Now playing...(ΟΧΙ video clips)

Απάντηση: Now playing...

Discovery: Live at Montreux - Gonzalo Rubalcaba
41R0VPWNE0L._SS500_.jpg

Δε νομιζω πως εχω αδικησει αλλη φορα τοσο πολυ ενα δισκο μετα την πρωτη ακροαση:bang:. Ευτυχως που το ξαναεβαλα σημερα.

ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΟ!

Last edited:

Prince - Sign 'O' the Times (1987)
51UoUV5uFvL._SS500_.jpg

Aπο το μετριοτατο ελληνικο βινυλιο. Γνωριζει κανας χριστιανος ποιο ειναι το σωστο remaster σε CD αυτου του αλμπουμ?

Re: Now playing...

Ή το Γιαπωνέζικο ή το Αμερικάνικο θα πάρεις.
το δεύτερο, στο secondspin.com το βρίσκεις κοψοχρονιά. μεταχειρισμένο σε άριστη κατάσταση. μπορεί όμως να σε επιβαρύνουν οι γάτοι των ελληνικών ταχυδρομείων με 3 ευρώ. Σε παραγγελίες απ το Αμαζόν δεν τα πληρώνεις: το Αμερικάνικο Αμαζον τα στέλνει μέσω Φρανκφούρτης και λογίζονται σαν προέλευση από Ε.Ε.

Kωστα, το secondspin.com εχει την ιδια εκδοση με το αμερικανικο αμαζον, το οποιο εχει και μια γιαπωνεζικη του 2007, στα 52$ ομως!!! Δε δινω τοσα... Aυτο λες να ειναι γιαπωνεζικο?

Δεν ξέρω. πρόσεχε, κυκλοφορούν Ρώσικες μαϊμούδες. certified Γιαπωνέζικο μόνο από Γιαπωνέζους (HMV.co.jp, cd.japan. eiselvis e-Bay store για τα cardboard sleeves/LP replicas) ή απ το Αμερικάνικο Αμαζον όπου και πάλι δεν κόβω το χέρι μου.
Γιατί δεν το παίρνεις Αμερικάνικο; Είναι από τους σημαντικότερους δίσκους των 25 τελευταίων χρόνων, αξίζει τον κόπο. Η Αμερικάνικη κόπια που έχω εγώ ακούγεται υπέροχη.

Last edited:

Φυσικά μάνα μου, να μαζευτούμε μόνο με βινύλια και να θυμηθούμε τα λαμπρά μας νιάτα!!!

Το κομμάτι ήταν το African Reggae, τότε όμως δεν ήξερα καν τι και που...

picture.php

Ναι βέβαια το African reggae είναι το καλό “αλαλούι” το άλλο είναι ποπ……

14836.jpg

JUDY NYLON & CRUCIAL - PAL JUDY (on u sound 1982)

μαζί οπωσδήποτε και τούτο.

Μουκ εδώ έχουμε ένα μικρό θεματάκι. Θέλω να τον ακούσω οπωσδήποτε τον δίσκο. Έχω μόνο το Jailhouse Rock από την συλλογή new York noise της Soul jazz records και έχω μπει στην διαδικασία να ψάχνω πράγματα σχετικά υπό μίαν έννοια από την συγκεκριμένη περίοδο. Ψάχνω επίσης lp των ESG, DNA, Konk, Επίσης ότι έχουμε από τα πρώτα των A certain ratio( έχω μόνο το I'd Like To See You Again σε βινύλιο).Όπου μπορείς βοηθάς…. -bye-

Απάντηση: Re: Now playing...

Δεν ξέρω. πρόσεχε, κυκλοφορούν Ρώσικες μαϊμούδες. certified Γιαπωνέζικο μόνο από Γιαπωνέζους (HMV.co.jp, cd.japan. eiselvis e-Bay store για τα cardboard sleeves/LP replicas) ή απ το Αμερικάνικο Αμαζον όπου και πάλι δεν κόβω το χέρι μου.
Γιατί δεν το παίρνεις Αμερικάνικο; Είναι από τους σημαντικότερους δίσκους των 25 τελευταίων χρόνων, αξίζει τον κόπο. Η Αμερικάνικη κόπια που έχω εγώ ακούγεται υπέροχη.

Tωρα που το ξανακουσα παλι με προσοχη, ειμαι βεβαιος για το σχεδον 10αρι που του δινω. Εκει που νομιζεις πως το καλυτερο τραγουδι ολων των εποχων ειναι το ομωνυμο του δισκου, ερχεται το Strange Relationship και μετα απο λιγο το The Cross... oχι πως τα υπολοιπα υστερουν βεβαια. Η ζωντανη εκτελεση του It's Gonna Be a Beautiful Night , το δευτερο μερος του I Could Never Take the Place of Your Man...

Θυμηθηκα πως εχω και μια καταπληκτικη εκτελεση του Forever in My Life μεσα απο ενα μπουλεγκ εκεινης της εποχης.

Μουκ εδώ έχουμε ένα μικρό θεματάκι. Θέλω να τον ακούσω οπωσδήποτε τον δίσκο. Έχω μόνο το Jailhouse Rock από την συλλογή new York noise της Soul jazz records και έχω μπει στην διαδικασία να ψάχνω πράγματα σχετικά υπό μίαν έννοια από την συγκεκριμένη περίοδο. Ψάχνω επίσης lp των ESG, DNA, Konk, Επίσης ότι έχουμε από τα πρώτα των A certain ratio( έχω μόνο το I'd Like To See You Again σε βινύλιο).Όπου μπορείς βοηθάς…. -bye-

Θα σε φτιάξω αγόρι μου άμεσα.