Now playing...(ΟΧΙ video clips)

Re: Now playing...

Πολύ ωραίες αυτές τις συλλογές της verve, τις έχω και εγώ. Τρεις δεν έχει όλες και όλες?

βλέπεις εδώ είναι η διαφορά.

Αν θεωρείς πολύ ωραίες τις συλλογές της verve τότε είναι αδύνατον να ακούσεις και να εκτιμήσεις το Pet sounds.

πάντως δοκίμασε άλλες 7 φορές και τα ξαναλέμε.

Θα το ακούσω και άλλες. -bye-

Αλλά κάτσε γιατί με μπέρδεψες τώρα...
εσύ δεν τις θεωρείς ωραίες; Εγώ έχω τις διπλές, ένα cd κανονικές εκτελέσεις και το άλλο "πειραγμένα".
και τι σχέση έχει αυτό με το petsounds??

να το ακούσεις...

δεν σε μπερδεύω καθόλου.

και εγώ έχω (τα τρία πρώτα) και στις δυό εκτελέσεις.

απλά τα verve είναι hyundai accent (στην καλύτερη περίπτωση) ενώ το pet είναι s-class...

να στο πω αλλιώς, αν έμενα σε εκείνο το υποθετικό νησί μοναχός μου, και είχα 3 ή 5 δίσκους εννοείται ότι δεν θα είχα κανένα remixed verve. Pet sounds πιθανότατα.

να στο πω αλλιώς, αν έμενα σε εκείνο το υποθετικό νησί μοναχός μου, και είχα 3 ή 5 δίσκους εννοείται ότι δεν θα είχα κανένα remixed verve. Pet sounds πιθανότατα.

Ok, καταλαβα τι εννοείς,
αλλά δεν αποκλείεται να σου αρέσει και το ένα και το άλλο.
Όσο για το νησί παρομοίως δε θα´περνα καμιά απί τις συλλογές που λέμε τώρα.

τα verve Ηλία, είναι πολύ καλή μουσική υπόκρουση, γιά το sm, το ασανσέρ, το fnac, το γραφείο σου όταν δουλεύεις (δεν συζητάμε γιά τα ορίτζιναλ), και κάτω από ειδικές συνθήκες και στο σπίτι καθισμένος στο sweet spot.

Σαφώς και μου αρέσουν όπως μου αρέσει και το accent, είναι ένα εξαιρετικό τίμιο, απλό αυτοκίνητο.
Όταν θελήσεις να μπεις στο πετσί της μουσικής, όταν θελήσεις να δεις τις απλούστερες δομές από όπου οικοδομήθηκαν πολλά άλλα πράγματα, όταν θελήσεις να δεις ουσία και όχι περιτύλιγμα τότε πάς εκεί.

Και ίσως ο παραλληλισμός s-class να αδικεί το pet.
Πιό σωστό θα ήταν να πω austin mini ή ακόμα και bugatti eb-110. Eίναι πιό κοντά στο πως το σκέφτομαι.

Ηλία μην αγχώνεσαι: έχεις καιρό να το ανακαλύψεις- αν όντως το ανακαλύψεις, είναι πιθανό να πετάξεις τα 3/4 των δίσκων σου από το παράθυρο.
Είμαι παθών. Ξέρω από πρώτο χέρι πολύ καλά για Τι ακριβώς σου μιλάω.
Take your time.

Απάντηση: Re: Now playing...

να το ακούσεις...

δεν σε μπερδεύω καθόλου.

και εγώ έχω (τα τρία πρώτα) και στις δυό εκτελέσεις.

απλά τα verve είναι hyundai accent (στην καλύτερη περίπτωση) ενώ το pet είναι s-class...

τα verve είναι ότως hyundai accent. Αλλά το Pet Sounds όπως και το Smile είναι απλώς αραμπάς με γάϊδαρο .
Και σταματήστε πιά αυτήν μόνιμη επωδό : "Ακουσε το 10 φορές" . Με βάλατε να ακούσω το Smile ´6 1/2 φορές και κόντεψα να γίνω πελάτης του Σπύρου :flipout:
Οσες φορές και να ακούσεις αυτή την ..... ( να μην την χαρακτηρίσω και παρεξηγηθεί κανείς ) δεν θα αλλάξεις γνώμη . Επιτέλους , δεν γίνεται η αγουρίδα γίνται μέλι .Σας αρέσει για λόγους που εσείς ξέρετε , δεν μας αρέσει , τέλος . Ας μην συνεχίζετε αυτή η άσκοπη παράθεση των ίδων και των ίδιων απόψεων . :BDGBGDB55::violent-smiley-030::flipout:-bye-

Ηλία μην αγχώνεσαι: έχεις καιρό να το ανακαλύψεις- αν όντως το ανακαλύψεις, είναι πιθανό να πετάξεις τα 3/4 των δίσκων σου από το παράθυρο.
Είμαι παθών. Ξέρω από πρώτο χέρι πολύ καλά για Τι ακριβώς σου μιλάω.
Take your time.

Κι εγώ ξέρω από πρωτο χέρι γιατί ακριβώς μιλάω -bye-

Re: Απάντηση: Re: Now playing...

τα verve είναι ότως hyundai accent. Αλλά το Pet Sounds όπως και το Smile είναι απλώς αραμπάς με γάϊδαρο .
Και σταματήστε πιά αυτήν μόνιμη επωδό : "Ακουσε το 10 φορές" . Με βάλατε να ακούσω το Smile ´6 1/2 φορές και κόντεψα να γίνω πελάτης του Σπύρου :flipout:
Οσες φορές και να ακούσεις αυτή την ..... ( να μην την χαρακτηρίσω και παρεξηγηθεί κανείς ) δεν θα αλλάξεις γνώμη . Επιτέλους , δεν γίνεται η αγουρίδα γίνται μέλι .Σας αρέσει για λόγους που εσείς ξέρετε , δεν μας αρέσει , τέλος . Ας μην συνεχίζετε αυτή η άσκοπη παράθεση των ίδων και των ίδιων απόψεων . :BDGBGDB55::violent-smiley-030::flipout:-bye-

Οκ το σταματάμε...
πάντως αν είναι αραμπάς με γάϊδαρο, τίθεται το ερώτημα ποιός είναι ο γάϊδαρος...
Και φυσικά ο αραμπάς, ως αρχέγονη κατασκευή έχει μεγαλύτερη αξία από ένα hyundai :grinning-smiley-043

πάντως δεν είναι άσκοπη παράθεση.
Εσύ το γνωρίζεις (και 5 άλλοι). Γιατί να αφήσουμε άλλους δυνητικούς ακροατές εις το σκότος ?

Για ν' αλλάξουμε λίγο κλίμα...

Έχω μπει τον τελευταίο καιρό για τα καλά στο kraut κι απ' ό,τι φαίνεται, θα μπω κι άλλο.
Χθες ήρθα για πρώτη φορά σ' επαφή με τους Amon Duul και λίγο με τους Neu!.

Συγκεκριμένα, περιέλαβα αυτά:

51-VYJM9bKL._SL500_AA240_.jpg

51jX65EvwZL._SL500_AA240_.jpg

41B9bML39UL._SL500_AA240_.jpg

Ντοκ, μου φαίνεται θα έρθω για φροντιστήριο...

Για ν' αλλάξουμε λίγο κλίμα...

Έχω μπει τον τελευταίο καιρό για τα καλά στο kraut κι απ' ό,τι φαίνεται, θα μπω κι άλλο.
Χθες ήρθα για πρώτη φορά σ' επαφή με τους Amon Duul και λίγο με τους Neu!.

Συγκεκριμένα, περιέλαβα αυτά:

51-VYJM9bKL._SL500_AA240_.jpg

51jX65EvwZL._SL500_AA240_.jpg

41B9bML39UL._SL500_AA240_.jpg
l

Ντοκ, μου φαίνεται θα έρθω για φροντιστήριο...

φοβεροι ιδιως οι amon duul.ειναι δισκοι οι οποιοι μπορει και να.... γλιτωσουν το πεταμα αν ακουσεις το pet sounds!!:flipout:

Απάντηση: Now playing...

1ον, πολυ καλο ποπ τραγουδι για το 2009.

2ον, πολυ καλο βιντεο (δειτε το σε HD)

3ον, οι υπολοιπες γυναικες του πλανητη πρεπει να αρχισουν να αποσυρονται:love::love::love:

Last edited:
Re: Απάντηση: Re: Now playing...

πω πω που το θυμήθηκες ; Χρόνια έχω να τ' ακούσω . :grandpa::a0210:
Αν σου πω ότι μου αρέσει περισσότερο από το "Hoodoo man";
Κι εγώ είχα καιρό να το ακούσω. Καμιά φορά ξανανακαλύπτω παλιές καλές αξίες (όπως καλή ώρα το επόμενο) και χαίρομαι γι´αυτό.

Key Largo- Same

Attachments

• inlay-copy.jpg
    inlay-copy.jpg
    135.6 KB · Views: 7

Andrew Bird - Noble Beast (2009)
andrew_bird-noble_beast.jpg

H Racheal Yamagata συναντα τον Sufjan Stevens και τον Rufus Wainwright. Η φωνη του θυμιζει λιγο τον Beck.

51CG1MT9N6L._SL500_AA240_.jpg

Hxoγραφημένο στις 11 και 12 Ιανουαρίου 1967 , περιέχει μιά 17 λεπτη εκτέλεση του Interstellar Overdrive που με κάνει να αναρωτιέμαι τι θα είχε συμβεί εάν είχε κυκλοφορήσει τότε και όχι στην κουτσουρεμένη τρίλεπτη εκδοχή του , οκτώ μήνες μετά .
Εξη περίπου μήνες πριν κυκλοφορήσει το Sgt peppers οι Floyd είχαν χωθεί τόσο βαθιά στην ψυχεδέλεια που ειλικρινά με κλονίζει όσον αφορά στην σημαντικότητα των Σκαθαριών. Συγχρόνως βέβαια , λυπούμαι που ο Waters οδήγησε αυτήν την μπάντα εκεί που την οδήγησε . Αν σκεφτεί κανείς ότι το 66 και 67 οι Floyd μαζί με τους Soft Machine ήταν τα πιό far out σύνολα της ψυχεδελικής σκηνής , ενδεχομένως πολλά πράγματα θα πρέπει κάποτε να αναθεωρηθούν ( λες ο Scaruffi νάχει δίκαιο ; )

Μετά κάποιοι ασχολούνται με το Pet Sounds.:flipout:

Last edited: