Now playing...(ΟΧΙ video clips)

Re: Now playing...

Εγώ, μέσα στο Chest Fever, ακούω και τους πρώιμους Ζέπελιν του 1ου άλμπουμ, με το Dazed & Confused και τα άλλα blues.
Ολοι οι υποψιασμένοι Αγγλοι μουσικοί που ήταν τότε στην αιχμή της πρωτοπορίας και αφουγκράζονταν την άλλη πλευρά του Ατλαντικού έπαθαν σοκ με το Music From Big Pink.
O George Harrison φώναζε από τότε γι αυτό το δίσκο αλλά δεν τον άκουγε κανείς.
Ο Clapton παρακολούθησε μερικές πρόβες στο Big Pink, δήλωσε εκστασιασμένος και λίγο μετά έφτιαξε τους Blind Faith.
Mπορώ να ανιχνεύσω το Big Pink μέσα σε πολλούς εξαιρετικούς δίσκους της εποχής του. Είναι από τους λίγους δίσκους που βρίσκονται Εκτός Χρόνου. Timeless.
Το ακούω από το 1974 που το πρωτογνώρισα, με αμείωτο ενδιαφέρον και θα το ακούω για όσο υπάρχω.

Απάντηση: Now playing...

terktprgif.gif

Αντώνης Λιβιεράτος - Το Τεράστιο Κίτρινο Πράγμα (1997)

Δεν το χορταίνω

σκοτεινό γκρεκο-billy, ευρηματικό κιθαριστικό πλέξιμο και συνεχή εξέλιξη

O George Harrison φώναζε από τότε γι αυτό το δίσκο αλλά δεν τον άκουγε κανείς.
Ο Clapton παρακολούθησε μερικές πρόβες στο Big Pink, δήλωσε εκστασιασμένος και λίγο μετά έφτιαξε τους Blind Faith.

Και ο Χάρισον αλλά και ο Λέννον στους προσωπικους τους το κοπιάρανε κανονικά.
Στα outtakes του let it be τραγουδούσανε I shall be released.
ο Κλάπτον στην Layla ακόμα και το ίδιο ρεπερτόριο πήρε (key to the highway) μιμήθηκε τα φωνητικά και βάλε. Το ίδιο συνεχίστηκε με τον Delaney....

μεγάλο βάρος - μεγάλη επιρροή....

41YKJXQ7M6L._SS500_.jpg

Brushfire Fairytales

η γοητεια της απλοτητας και ανεμελιας
(...ειναι και surfer)

Jack Hody Johnson (born May 18, 1975)[1] is a Hawaii-born singer-songwriter, musician, filmmaker,[2] and surfer who has achieved commercial success and a dedicated following, after the release of his debut album, Brushfire Fairytales in 2001. He has since released five more albums and a number of EPs. His music is best described as acoustic soft rock.

http://en.wikipedia.org/wiki/Jack_Johnson_(musician)#Albums

51QKH1EbE9L._SL500_AA240_.jpg

Richter ´ζωντανός´στην Μόσχα απο τά 1950.
Τα Πρελούδια τού Chopin αναδίδουν γνήσια συγκίνηση..
Οι Δύο Μπαλάντες εκπλήσσουν μέ τον ´Φλεγόμενο´τρόπο πού ερμηνεύονται...
Πολύτιμος δίσκος μέ έναν Richter πού ακόμα δεν ήταν γνωστός στην Δύση..
Δεν ενδείκνυται γιά όσους ενοχλούνται απο τον βήχα τών ακροατών.-bye--bye-

Ηρθε ενα κουτί με Γιαπωνέζικα cardboard sleeves cds σήμερα και επειδή ο Δήμαρχος θεωρεί καλό να εορτάζει τηνΤσικνοπέμπτη σχεδόν κάτω από το γραφείο μου με διάφορους καλλιτέχνες κλπ , κάθησα σπίτι και άκουσα μερικά
d659409rm33.jpg
***** με το απόλυτο ροκ τραγούδι Bitch
f60130iffzd.jpg
***** τι σου κάνει ο remastered ηχος
f75693rb6df.jpg
****1/2 ακόμα κολλάω από τη ζέστη και το σεξ
f54357w60jy.jpg
****1/3 κάτι τραγουδάρες που έχει
f86568ywknd.jpg
**1/2 συνεχίζει να μην μου λέει κατι όπως και τότε 30 χρόνια και , πριν
d531816jc9t.jpg
** δεν τρώγεται με τίποτα ( σόρρυ George Κουν)

Εξαιρετική επιλογή για να ´Ξεχάσεις´την Τσίκνα.

Συμφωνώ στά 4 πρώτα ,θα έβαζα τρια και κάτι στο Some Girls και επίσης συμφωνώ απολύτως και στο Τattoo You πού το ξανααγόρασα πρόσφατα αλλά πάλι δέν.................

Απάντηση: Re: Now playing...

μόνο που συνειδητοποιείς ότι οι μουσικές αυτές γράφτηκαν εκεί μέσα, του δίνουν άλλη διάσταση...

Αν δεις και σε τι τυπώθηκαν Chief.

Έτσι για να σε φτιάξω μια στάλα. :antlers:

Attachments

• Big Pink.jpg
    Big Pink.jpg
    114.3 KB · Views: 26

...Δεν ενδείκνυται γιά όσους ενοχλούνται απο τον βήχα τών ακροατών.-bye--bye-

Τό'πιασα το υπονοούμενο :flipout::flipout::flipout:
κλίκ
Όπως έλεγε και ένας καθηγητής μου στο Λύκειο:
Τί το κάματε εδώ μέσα? ...βηχείο? :flipout:

Όμως, Σπύρο, με παρεξηγήσατε!
Ήθελα μόνο να καταδείξω πως, στην περίπτωση που θα βρισκόμουν ανάμεσά τους, θα μου ήταν πολύ δύσκολο να συγκεντρωθώ στο ρεσιτάλ με τόσες φλογερά ανήσυχες κορασίδες. Μάλλον θα γινόταν των ΡόλινγκΣτόουνς το κάγκελο :willy:

Σε άλλη περίπτωση βηχούς (:flipout:) όπου αυτός προέρχεται γενικώς και απροσδιορίστως από μεσήλικες και άνω, καμία αίσθηση δεν θα μου προκαλούσε.
Μάλλον θα εξελάμβανα το γεγονός σαν να βρισκόμασταν στην αίθουσα μόνο Αυτός και´γώ -bye-

Απάντηση: Re: Now playing...

Ντοκ, θέλω λινκ κλπ για να προχωρήσω κι εγώ σε παραγγελία του πακέτου...

Box set είναι ή τα πήρες χώρια;

πήρα το τελευταίο. Τώρα στα καταστήματα του Amazon ( εκείνα που λέει όταν δεν το έχει το ίδιο ) από 378 έως 455 $. Μεταχειρισμένο από 199

Τό'πιασα το υπονοούμενο :flipout::flipout::flipout:
κλίκ
Όπως έλεγε και ένας καθηγητής μου στο Λύκειο:
Τί το κάματε εδώ μέσα? ...βηχείο? :flipout:

Όμως, Σπύρο, με παρεξηγήσατε!
Ήθελα μόνο να καταδείξω πως, στην περίπτωση που θα βρισκόμουν ανάμεσά τους, θα μου ήταν πολύ δύσκολο να συγκεντρωθώ στο ρεσιτάλ με τόσες φλογερά ανήσυχες κορασίδες. Μάλλον θα γινόταν των ΡόλινγκΣτόουνς το κάγκελο :willy:

Σε άλλη περίπτωση βηχούς (:flipout:) όπου αυτός προέρχεται γενικώς και απροσδιορίστως από μεσήλικες και άνω, καμία αίσθηση δεν θα μου προκαλούσε.
Μάλλον θα εξελάμβανα το γεγονός σαν να βρισκόμασταν στην αίθουσα μόνο Αυτός και´γώ -bye-

Μπίλλυ μου δεν είχα εσένα στον νού μου...
Μονος σου επροδόθης...:flipout::grinning-smiley-043
Ο Βήξ τών Μεσηλίκων ,πάντως,έχει άλλη εμορφιά και Χάρη...
Ειναι γεμάτος πείρα και συγκινεί ,αθώας Κορασίδας.:BDGBGDB55: