Now playing...(ΟΧΙ video clips)

Απάντηση: Now playing...

edce90b809a02d8b41236110.L._AA240_.jpg

Απίστευτο λάιβ του 1994 . Δυστυχώς αυτή η μίξη από τον Fripp αποτιμάται πλέον πάνω από 100 $ λόγω σπανιότητας . Υπάρχει και η μίξη του Sylvian ( 2001 ) με τις πληροφορίες να μιλάνε για αισθητά κατώτερο αποτέλεσμα . Το συγκεκριμένο σπάει κόκκαλα με τον δυναμισμό του και τον περφεξιονισμό του , με τον Fripp ευρηματικότατο , το γκρουπ σε εξαιρετική φόρμα και τον Sylvian να προσθέτει την λυρική νότα και την υποτονικά γοητευτική φωνή του .

Paul Weller

"Sunflower",
"The weaver",
"Above the clouds",
"Mermants", και φυσικά
"You do something to me"

Εν αναμονή της επερχόμενης
συναυλίας στους βράχους ...,
Τρίτη (δυστυχώς...) 14 Ιουλίου.

Στα 50+ πια, έχει ρίξει ρυθμούς, καλό για μένα
αφού η στροφή που έκανε στα 80's με τους
Style Council δεν μου αρέσε καθόλου .......

funeral ...?

41WJNEP94XL._SL500_AA240_.jpg

Nico - Desertshore 1970 (cd rel.1993 Reprise/Ada)

Εξώφυλλο τακτοποιημένο, ανοιχτόχρωμο, γεμάτο ηρεμία ...φωτεινό.
Η πρώτη ακρόαση σε ξεγελάει,
λές έγιανε η ξερακιανή? κοιμήθηκαν οι δαίμονες?
Λές δεν μπορεί, δεν υπάρχουν Χάρι Πότερ!, πως μας πλασάρει ευτυχία η κυρία?
Και στο φινάλε εγώ πού θα βολοδέρνω τώρα?, που θα βρώ υγρή αγκαλιά να μοιραστώ την κατάρα μου?

Η συνέχεια αποκαλύπτει πως πρόκειται γιά καλοντυμένο τέχνασμα που ίσως να ψαρεύει ανυποψίαστους, γιατί τελικά δεν είναι εύκολο, ούτε φανερώνεται απτην αρχή.
Μου άρεσε πολύ αυτή η ίντριγκα, μου άρεσε που δεν φωνάζει γιά να πείσει, μου άρεσε η ωριμότητα και η αποδοχή του μαύρου, σε σχέση με προηγούμενά της, σαν νόρμα καθημερινή.

Σε ότι έβαζε το χεράκι της πάντα ήταν καλό γιά'μένα, αυτός όμως είναι το ελάχιστο δυνατό που θα μπορούσες να έχεις

Sparks -Number One in Heaven (1979)
41PC97F05DL._SS500_.jpg

Mεσα στη ντιρλα του ντισκο, οι Sparks βαζουν τον Giorgio Moroder στην παραγωγη του δισκου τους. Το αποτελεσμα ειναι μερικες ντισκομπαλες και πολυ κουνημα των γοφων. Το Number One in Heaven ειναι ο δευτερος δισκος των Sparks που γουσταρω πολυ.:a0210:

Sparks -Number One in Heaven (1979)
41PC97F05DL._SS500_.jpg

Mεσα στη ντιρλα του ντισκο, οι Sparks βαζουν τον Giorgio Moroder στην παραγωγη του δισκου τους. Το αποτελεσμα ειναι μερικες ντισκομπαλες και πολυ κουνημα των γοφων. Το Number One in Heaven ειναι ο δευτερος δισκος των Sparks που γουσταρω πολυ.:a0210:

έχω το Songs you can dance to . Σαν τραγούδια της Γιουροβίζιον είναι ρε γαμώτο

Re: Απάντηση: Now playing...

έχω το Songs you can dance to . Σαν τραγούδια της Γιουροβίζιον είναι ρε γαμώτο

τώρα αν έλεγα ότι μερικά της γιουρβίζιον μου αρέσουν παραπάνω....

(θα φάω ξύλο ε...?):grinning-smiley-043

Re: Απάντηση: Now playing...

τώρα αν έλεγα ότι μερικά της γιουρβίζιον μου αρέσουν παραπάνω....

καλά εσύ...κοιμάσαι με τα τσαρούχια. :icon15:
ο πολύς ο Santana, κάνει το μυαλό μπανάνα.-bye-

να πάς να κάνεις παρέα με τον papa: σε λίγο θα μας λές ότι τα blues, στην Ευρώπη, τα εισήγαγε ο Adamo. :blink: :aetsch:

Last edited:
Re: Now playing...

Irene Schweizer & Pierre Favre

schweizerfavreintakt1.jpg

Free jazz με πιάνο και drums σ'έναν συνδυασμό με αποτέλεσμα ηφαιστειώδες!!
Τα'χουμε ξαναπεί γι'αυτή την απίστευτη Κυρία.
Διαβάστε εδώ όσοι δεν το έχετε κάνει ήδη

Δύσκολα πιστεύει κάποιος ότι παίζει αυτή η κυρία που εικονίζεται παρακάτω:

testimonial-irene-schweizer.gif

------------------------------------------------------------------------
Ερώτηση προς Κώστα Λυμπ. (ή όποιον γνωρίζει):
Εκτός από το συγκεκριμένο του 1990 με τον Favre, η Κυρία έχει κάνει και άλλα ντουέτα με drummers.
Συγκεκριμένα: με Louis Moholo (1986), με Gunter Sommer (1987), με Andrew Cyrille (1988), με Han Bennink (1995), και άλλο ένα με Pierre Favre (2004).

schweizerallduos.jpg

Ξέρουμε τίποτε για αυτά;

.

Re: Now playing...

Ερώτηση προς Κώστα Λυμπ. (ή όποιον γνωρίζει):
η Κυρία έχει κάνει και άλλα ντουέτα με drummers.
Συγκεκριμένα: με Louis Moholo (1986), με Gunter Sommer (1987), με Andrew Cyrille (1988), με Han Bennink (1995), και άλλο ένα με Pierre Favre (2004).

[/IMG]

Ξέρουμε τίποτε για αυτά;

Nαί. Γενικώς προτιμάς αυτά με τους Ευρωπαίους: τα δύο με τον Pierre Favre και εκείνο με τον Gunter Sommer. και ο Bennink αλλά, νομίζω, οι άλλοι 2 είναι καλύτεροι.
η Marilyn Crispell έβγαλε ένα εκπληκτικό ντουέτο με τον Moholo-Moholo τον περασμένο μήνα. Στην Ιntakt επίσης. Πολύ free αλλά πάρα πολύ καλό.
τα έχω όλα φυσικά. σφύρα κλέφτικα ;)
η Intakt γενικώς, όπου νάναι θα ξεπεράσει την ECM. αν δεν την έχει ξεπεράσει ήδη. Εκπληκτικό label.
το τελευταίο της Crispell έχει κολλήσει στο player μου εδώ και 2 βδομάδες.

Last edited: