Now playing...(ΟΧΙ video clips)

Απάντηση: Now playing...

l_06d3f7534abe3dfabfb361d68fd7b813.jpg

Ααααα .... !

το καινουργιο τους CD

ANAZHTHSTE TO ...ξαναζηστε απολαυστε παλι

ΤΟ ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟ ΤΗς ΝΙΚΗΣ

.

ta_agrotika.jpg

Για να θυμάμαι ατάλαντους συνθέτες πού προωθήθηκαν απο κόμματα και πού στήν συνέχεια εξαφανίστηκαν απο ´Θεού Πρόσωπο´,αφού πρώτα κατήγγειλαν τήν ´κακούργα τήν κοινωνία´πού δεν τούς κατάλαβε...
Τουλάχιστον αυτοί πήγαν σπίτι τους και δέν έγιναν ζωύφια πού παρεισφρύουν όπου μπορούν σάν ξένα σώματα .....................................................

c753c060ada043d11d94a110.L.jpg

The Grateful Dead - Grateful Dead (Skull & Roses)

dead1970.jpg

Not Fade Away/Goin' Down The Road Feelin' Bad
Κορυφαίο, αλλά και τόσο λίγο.. :worshippy:
(Μα να κόβεται τόσο απότομα μετά τα 9 λεπτά..) :D

Re: Now playing...

1013969.jpg

LAGHONIA - GLUE

Επανέκδοση απο την World in sound του πρώτου lp των Laghonia(1968).Ψυχεδέλεια, fuzz/wah wah quitars,hammond. Τα Neighbor.glue, Bahia, I saw her walking είναι κορυφαία κομμάτια.Συνοδεύεται επίσης απο single με τέσσερα tracks.ΑΠΟΛΑΥΣΤΙΚΟ!

Μανωλάκο αν δεν το έχεις ενημέρωσε με.

Γιώργο μου αφού ξέρεις ότι όλη η Λατινική Αμερική είναι σπίτι.

Αυτό είναι το καλό τους.

thumbnail.asp

Τους είχαμε ακούσει και σπίτι το χειμώνα σε ακρόαση αλλά μετά τα δύο μπουκάλια...

Last edited:

BluejeansandMoonbeams.jpg

Πριν από αρκετά χρόνια, έκανα κάποιες κουβέντες με τον Λυμπερόπουλο για το ροκ γενικά.
Εγώ πάντα στο πλευρό νέων μπαντών και προσπαθειών και ο Λύμπε πιστός στις κλασικές αξίες (όχι βέβαια τις καθιερωμένες αλλά τις πιο αλλόκοτες).
Βέβαια κάποια από αυτά που λέγαμε τα έκανα αγορές για να καταλάβω τι μου έλεγε.
Μετά από χρόνια έβαλα ξανά το παραπάνω άλμπουμ να το ακούσω (περισσότερο επηρεασμένος από 2 sixties αγορές που έκανα πρόσφατα) και βέβαια από τον Τάκη πωλητή στο Mediamarkt που μου είπε ότι εγώ είμαι 80% Λυμπερόπουλος στη δισκοθήκη μου.

Μετά την προσεκτική ακρόαση,πήγα στον Υμηττό και μάζεψα φασκόμηλο.

ΜΕΓΑΛΗ ΑΛΜΠΟΥΜΑΡΑ. Αφιερωμένο στο Λύμπε.

Μετά την προσεκτική ακρόαση,πήγα στον Υμηττό και μάζεψα φασκόμηλο

Κανε τον κοπο σε παρακαλω ν αντιγραψεις τον τιτλο του δισκου...
a120.gif

Απάντηση: Re: Now playing...

BluejeansandMoonbeams.jpg

Πριν από αρκετά χρόνια, έκανα κάποιες κουβέντες με τον Λυμπερόπουλο για το ροκ γενικά.
Εγώ πάντα στο πλευρό νέων μπαντών και προσπαθειών και ο Λύμπε πιστός στις κλασικές αξίες (όχι βέβαια τις καθιερωμένες αλλά τις πιο αλλόκοτες).
Βέβαια κάποια από αυτά που λέγαμε τα έκανα αγορές για να καταλάβω τι μου έλεγε.
Μετά από χρόνια έβαλα ξανά το παραπάνω άλμπουμ να το ακούσω (περισσότερο επηρεασμένος από 2 sixties αγορές που έκανα πρόσφατα) και βέβαια από τον Τάκη πωλητή στο Mediamarkt που μου είπε ότι εγώ είμαι 80% Λυμπερόπουλος στη δισκοθήκη μου.

Μετά την προσεκτική ακρόαση,πήγα στον Υμηττό και μάζεψα φασκόμηλο.

ΜΕΓΑΛΗ ΑΛΜΠΟΥΜΑΡΑ. Αφιερωμένο στο Λύμπε.

Και που να βάλεις τα
d13102yd3x6.jpg

f77891v6cjq.jpg

f1435112u80.jpg

Θα μαδάς τα χαμομήλια στο βουνό και θ´αναρωτιέσαι γιατί δεν σ' αγαπάει :flipout::flipout: