Now playing...(ΟΧΙ video clips)

Απάντηση: Re: Now playing...

Αυτόχειρα αστυνομικό;

Δεν ξέρω πως αλλιώς να τον χαρακτηρίσω :BDGBGDB55:
Υπέθεσα πως ακούμησε την κάννη στον κρόταφο αλλά η βλογημένη εξοστρακίστηκε και βρήκε τον μικρό :guitarist:

Re: Now playing...

lp_karma_reg.jpg

lp_cock_reg.jpg

Kαλά μιλάμε για επιστροφή στην εφηβεία. Που να πάω στην Καισαριανή να κάνω μία κατάληψη;
Σε κανένα καλό μπαράκι μάλλον.

Μπαντάρα.

Δυο τραγουδάκια που ξανάπιασα από Αντίδραση για αρχή

300

300 καρέκλες καλά γυαλισμένες
300 καρέκλες χρυσοπληρωμένε
μικρόφωνο, ηχεία, ακουστικά
τα πάντα για να ακούνε τις πατρίδας τα παιδιά.
-Cut-

ELAS

Μία κλούβα αραγμένη
στη πλατεία περιμένει
-Cut-

{Παρακαλώ Μη παρεξηγηθούμε! Οι στοίχοι είναι προκλητικοί σε ορισμένες περιπτώσεις, αλλά το ίδιο συμβαίνει και με ποιο νέα μουσικά κινήματα που συγκινούν τη νεολαία.}

Είχαν κυκλοφορήσει κάπου στις αρχές του ’90. Σε κασέτα, δίσκο τους ποτέ δεν είδα. Αλήθεια έχει κανείς δίσκο τους? Θα τον θεωρούσα συλλεκτικό!
Τότε το συγκρότημα γύριζε όλη την Ελλάδα για live σε μικρά μαγαζιά.

Κοινό κυρίως πιστιρικαρία… όπως και εγώ τότε… λύκειο γυμνάσιο. Όχι ότι δεν υπήρχαν φοιτητές ή μεγαλύτερης ηλικίας φίλοι του punk/metal, αλλά το 80-90% του κόσμου ήταν παιδιά. Νομίζω ότι η μουσική αυτή μου θυμίζει πόσο ξεκάθαρα βλέπαμε ορισμένα πράγματα τότε σε αυτή την ηλικία. Ίσως με φέρνει πιο κοντά στους μαθητές που είδα στους δρόμους αυτές τις μέρες- να σκέπτομαι τα δικά μου μαθητικά χρόνια.
Όχι δεν ήμασταν αναρχικοί, όχι δεν ήταν μόνο αριστεροί ή δεξιοί σε αυτές τις συναυλίες, όχι δεν ήμασταν κατευθυνόμενοι… απλά παιδιά μου μας άρεσε η ‛έντονη’ μουσική και πιθανά αμφισβητούσαμε δυο τρία πράγματα. Βέβαια από έξω από το χώρο είχαν λάβει τα απαραίτητα μέτρα μη τυχόν και ξεφύγουμε.

Μη παρεξηγηθούμε! Οι στοίχοι είναι προκλητικοί σε ορισμένες περιπτώσεις, αλλά το ίδιο συμβαίνει και με ποιο νέα μουσικά κινήματα που συγκινούν τη νεολαία.

Toυς είχα δει και live στo Ρόδον. Πέρα από τον ICE T ,ο μπασίστας θέριζε.

Κυρίες και Κύριοι, Open your eyes.
Πιθανό να έχουμε γεννητούρια. Αλλά εάν είναι τόσο άγρια σαν το μωρό στη φώτο, όλοι οι βολεμένοι την κάτσαμε τη βάρκα.:guitarist:

413FD4GH2HL._SS500_.jpg

Eνα εξωφυλλο που αποτυπωνει το θαυμα της ζωης!!!

Ελπιζω το περιεχομενο του δισκου να ειναι αναλογου αναστηματος...

Απάντηση: Now playing...

Pet Shop Boys - Introspective
introspec.jpg

Σχεδον 20 ετων πλεον. Σας προκαλω να μου πειτε καποιο καλυτερο ποπ αλμπουμ που βγηκε μετα απο αυτο. Μονο το Erotica το κοντραρει, αλλα χανει.

Last edited:

Σαβίνα Γιαννάτου & Primavera en Salonico:

Μόλις τέλειωσε το "Sumiglia"
και έπεται το "Songs of an Other"

Δυστυχώς, δε βρίσκω τα εξώφυλλα...

Υ.Γ. Μάριε, ευχαριστώ πολύ (ξέρεις εσύ)!

Ignacy Jan PADEREWSKI (1860-1941)
Piano Concerto in A minor Op. 17 (1888)
Moritz MOSKOWSKI (1854-1925)
Piano Concerto in E major Op. 59 (1897

Piers Lane - piano
BBC Scottish SO/Jerzy Maksymiuk

1_Moszkowski.jpg