Now playing...(ΟΧΙ video clips)

Re: Now playing...

SUGAH GALORE - SPACECAKES
m_3557924bf4d14e5cb400e67ee12fe790.png

Επιτέλους στην Ελλάδα άρχισε να παράγεται αξιοπρεπής και ανταγωνιστική funk/rock μουσική.
Παρθενικό άλμπουμ δυναμίτης που το περιμέναμε για μήνες, με 15 tracks πολλά από τα οποία αποτελούν σπουδαία διαμάντια.

Όσοι δεν τους πετύχατε live ακόμα, κάντε το αμέσως!
Στη σκηνή δεν έχουν αντίπαλο (τουλάχιστον εγχώριο).
Kαραmust για ροκ ακροατήρια.

l_ebccf6b2ddeecd77561247a1cffd65a2.jpg

Last edited:

Πάμε για σφαγή….:flipout::flipout:

Όταν έχεις την ευκαιρία να έχεις δισκογραφία και να περνάει και η μπογιά σου σε χρονικές περιόδους που χαρακτηρίζονται από αλλαγές και δεν το εκμεταλλευτείς αυτό ή δεν σου στρίβει καθόλου ή αδιαφορείς ή στην περίπτωση των Abba κατά την γνώμη μου το μεγάλο σου ταλέντο απλώς σε εγκλωβίζει με αποτέλεσμα να καθαρίζεις πολύ κυριλέ σε εποχή που μόνο κυριλέ δεν είναι. Δηλαδή απλά σε καταπίνει η παρτιτούρα. Όταν λοιπόν πιθανώς είσαι το μεγαλύτερο γκρουπ στον πλανήτη με αδιαμφισβήτητο ταλέντο όπως είπατε δεν επιτρέπεται να μην ρισκάρεις έστω και μια φορά και ενώ σε παίρνει κιόλας και χρονικά.

Παράδειγμα.Super Trouper.Ως pop δίσκος είναι καλός πολύ καλός κιόλας, ως 1980 είναι άκυρος. Πιο το νόημα να τραγουδάς με αγγελικά πλασμένες φωνές Happy new year όταν το κλίμα σηκώνει να το κάνεις ουρλιάζοντας? Οι μελοδραματικές μπαλάντες τύπου The winner takes it all είναι ικανές να προκαλέσουν ρίγη στα πάρτι το 75-76 και να τσακίσουν το take my breath away κάπου στα μισά της δεκαετίας του 80, αλλά την στιγμή της κυκλοφορίας του οι μπαλάντες μάλλον πρέπει να ακούγονται όπως το Where did your heart go των Was not Was.Η disco μόλις έχει πεθάνει και το high energy είναι πολύ underground ακόμα για να το “ποπίζεις”(lay all your love on me).

Aς το έκαναν διαφορετικά ή ας έκαναν κάτι άλλο τέλος πάντων. Ας σήκωναν τα μαλλιά όρθια και να έφτυναν πάνω στην σκηνή. Μία μαλακία όλοι την έχουν κάνει. Γιατί όχι και οι Abba?As ;έφτιαχναν ένα θρασύτατο τίποτα έστω και μια φορά που να ήταν επί της ουσίας εντός εποχής κάτι που όλα τα μεγάλα γκρουπ σχεδόν έχουν κάνει ακόμα και όχι πηγαία. Ας προλάβαιναν να κάνουν το kiss kiss kiss αυτοί.
Ας έκαναν κάτι που να έδινε λαβή να σφάζεται κόσμος για την πάρτη τους. και όχι να λένε όλοι οκ καλοί οι Abba.Μοιραία για να έχεις πολλούς φανατικούς φίλους πρέπει να έχεις και πολλούς φανατικούς εχθρούς.

Για μένα οι Abba είναι ταλαντούχοι αλλά με πολύ χαμηλά λιπαρά. και πολύ καθώς πρέπει στην τελική.

George σε καμία περίπτωση:grandpa:

Μαζί σου είμαστε, φανφαράρα ήταν.... στη πυρά!;)

ΝΑ ΤΟ ΛΟΙΠΟΝ ΠΟΥ ΕΓΙΝΕ!!!!!!

Εννοείται πως το “θρασύτατο τίποτα” .πήγαινε στο kiss kiss kiss.Έλα όμως που εγώ το καραγουστάρω τρελά. Και η ανωμαλία πάει και παρακάτω. Κάθε φορά που ακούω την αιωνίως ασυμπάθηστη Yoko στην extended version του walking on thin ice κάπου στην μέση να προσποιείται εμετό επίσης γουστάρω. Θέλω γιατρό αλλά γουστάρω Το γούσταρα από τότε και το γουστάρω ακόμα και σήμερα και στην original έκδοση και σε όλα τα remix που έχει φάει ever.
Εσύ προφανώς θα ξελιγωθείς από τα γέλια

Αυτό οι Abba δεν το είχαν ποτέ! Ήταν οκ για τον καθένα

ΝΑ ΤΟ ΛΟΙΠΟΝ ΠΟΥ ΕΓΙΝΕ!!!!!!

Εννοείται πως το “θρασύτατο τίποτα” .πήγαινε στο kiss kiss kiss.Έλα όμως που εγώ το καραγουστάρω τρελά. Και η ανωμαλία πάει και παρακάτω. Κάθε φορά που ακούω την αιωνίως ασυμπάθηστη Yoko στην extended version του walking on thin ice κάπου στην μέση να προσποιείται εμετό επίσης γουστάρω. Θέλω γιατρό αλλά γουστάρω Το γούσταρα από τότε και το γουστάρω ακόμα και σήμερα και στην original έκδοση και σε όλα τα remix που έχει φάει ever.
Εσύ προφανώς θα ξελιγωθείς από τα γέλια

Αυτό οι Abba δεν το είχαν ποτέ! Ήταν οκ για τον καθένα

Απόλυτα συμφωνώ..

...μόνο που παρανόησα με τη προηγούμενη αναφορά σου και εξέλαβα το kiss kiss kiss με το kiss me kiss me kiss me των βαμπιραίων που γλυκοκοίταξαν τα charts...:antlers:

Oι Abba ήταν αρχιμάστορες πραγματικοί, αλλά τόσο προβλέψιμα political correct που δεν....
Μπορώ άνετα να αντιληφθώ πόσο άνετα ανακάλυπταν ασσύληπτες μελωδικές γραμμές τη μια πίσω από την άλλη μέσα στο ίδιο κιόλας κομμάτι, αλλά βρε παιδί μου κανένα μυστήριο, καμιά πρόκληση.
Για μένα οι αντι Abba θα είναι πάντα οι ήρωές μου shocking blue, που μάλιστα προηγήθηκαν χρονολογικά. Έπαιξαν πάνω κάτω την ίδια μουσική, είχαν φωνάρα που έσφυζε από φλόγα εντός και εκτός, που δεν φοβήθηκαν να ανακατευτούν με την country, το garage, τη disco, την απόλυτη ποπ, τη jazz και ότι πέρναγε στη μόδα τα χρόνια εκείνα.....

Απάντηση: Now playing...

A, αυτο το εκνευριστικο κομματι???? Δεν ηξερα πως ετσι ειναι ο τιτλος του. Δεν αντεχω τη φωνη της σε αυτο.

Απάντηση: Now playing...

εμενα το mamamia
μου θυμισε ΓΟΡΓΟΝΕς ΚΑΙ ΜΑΓΚΕς του Δαλιανιδη και αλλα πολλα του παλιου ελληνικου κινηματογραφου

.

Απάντηση: Re: Now playing...

Πάμε για σφαγή….:flipout::flipout:

Όταν έχεις την ευκαιρία να έχεις δισκογραφία και να περνάει και η μπογιά σου σε χρονικές περιόδους που χαρακτηρίζονται από αλλαγές και δεν το εκμεταλλευτείς αυτό ή δεν σου στρίβει καθόλου ή αδιαφορείς ή στην περίπτωση των Abba κατά την γνώμη μου το μεγάλο σου ταλέντο απλώς σε εγκλωβίζει με αποτέλεσμα να καθαρίζεις πολύ κυριλέ σε εποχή που μόνο κυριλέ δεν είναι. Δηλαδή απλά σε καταπίνει η παρτιτούρα. Όταν λοιπόν πιθανώς είσαι το μεγαλύτερο γκρουπ στον πλανήτη με αδιαμφισβήτητο ταλέντο όπως είπατε δεν επιτρέπεται να μην ρισκάρεις έστω και μια φορά και ενώ σε παίρνει κιόλας και χρονικά.

Παράδειγμα.Super Trouper.Ως pop δίσκος είναι καλός πολύ καλός κιόλας, ως 1980 είναι άκυρος. Πιο το νόημα να τραγουδάς με αγγελικά πλασμένες φωνές Happy new year όταν το κλίμα σηκώνει να το κάνεις ουρλιάζοντας? Οι μελοδραματικές μπαλάντες τύπου The winner takes it all είναι ικανές να προκαλέσουν ρίγη στα πάρτι το 75-76 και να τσακίσουν το take my breath away κάπου στα μισά της δεκαετίας του 80, αλλά την στιγμή της κυκλοφορίας του οι μπαλάντες μάλλον πρέπει να ακούγονται όπως το Where did your heart go των Was not Was.Η disco μόλις έχει πεθάνει και το high energy είναι πολύ underground ακόμα για να το “ποπίζεις”(lay all your love on me).

Aς το έκαναν διαφορετικά ή ας έκαναν κάτι άλλο τέλος πάντων. Ας σήκωναν τα μαλλιά όρθια και να έφτυναν πάνω στην σκηνή. Μία μαλακία όλοι την έχουν κάνει. Γιατί όχι και οι Abba?As ;έφτιαχναν ένα θρασύτατο τίποτα έστω και μια φορά που να ήταν επί της ουσίας εντός εποχής κάτι που όλα τα μεγάλα γκρουπ σχεδόν έχουν κάνει ακόμα και όχι πηγαία. Ας προλάβαιναν να κάνουν το kiss kiss kiss αυτοί.
Ας έκαναν κάτι που να έδινε λαβή να σφάζεται κόσμος για την πάρτη τους. και όχι να λένε όλοι οκ καλοί οι Abba.Μοιραία για να έχεις πολλούς φανατικούς φίλους πρέπει να έχεις και πολλούς φανατικούς εχθρούς.

Για μένα οι Abba είναι ταλαντούχοι αλλά με πολύ χαμηλά λιπαρά. και πολύ καθώς πρέπει στην τελική.

Δηλαδή αν κατάλαβα καλά το σκεπτικό σου Γιώργο , οι Abba σε ενοχλούσαν διότι τελικά ήταν ένας αναχρονισμός ; :flipout::flipout:
( Κοίτα να δεις που στο τέλος θα με κάνετε υποστηρικτή των Abba και οδόλως θέλω να παίξω τέτοιο ρόλο ). Ομως τι νόημα έχει αυτό που λες ότι το μεγάλο ταλέντο σου ακυρώνεται επειδή δεν συμβαδίζεις με την εποχή σου ; Εγώ θα σου το αντιστρέψω . Ποιός έχει τα "κότσια" να πάει κόντρα στην εποχή του και η επιλογή του αυτή να δικαιώνεται πουλώντας εκατομμύρια ;
Ολα αυτά που λες στο κείμενο σου , ωραία τα λες . Αλλά είναι η προσωπική σου γνώμη. Γιατί πιστεύεις ότι οι Abba θα έπρεπε να την ακολουθήσουν ; Για την καλλιτεχνική δικαίωση ;

τα τελευταία 4-5 είναι ακόμα καλύτερα: πιο "ροκιές".
σε σκεφτόμουν σήμερα το πρωί γιατί το ακουγα.
λέω "θα του αρέσει αραγε;".
εγώ, όσο πιο πολύ το ακούω, τόσο περισσότερο μ αρέσει.

Απάντηση: Re: Now playing...

τα τελευταία 4-5 είναι ακόμα καλύτερα: πιο "ροκιές".
σε σκεφτόμουν σήμερα το πρωί γιατί το ακουγα.
λέω "θα του αρέσει αραγε;".
εγώ, όσο πιο πολύ το ακούω, τόσο περισσότερο μ αρέσει.

Μην ξεχνάς ότι είμαι sucker for strings

Re: Απάντηση: Now playing...

l60456z823t.jpg

εχω ακούσει μόλις τα 4 πρώτα κομμάτια . Σαν χαστούκι . Σπλααατς . ...

α καλά....

βέβαια στο χάλι που έχω τώρα, με κάπου 38 με ντεπόν, μιά χαρά θα μου φανεί...-bye-

όχι, αλλά είμαι σε τέτοια κατάσταση που ό,τι μου ζητήσεις ναι θα σου πω....

και μην με πλησιάζεις ούτε καν γιά πμ. Κολλάει