Now playing...(ΟΧΙ video clips)

Απάντηση: Now playing...

Santana & Wayne Shorter - Live at the 1988 Montreaux jazz festival
41oyxnzY3pL._SS400_.jpg

coltrane-village.jpg

Tετραπλό C.D.,ηχογραφημένο live στίς 1,2,3 και 5/11/1961
Ο Coltrane έχει κάνει την μεγάλη στροφή και πραγματικά έχει σπάσει τά ´όρια´τής Μουσικής.
Παρέα μέ Μουσικούς σάν τούς Eric Dolphy(φλάουτο άλτο σαξόφωνο και κλαρινέτο), Elvin Jones(drums) , Ahmed Abdul-Malik (tamboura) , Garvin Bushell, (contra-bassoon)Mc Coy Tyner(piano),Εlvin Jones(drums),Jimmy Garrison,Reggie Workman(drums),Roy Hanes(drums),Garvin Bushell(oboe) σέ 4 απίθανες βραδυές άλλοτε σάν τρίο και άλλοτε σάν Οκτέτο παρουσιάζει μιά απο τίς μεγαλύτερες Live ερμηνείες όλων τών Εποχών.
Εξαιρετική ´συλλογή´αληθινό Μνημείο τής Μουσικής Τέχνης τού 20ού Αιώνα.

Re: Απάντηση: Now playing...

Θεούλη μου....τι νύστα....

γιά να μην παρεξηγθεί ο Πέτρος,
το ποστάρισμα μου θύμισε ότι εχω αγοράσει το αντίστοιχο dvd και δεν κατάφερα ποτέ να το ακούσω πέρα από τη μέση.

Ευτυχώς όταν ήρθαν στον Λυκαβητό την ίδια περίοδο και τους είχα δεί ήταν εντελώς διαφορετικοί από αυτό που αποτυπώθηκε και στο δίσκο και στο dvd.

Απάντηση: Re: Απάντηση: Now playing...

γιά να μην παρεξηγθεί ο Πέτρος,

Πρωτον, δεν εγραψα αν μου αρεσε ή οχι. Δεν ξετρελαθηκα παντως. Θα το ξανακουσω ομως.

Δευτερον, σιγα μην παρεξηγηθω. Μετα και απο το "U2 sucks", που εγραψες πριν κατι μηνες, δεν παρεξηγω τιποτα απο εσενα οσον αφορα στα μουσικα!-bye-

Re: Απάντηση: Now playing...

Tετραπλό C.D.,ηχογραφημένο live στίς 1,2,3 και 5/11/1961
Ο Coltrane έχει κάνει την μεγάλη στροφή και πραγματικά έχει σπάσει τά ´όρια´τής Μουσικής.
Παρέα μέ Μουσικούς σάν τούς Eric Dolphy(φλάουτο άλτο σαξόφωνο και κλαρινέτο), Elvin Jones(drums) , Ahmed Abdul-Malik (tamboura) , Garvin Bushell, (contra-bassoon)Mc Coy Tyner(piano),Εlvin Jones(drums),Jimmy Garrison,Reggie Workman(drums),Roy Hanes(drums),Garvin Bushell(oboe) σέ 4 απίθανες βραδυές άλλοτε σάν τρίο και άλλοτε σάν Οκτέτο παρουσιάζει μιά απο τίς μεγαλύτερες Live ερμηνείες όλων τών Εποχών.
Εξαιρετική ´συλλογή´αληθινό Μνημείο τής Μουσικής Τέχνης τού 20ού Αιώνα.

είναι μια συλλογή που έχω "βάλει στο μάτι"...
εκπληκτική μουσική, δε υπάρχουν λόγια... :grinning-smiley-043

ΜΑΝΟWAR - Blood of my enemies.

Aφιερωμενο στο μεγαλο αρχηγο Τζολε.τοσα σκαλπ εχει παρει...

31773C0MTBL._SS500_.jpg

Δε θυμαμαι ποτε ηταν η τελευταια φορα που τοσοι πολλοι φιλοι μου με εψηναν να παμε σε συναυλια, οσο τωρα με την επερχομενη των Depeche Mode. Ψιλοβαριεμαι να τρεχω στη Μαλακασα για να τους δω για τριτη φορα απο τη μια, ειναι και μαπα το τελευταιο τους αλμπουμ, απο την αλλη ομως, ωραια θα ειναι. Σιγα μη δεν ειναι ωραια. Ας βαλω το αγαπημενο μου λοιπον, ωστε να ψηθω περισσοτερο...:jester::popcorn:

revenge of the pusherman
τρομερη τριπλη συλλογη απο blaxploitation και οχι μονο μαυρη οσο δεν παιρνει με πολυ αγνωστο υλικο,αγορασμενη 5,9 ευροπουλα στο μετροπολις

Re: Now playing...

51N202FAJML__SL500_AA240_.jpg

το τσίμπησα σήμερα έχοντας μηδαμινή επαφή με την μουσική τους και
ξέροντας στην ουσία μόνο το i'd love to change the world..
ακούγοντάς το βλέπω ότι πρόκειται για σπουδαίους αν μη τι άλλο παίκτες..
θα κλείσει την αυλαία για σήμερα..