους...
0000205271_350.jpg

Μιά γεύση εδώ http://www.7digital.com/stores/productDetail.aspx?shop=559&pid=205271

Περιεχόμενα

1. ΤΙΤΛΟΙ [ΟΡΧΗΣΤΡΙΚΟ]
2. ΣΕ ΚΛΑΙΕΙ Ο ΛΑΟΣ [ΔΗΜΗΤΡΑ ΓΑΛΑΝΗ ΚΑΙ ΧΟΡΩΔΙΑ

ΠΟΙΗΣΗ ΚΩΣΤΗΣ ΠΑΛΑΜΑΣ [ΟΡΧΗΣΤΡΙΚΟ]
3. ΛΑΤΕΡΝΑ [ΟΡΧΗΣΤΡΙΚΟ]
4. ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟ ΤΟΠΙΟ [ΟΡΧΗΣΤΡΙΚΟ]
5. ΠΟΙΗΤΗΣ ΚΑΡΟΥ [ΟΡΧΗΣΤΡΙΚΟ]
6. ΕΜΒΑΤΗΡΙΟ [ΟΡΧΗΣΤΡΙΚΟ]
7. ΣΙΑΤΙΣΤΑ [ΟΡΧΗΣΤΡΙΚΟ]
8. ΦΙΝΑΛΕ [ΟΡΧΗΣΤΡΙΚΟ]
9. ΟΡΚΩΜΟΣΙΑ [ΟΡΧΗΣΤΡΙΚΟ]
10. ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟ ΜΟΙΡΟΛΟΙ [ΟΡΧΗΣΤΡΙΚΟ]
11. ΤΟΠΙΟ [ΟΡΧΗΣΤΡΙΚΟ]
12. ΠΥΡΟΒΟΛΙΣΜΟΣ ΜΕΛΑ [ΟΡΧΗΣΤΡΙΚΟ]
13. ΝΑΤΑΛΙΑ [ΟΡΧΗΣΤΡΙΚΟ]
14. ΜΑΚΕΔΟΝΟΜΑΧΟΙ [ΟΡΧΗΣΤΡΙΚΟ]
15. ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΙΣ [ΟΡΧΗΣΤΡΙΚΟ]
16. ΕΜΒΑΤΗΡΙΟ [ΟΡΧΗΣΤΡΙΚΟ]
17. ΠΟΙΗΤΗΣ ΚΑΡΟΥ [ΟΡΧΗΣΤΡΙΚΟ]
18. ΤΑΦΗ [ΟΡΧΗΣΤΡΙΚΟ]
19. ΘΡΗΝΟΣ[ΟΡΧΗΣΤΡΙΚΟ]

Re: Now playing...

Τάσο ο Jarret εχει δοκιμάσει και τις Goldberg στο τσέμπαλο. Δεν μου έκανε εντύπωση αλλα δεν είναι κι ασχημο.

τις έχω Σωτήρη, :grinning-smiley-043

@ Μπαϊραχτάρης

Τα σπάνε οι Αguaturbia, η τραγουδίστρια έχει ξεφύγει. Θέλω να δώ live οπωσδήποτε.

33967.jpg

Aguaturbia - Psychedelic Drugstore

αυτό υπήρχε καταχωνιασμένο σε γνωστό τύπο αρχείων ήχουν.
Νά'σαι καλά που μου το θύμισες.

area+-+1973+-+arbeit+macht+frei+(1).jpg

AreA - Arbeit Macht Frei

Συμπτωματικά το τελευταίο τρίμηνο σε συχνές επισκέψεις που είχα σε δισκπωλεία έπεφτα πάνω σε δισκογραφία αυτού του μέχρι πρώτινος άγνωστου γκρουπ για μένα, η οποία προφανώς είχε επανεκδοθεί.Η περιέργεια μου λοιπόν με οδήγησε σε αυτό το Βινύλιο την Παρασκευή ..όπου και τελικά μου έκατσε περισσότερο καλά απο ότι το περίμενα.Iταλικό progressive(Με την Ιταλία τα πάω πολύ καλά) ,αν ακαι εγώ το αντιλαμβάνομαι περισσότερο ως fusion/rock με ιδιόμορφα φωνητικά απο τον Ελληνικής καταγωγής Demetrio Stratos.

000001209_300.jpg

Motherhood - Doldinger's Motherhood

Μετά από ανασκαφές στα τορεντάδικα, με όρους punk και lossless, βρέθηκε το παρόν. Ηχογραφημένο από σπάνιο βινύλιο του '70, είναι μια δουλειά του Klaus Doldinger με τους Motherhood. O μεν, γερμανός jazz σαξοφωνίστας, οι δε group της Krautrock σκηνης. Μεχρι το πέμπτο, από τα εφτά κομμάτια που άκουσα ως τώρα, ξεχωρίζουν άνετα τρία-τέσσερα. Θυμίζει λίγο progressive ο ήχος του, αλλά είναι πιο funky. Μικρή έρευνα στο δικτυο έδειξε οτι είναι όντως σπάνιο album.

Toυς Aguaturbia τους καθάρισε το καθεστώς του Πινοσέτ αν θυμάμαι καλά.

Μπαντάρα με απίστευτη ενέργεια και με ένα Heartbreaker που σε λυγίζει.

Απίστευτη και η διασκευή στο Somebody to love. Μπιστάει ο ήχος.

Ψάχτε για LAGHONIA.

Banda de Boca (a capella )!!!!!!!!!!!!!!

BandaDeBoca200.jpg
Relampiano
Cha de Cozinha
Samba da Esquina
Chovendo na Roseira
Chico Bento
Domingo no Parque
Muito Mais
Construcao
Cada Olhar
Boi da Cara Preta
De Manha
Palavra
Bilboque

Listen to "Samba da Bahia" in Real Audio.

Aπίστευτοι.........η μουσική από τον άνθρωπο για τον άνθρωπο...χωρίς μουσικά όργανα !!!!!!!

Last edited:

area+-+1973+-+arbeit+macht+frei+(1).jpg

AreA - Arbeit Macht Frei

Συμπτωματικά το τελευταίο τρίμηνο σε συχνές επισκέψεις που είχα σε δισκπωλεία έπεφτα πάνω σε δισκογραφία αυτού του μέχρι πρώτινος άγνωστου γκρουπ για μένα, η οποία προφανώς είχε επανεκδοθεί.Η περιέργεια μου λοιπόν με οδήγησε σε αυτό το Βινύλιο την Παρασκευή ..όπου και τελικά μου έκατσε περισσότερο καλά απο ότι το περίμενα.Iταλικό progressive(Με την Ιταλία τα πάω πολύ καλά) ,αν ακαι εγώ το αντιλαμβάνομαι περισσότερο ως fusion/rock με ιδιόμορφα φωνητικά απο τον Ελληνικής καταγωγής Demetrio Stratos.

Γιώργο την Παρασκευή τον παρέλαβα και δεν μπόρεσα ακόμα να τον ακούσω.
Ελπίζω να μου αρέσει.

Re: Απάντηση: Now playing...

Banda de Boca (a capella )!!!!!!!!!!!!!!

BandaDeBoca200.jpg
Relampiano
Cha de Cozinha
Samba da Esquina
Chovendo na Roseira
Chico Bento
Domingo no Parque
Muito Mais
Construcao
Cada Olhar
Boi da Cara Preta
De Manha
Palavra
Bilboque

Listen to "Samba da Bahia" in Real Audio.

Aπίστευτοι.........η μουσική από τον άνθρωπο για τον άνθρωπο...χωρίς μουσικά όργανα !!!!!!!

Πω , που τους βρήκες ;
Τα άτομα είναι σκέτη τρέλλα, όλα με την φωνή τα κάνουν, φωνητικά , beatbox κτλ.
Τραγουδάνε αρκετά στύλ , κυρίως Βραζιλιάνικη μουσική μπολιασμένη με στοιχεία απο funk ή pop.
Εϊχαν την τύχη να εμφανιστούν με καλλιτέχνες όπως ο Caetano Veloso αλλά και νεότερους όπως ο Carlinhos Brown απο τους Tribalistas.
Ουσιαστικά έγιναν διάσημοι το 2002 όταν πήραν μέρος σε έναν διαγωνισμό στο São Paulo, όπου βγήκαν 2οι ανάμεσα σε καλλιτέχνες απο όλη την χώρα.
Το πρώτο τους cd το έβγαλαν συνεργαζόμενοι με την Γ.Γ Πολιτισμού και Τουρισμού της Bahia , το οποίο κέρδισε το βραβείο Caymmi για το καλύτερο CD της MPB ( Música Popular Brasileira ) του 2004.

Αν σου αρέσει κάτι ανάλαφρο και περισσότερο κοντά στο ποπ είναι ευχάριστω άκουσμα.

Zephyr- zephyr (1969).
Αν και το allmusic τους ψιλοθάβει, τους βρίσκω πολύ καλούς για τα γούστα μου. Θεωρώ δε πως δεν πρέπει να λείπει από καμιά rock δισκοθήκη.
Ειδικά η φωνή της Candy Givens με άφησε άφωνο. Κάτι ανάμεσα σε Janis και Grace ένα πράγμα! Γκιβ ιτ ε τράι!

http://www.allmusic.com/cg/amg.dll?p=amg&sql=10:0pfuxqq5ldse

-bye-

Απάντηση: Re: Now playing...

Γιώργο την Παρασκευή τον παρέλαβα και δεν μπόρεσα ακόμα να τον ακούσω.
Ελπίζω να μου αρέσει.

Θα σου αρέσει Νίκο . Μακράν το καλύτερο Ιταλικό progressive γκρούπ , με πολιτική στάση και άποψη , στον πρωτο τους δίσκο , πηγαίνει κατ' ευθείαν στους Soft machine ως πηγή έμπνευσης χωρίς μιμητισμό . :ernaehrung004:

61eBxgB5yPL._SL500_AA240_.jpg

Juicy Lucy - Lie Back and Enjoy It

Υπέροχοι τύποι, μουσική που είναι ότι πρέπει για να με κρατήσει ξύπνιο τέτοια ώρα μετά απο μιά ιδιαίτερα ψυχοφθόρο ημέρα ( όχι μόνο λόγω εθνικής ... ).
Απλά δε μπορώ να την κατατάξω, μοιάζει με blues, μοιάζει με ρόκ , είναι λίγο κι απο τα δύο.

Last edited:

Τάσο θα βάλω το γρούπ banda de boca στα βίντεο κλιπς να τους δεις δεν παίζονται............