Now playing...(ΟΧΙ video clips)

Απάντηση: Now playing...

l72339lbdqa.jpg

simply brilliant. Μακράν ο καλύτερος δίσκος των E.S.T. Ο keith Jarrett συναντά τον Jimi hendrix σε ένα αυτοσχεδιαστικό ντελίριο. Μεγάλη τζαζ.

Πότε τό πρόλαβες άτιμε??:BDGBDGB53:
Μόλις πήρα mail απο το amazon ότι κυκλοφόρησε αλλά δέν το αγοράζω απο Αμερική γιατί λόγω τής κρίσεως μπορεί να μού στείλουν μισό κομμάτι.:flipout::flipout:

Πότε τό πρόλαβες άτιμε??:BDGBDGB53:
Μόλις πήρα mail απο το amazon ότι κυκλοφόρησε αλλά δέν το αγοράζω απο Αμερική γιατί λόγω τής κρίσεως μπορεί να μού στείλουν μισό κομμάτι.:flipout::flipout:

πάρτο με κλειστά μάτια ξάδελφε . Η πρωτη ακρόαση φέρνει στο νού συγκρίσεις με Bitches Brew ( ο Miles έφερε ροκ πάτερνς στην τζαζ όπως οι Est φέρνουν το heavy metal στην τζαζ ) .
Απ' το γνωστό μαγαζί ( Μ )

Last edited:

πάρτο με κλειστά μάτια ξάδελφε . Η πρωτη ακρόαση φέρνει στο νού συγκρίσεις με Bitches Brew ( ο Miles έφερε ροκ πάτερνς στην τζαζ όπως οι Est φέρνουν το heavy metal στην τζαζ ) .
Απ' το γνωστό μαγαζί ( Μ )

Θα το πάρω ασυζητητί.
Δεν ήξερα πώς έφτασε στά μέρη μας.

Re: Απάντηση: Now playing...

simply brilliant. Μακράν ο καλύτερος δίσκος των E.S.T. Ο keith Jarrett συναντά τον Jimi hendrix σε ένα αυτοσχεδιαστικό ντελίριο. Μεγάλη τζαζ.

Οκ, αύριο κιόλας! Περνάω μια φάση κολλήματος με του EST και μου έρχεται γάντι αυτή η είδηση-bye-

Έχω τα viaticum, live in hamburg, strange place for snow. Τα δύο πρώτα μου αρέσουν πολύ.

Ηξερα πως οπου να'ναι κυκλοφορει αλλα δεν το ειχα παρει χαμπαρι!!!!

Δημητρη, το εβαλες στην ιδια προταση με το Bitches Brew??!?!?!?! :party: Εχω μεγαλη περιεργεια τωρα!

Απάντηση: Re: Απάντηση: Now playing...

Οκ, αύριο κιόλας! Περνάω μια φάση κολλήματος με του EST και μου έρχεται γάντι αυτή η είδηση-bye-

Έχω τα viaticum, live in hamburg, strange place for snow. Τα δύο πρώτα μου αρέσουν πολύ.

Hλία καλημέρα.:grinning-smiley-043

Και αυτό εδώ οπωσδήποτε.

http://www.avclub.gr/forum/showthread.php?t=28938

Aκουω το Leucocyte εδω και λιγη ωρα. Το Ad Initio ειναι ενα απο τα καλυτερα tracks που εχω ακουσει στη ζωη μου. Δεν υπερβαλω. Ετσι μου φαινεται τωρα, τουλαχιστον. :lehrer:

Aκουω το Leucocyte εδω και λιγη ωρα. Το Ad Initio ειναι ενα απο τα καλυτερα tracks που εχω ακουσει στη ζωη μου. Δεν υπερβαλω. Ετσι μου φαινεται τωρα, τουλαχιστον. :lehrer:

πές τα μεγάλε ...Αμα σε λέω εγώ :grandpa:

Re: Now playing...

08trick.jpg

κάτι από τα παλιά...
αυτό όμως διαφέρει....
είναι γιαπωνέζικο, remaster 2007, χάρτινο, διπλό, είναι cd, sacd, dvd audio και περιλαμβάνει videos από συναυλίες και συνεντεύξεις. Πρώτη φορά τόσα πολλά σε μιά συσκευασία....
Παίζει υπέροχα και με γύρισε πίσω, εκεί που ανήκω....
ακόμα δεν άκουσα τις υπεραναλυτικές εκδόσεις...

Re: Now playing...

08trick.jpg

κάτι από τα παλιά...
αυτό όμως διαφέρει....
είναι γιαπωνέζικο, remaster 2007, χάρτινο, διπλό, είναι cd, sacd, dvd audio και περιλαμβάνει videos από συναυλίες και συνεντεύξεις. Πρώτη φορά τόσα πολλά σε μιά συσκευασία....
Παίζει υπέροχα και με γύρισε πίσω, εκεί που ανήκω....
ακόμα δεν άκουσα τις υπεραναλυτικές εκδόσεις...

Στείλε μου λινκ από πού το πήρες...