Now playing...(ΟΧΙ video clips)

Απάντηση: Now playing...

Νow is playing moodyradio.gr αλλα ολη μερα ακουγα αυτο και ειναι καλοοοοοο.
51qB2HHXRWL._SS400_.jpg

Αναμενω το αλμπουμ του αφεντικου για να γραψω και για τα τρια μαζι. Ο Eddie, ο Dave και το αφεντικο τους.

Last edited:

Αρκουν οι δισκαρες για να μπουν οι Sigur Ros στο πανθεον της ιστοριας. Το () και το ειναι Agaetis Byrjun Αριστουργηματα.

Αρκουν οι δισκαρες για να μπουν οι Sigur Ros στο πανθεον της ιστοριας. Το () και το ειναι Agaetis Byrjun Αριστουργηματα.

Εν αναμονη του καινουργιου τους ξεσκονιζω
& εγω τα παλιοτερα,ειναι αξεπεραστοι.
Ερχεται βεβαια σε λιγο & το καινουργιο των radiohead αλλη μεγαλη
αγαπημενη μπαντα.Για να δουμε τι μουσικαρες θα ακουσουμε προσεχως!
-bye-

Re: Now playing...

στις επόμενες αγορές μου πάει και το ().

Θά 'λεγα να το ξανασκεφτείς, Στέργιο.
Προσπάθησε να ακούσεις δείγματα...
Για μένα, πάντως, είναι πολύ υπερτιμημένοι: μόνο ίσως το Agaetis Byrjun παίρνει τη βάση (**1/2 στα 5), κι αυτό για 2 ακούσματα, όχι παραπάνω.
Απ την Enya βέβαια είναι καλύτεροι, δε λέω...

6196+yDCyIL._AA240_.jpg

Αυτό μάλιστα! - ένα μωσαϊκό από όλες τις μουσικές του κόσμου.
Ενα μπάχαλο στην κυριολεξία. Το βάζεις στο player και, κυριολεκτικά, εκρήγνυται.

Απάντηση: Re: Now playing...

Θά 'λεγα να το ξανασκεφτείς, Στέργιο.
Για μένα, πάντως, είναι πολύ υπερτιμημένοι: μόνο ίσως το Agaetis Byrjun παίρνει τη βάση (**1/2 στα 5), κι αυτό για 2 ακούσματα, όχι παραπάνω.
Απ την Enya βέβαια είναι καλύτεροι, δε λέω...

Δόξα σοι ο Θεός , που ο Λύμπε , με την εγκυρότητα που τον περιβάλλει ξεσκεπάζει τους Sigur Ross . Tι hype και αυτό . Ο τύπος που του πούλησα το Talk με κοιτούσε με ορθάνοιχτα έκπληκτα μάτια " Πουλάς το Talk ;" και μετά γέλασε . Εγώ μέσα μου γελούσα περισσότερο .

41b%2B6E1m3ML._SS500_.jpg

κι αυτό επίσης: παληά, καλή Joni Mitchell. Το καλύτερό της εδώ και χρόνια.

έχει όμως γεράσει η φωνή της Κώστα . Θα επανέλθω όταν το ακούσω περισσότερες φορές. Άκούγεται όντως ωραίο .

έχει όμως γεράσει η φωνή της Κώστα .

Συμφωνώ και επαυξάνω. Αλλά, αυτή τη φορά, είχε όντως κάποιους σοβαρούς λόγους για να μπεί στο στούντιο: δεν θέλει μόνο να αποδείξει ότι γερνάει χαριτωμένα. ***1/2 στα 5.

Last edited:
Απάντηση: Re: Now playing...

Δειγματα? Δηλαδη να ακουσει τα πρωτα 30" απο καθε track ωστε να βγαλει ασφαλη συμπερασμετα?:chinscratch:

Τελος παντων, το Takk δε φτανει στα επιπεδα των αλλων 2.

4,5/5 για το καθενα απο αυτα και 3,5/5 για το Takk.