Now playing...(ΟΧΙ video clips)

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Now playing...

Πέρμενε...
Θα ακολουθήσει σκόλιογιά τό ´επίπεδο´τών ποιοτικών...:Banane0::Banane0:

Το αφήνει για μετά..
Βλέπει ότι μας έπιασε η πάρλα και θα το βάλει στο τέλος..

γουστάρει να έχει τη τελευταία λέξη

Πόσο προβλέψιμοι οι παίκτες των Ωδείων!

Απάντηση: Now playing...

B00005NU6A.01.LZZZZZZZ.jpg

Aντε ξεκολλάτε.:grandpa:

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Now playing...

Το αφήνει για μετά..
Βλέπει ότι μας έπιασε η πάρλα και θα το βάλει στο τέλος..

γουστάρει να έχει τη τελευταία λέξη

Πόσο προβλέψιμοι οι παίκτες των Ωδείων!

ΩδινενΟρος και έτεκε Μυν γιά να μήν το πώ ...λιμανίσια...:flipout::flipout:

Re: Now playing...

Παίδες, καλή η παρέα σας, αλλά πρέπει να σας αφήσω, όντας νιάτο.

Έχει έξοδο σήμερα (πρωτότυπο!)...

mortal.jpg

fight fire with fire...ξεπερνάς τους εφιάλτες σου δημιουργώντας άλλους...μια μάχη χωρίς τελειωμό,,,στοιχιωμενες εναλλαγές τοπίων που κρατάνε λίγο παραπάνω από μια μπόρα

mortal.jpg

fight fire with fire...ξεπερνάς τους εφιάλτες σου δημιουργώντας άλλους...μια μάχη χωρίς τελειωμό,,,στοιχιωμενες εναλλαγές τοπίων που κρατάνε λίγο παραπάνω από μια μπόρα

Υπόκλισις Νο2 (και βαθύτερη)...

Απάντηση: Re: Now playing...

mortal.jpg

Έσκισες!!! :grinning-smiley-043:grinning-smiley-043

Απάντηση: Re: Now playing...

mortal.jpg

Τσά.
Να και κάτι πού ταιριάζουμε...
Τελικά μέ την καλή γειτονία όλο και κάτι κοινό βγαίνει.:ernaehrung004::ernaehrung004:

Re: Απάντηση: Now playing...

off topic και γω αλλά μάλλον το pac man ευθύνεται που γυρνάγαμε άφραγκοι όταν ήμασταν πιτσιρίκια.....τουλάχιστον οι δικές μου ηλικίες

ο φονιάς της τσέπης παίδες ήταν το tetris.που χτύπαγες με μανία τον μοχλό για να γυρίσει το ξεσκισμένο το σχηματάκι ανάποδα σε χρόνο dt και συνήθως έχανες.Μέσα σε δύο χρόνια μετά την εμφάνιση τους δεν είχε μείνει μοχλός.Αργότερα βγήκε και μια deluxe edition με περισσότερα και δυσκολοτερα σχηματάκια αλλά το original δεν ξεπεράστηκε ποτέ

Re: Απάντηση: Re: Now playing...

Τσά.
Να και κάτι πού ταιριάζουμε...
Τελικά μέ την καλή γειτονία όλο και κάτι κοινό βγαίνει.:ernaehrung004::ernaehrung004:

εγώ πάντα ήθελα να τα έχω καλά με τους γείτονές μου...αρκεί να μην κάνουν φασαρία τις ώρες που δεν πρέπει:flipout::flipout:

Re: Απάντηση: Now playing...

το when will i be famous πηδάει άσχημα σε κάποιο από τα αυλάκια της τότε εποχής

σαν παιδιά και μεις τότε-bye-

(σορρυ άλλο ήθελα να κάνω)

Ρίξε τη βελόνα στο I Come and Stand at Every Door και στο αφιερώνω:grinning-smiley-043