Now playing...(ΟΧΙ video clips)

Απάντηση: Now playing...

Tord Gustavsen Trio - The Ground
31OAqyQghzL._SS500_.jpg

Re: Now playing...

Το απόγευμα,

cd_05_01.jpg

Το milano Violenta είναι ένα κλασικό Ιταλικό soundtrack(1976) και μάλλον απο τα πιο ενδιαφέροντα μουσικά.Η μουσική είναι των Enrico Pieranunzi και Silvano Chimenti (Pulsar).Υψηλών προδιαγραφών crime-jazz,groovy,easy listening ost.Για την ακρίβεια δεν πρόκειται ακριβώς για soundtrack αλλά για library music η οποία και χρησιμοποιήθηκε στην ταινία.

Re: Now playing...

Το απόγευμα,

cd_05_01.jpg

Το milano Violenta είναι ένα κλασικό Ιταλικό soundtrack(1976) και μάλλον απο τα πιο ενδιαφέροντα μουσικά.Η μουσική είναι των Enrico Pieranunzi και Silvano Chimenti (Pulsar).Υψηλών προδιαγραφών crime-jazz,groovy,easy listening ost.Για την ακρίβεια δεν πρόκειται ακριβώς για soundtrack αλλά για library music η οποία και χρησιμοποιήθηκε στην ταινία.

Δε μου "δειγματίζεις" τίποτα τώρα που θα κατέβω;

Απάντηση: Now playing...

Παιδες, το Jumping the Creek ειναι ενα ανισο αλμπουμ. Εχει καλες και κακες στιγμες, αλλα ξεκιναει με μια υπεραδιαφορη διασκευη του ετσι κι αλλιως υπερβαρετου, εως αντιπαθητικου, Ne Me Quitte Pas. Ακουστε δειγματα στο αμαζον.

Απάντηση: Re: Now playing...

61Vq1FMXsTL._SL500_AA240_.jpg

Πρώτη επαφή με τους Woven Hand κι έχω ενθουσιαστεί.
Έχουμε τρελό θέμα εδώ...

τσκ τσκ τσκ ....αυτή η νεολαία . Μην ακούσει μονότονο βαρύ ροκ με πινελιές "ερήμου" και αμέσως ...τρελλαίνεται

Απάντηση: Re: Now playing...

Eξαιρετικοί δίσκοι και οι δύο (το άλλο είναι το "Her First Dance").
Δυστυχώς ECM μόνο με παραγγελία. Κάτι πήγε να γίνει μόλις άλλαξε η αντιπροσώπευσή τους στην Ελλάδα αλλά πολύ σύντομα ξαναγύρισαν οι αρρώστιες: δεν βρίσκεις τα παλιά νούμερα, μόνο κάποια απ τα καινούργια έρχονται -όχι όλα...- κι αυτά μετά από μήνες κ.ο.κ.
Τους καταλαβαίνω: πού να στοκάρεις και μετά "να μη φεύγει" με τίποτα. Το ενδιαφέρον του αγοραστικού κοινού είναι πολύ περιορισμένο και οι δίσκοι πολύ εκλεκτικοί και για ειδικά γούστα.
Εγώ τους παίρνω από το Αγγλικό Αμαζον. Αφήνω και μαζεύονται 4-5 και τα παραγγέλνω.

Μόλις προστέθηκαν στο mdt.co.uk και οι 4 δίσκοι τού Alperin.:BDGBGDB55: