Now playing...(ΟΧΙ video clips)

Απάντηση: Now playing...

320px-Tikis.gif

Αλλη μεγάλη μορφή πού πήγε σπίτι του μόλις κατάλαβε ότι τελειωσε η ´προσφορά´του στήν Τέχνη.....
Χωρίς διαμαρτυρίες μάλιστα...

Λέω να κάνω μια παρουσίαση Σπύρο, μπας και βγουν άλλοι και κάνουν αντι-παρουσίαση στο "Μη γκρινιάζεις θα σου πάρω σοκολάτα" που αποτελεί την επιτομή του μουσικού έργου του Τίκη, για να μας πουν πως δεν τους άρεσε:flipout::flipout::flipout:

Λέω να κάνω μια παρουσίαση Σπύρο, μπας και βγουν άλλοι και κάνουν αντι-παρουσίαση στο "Μη γκρινιάζεις θα σου πάρω σοκολάτα" που αποτελεί την επιτομή του μουσικού έργου του Τίκη, για να μας πουν πως δεν τους άρεσε:flipout::flipout::flipout:

Βρέ άθλιε πώς και θυμάσαι αυτό το hit τού Tζών???:grinning-smiley-043:grinning-smiley-043

Κοιτα Μάριε προτείνω(μέχρι να περάσει το κάρο τού Δημου και να μαζέψει τά μπάζα)να ανακοινωνουμε 10 μέρες πρίν ποιούς δίσκους θα παρουσιάζουμε οπότε νάχουμε έτοιμα και τά καθαρτικά ειδικά τίς Κυριακές .:flipout::flipout::flipout:

Υ.Γ.
Αλήθεια το hit τού Τζών ήταν ´ανυψωτικό´ή ´μελαγχολικό´???:tomato::adore:

Βρέ άθλιε πώς και θυμάσαι αυτό το hit τού Tζών???:grinning-smiley-043:grinning-smiley-043

Κοιτα Μάριε προτείνω(μέχρι να περάσει το κάρο τού Δημου και να μαζέψει τά μπάζα)να ανακοινωνουμε 10 μέρες πρίν ποιούς δίσκους θα παρουσιάζουμε οπότε νάχουμε έτοιμα και τά καθαρτικά ειδικά τίς Κυριακές .:flipout::flipout::flipout:

Υ.Γ.
Αλήθεια το hit τού Τζών ήταν ´ανυψωτικό´ή ´μελαγχολικό´???:tomato::adore:

:hmmmm2:....Δεν ξέρω, αλλά ήταν παχυντικό σίγουρα...:hahaha:

Re: Απάντηση: Now playing...

1807_S.JPG

Μέ το εξίσου ανυψωτικό ´Τάκα Τάκα Τά,Καρδιά μου πώς Χτυπά´...

και ότι προετοιμαζόμουν να πάρω την συλλογή που εχει το alter...πρέπει να έχει όλα τα χιτ μέσα...δεν τον "έζησα" αλλά όλο και κάποιο θα χει πάρει το αυτί μου:flipout:

Re: Απάντηση: Re: Now playing...

Hlia δεν έχουν γραφτεί πολλά για VDG και Hammill εδώ. Τι λές, δεν γράφεις κάτι περισσότερο; ;)

Καλή ιδέα Γιώργο, θα τα ξανακούσω τώρα στις διακοπές και θα γράψω.
Ευχαριστώ για την προτροπή -bye-

Re: Now playing...

00-mokobe-mon_afrique-promo-fr-2-2.jpg

εδώ μέσα τα έχασα όλα...αλλά και πήρα σπουδαίες αποφάσεις για την ζωή μου....δίσκος που με βοήθησε με τον δικό του τρόπο....

και να φανταστείς ότι είναι τόσο μα τόσο μελαγχολικός..

δεν είναι για μεγάλα μπαλκόνια όπου κυρίες και κύριοι βλέπουν με το μονοκυαλο μελλοντικούς αστέρες με δράση στο παρελθόν...
το ξαναγορασα προχθές γιατί οι τρύπες και οι γρατσουνιές απ το παίξιμο ήταν περισσότερες και απ τ αυλάκια...

θα το ξανακάνω αν χρειαστεί...

τελικά έχετε παρατηρήσει τι όμορφα μυρίζει η φύση μετά την βροχή??

Και'μένα βαρετός μου φάνηκε, μπόλικη κλάψα - λίγη ουσία. Λούστικα όλα τα άλλα των Radiohead και του Yorke μετά το ΟΚ Co και ακόμη δεν άκουσα το κατα Λύμπε αξιόλογο Kid A. Καιρός να κατηφορίζεις Στέργιο -bye-

Re: Απάντηση: Now playing...

ακόμη δεν άκουσα το κατα Λύμπε αξιόλογο Kid A.

Ε μην τα παραλέμε κιόλας τώρα: είχα πεί αξιόλογο πάντα σε σχέση με τα άλλα που έχουν βγάλει αυτοί. Είναι το μόνο που θα του έβαζα τη βάση. **1/2 στα 5. Ισως και *** αν δεν είχα ξυπνήσει στραβά. :icon15:

Last edited:

Θα πω ένα τραγούδι στο πιάνο
γι'αυτά που κανείς δεν τολμά
κι αν πω κάτι τι παραπάνω
να μου φωνάξετε
Μαλακά πιό μαλακά
πες τα τουλάχιστο πιό μαλακά
attachment.php

Αφιερωμένο εξαιρετικά σε όσους/ες ζήλεψαν τη δόξα των μεσημεριανών εκπομπών τύπου Λαμπίρη-Τατιάνας και θέλησαν να φέρουν αυτή τη νοοτροπία κι εδώ..:violent-smiley-030:

Attachments

• malaka_pio_malaka.jpg
    malaka_pio_malaka.jpg
    21.1 KB · Views: 45

Και το κανονικό now playing (για να ηρεμήσω λίγο)

on_the_wing01.jpg

Last edited:

Εμενα μου αρεσει και το Amnesiac επειδη μου αρεσουν οι Radiohead. Τους θεωρω ενα απο τα 2-3 καλυτερα πραγματα της ποπ κουλτουρας (γενικότατα ομιλώντας) των τελευταιων 15 ετων.

το δικό μου κορυφαίο από αυτούς είναι σίγουρα το amnesiac....μπορεί το ok computer να έχει μπόλικα "στολίδια",,μπορεί το kid A να είναι η "αρχη" του πειραματισμού της μπάντας.. αλλά το amnesiac είναι πιο εσωτερικό,,ποιο ουσιώδες αλλά πέστε μου στ αλήθεια....έχετε ακούσει πολλά πιο weird κομμάτια από το dollars and cents??:speechless-smiley-0....

ο τύπος τραγουδάει πάνω σε μια κλωστή κάποιες φορές (βλ. -like spinning plates)..ενώ κάποιες άλλες στήνει την ιδανική μπαλάντα-χάσιμο(βλ.pyramid song),,
το καλό και εδώ είναι ότι έχουμε 11 νέες συναρπαστικές ιστορίες...ξεχωριστές η μια από την άλλη...
σίγουρα από τις μπάντες που λατρεύω να ακούω το επόμενο τους δείγμα...

p.s. πυροβολήστε με:rifle:...όλοι έχουμε τις αδυναμίες μας..:2thumb22sup:

,,

το δικό μου κορυφαίο από αυτούς είναι σίγουρα το amnesiac....μπορεί το ok computer να έχει μπόλικα "στολίδια",,μπορεί το kid A να είναι η "αρχη" του πειραματισμού της μπάντας.. αλλά το amnesiac είναι πιο εσωτερικό,,ποιο ουσιώδες αλλά πέστε μου στ αλήθεια....έχετε ακούσει πολλά πιο weird κομμάτια από το dollars and cents??:speechless-smiley-0....

ο τύπος τραγουδάει πάνω σε μια κλωστή κάποιες φορές (βλ. -like spinning plates)..ενώ κάποιες άλλες στήνει την ιδανική μπαλάντα-χάσιμο(βλ.pyramid song),,
το καλό και εδώ είναι ότι έχουμε 11 νέες συναρπαστικές ιστορίες...ξεχωριστές η μια από την άλλη...
σίγουρα από τις μπάντες που λατρεύω να ακούω το επόμενο τους δείγμα...

p.s. πυροβολήστε με:rifle:...όλοι έχουμε τις αδυναμίες μας..:2thumb22sup:

,,

Θα με βάλεις να το ακούσω...
αλλά πρέπει πρώτα να το ξεθάψω ανάμεσα στα υπόλοιπα στο πάτωμα.:ADFADF1: