Now playing...(ΟΧΙ video clips)

Απάντηση: Now playing...

οπου παει οτι κανει οτι πιασει ειναι χρυσαφι
εδω ειναι καθαρος JACK WHITE

εκανε ενα λαθος επαιξε καποτε σε ενα κοινο που δεν ηξερε
τι ακουγε και ποιος ειναι ...και πολυ καλα.... τα μαζεψε και εφυγε
καπου εκει στο Φαληρο .

.

Δεν εφυγε γι'αυτον τον λογο. Εκει ημουν. Μαλλον η μαλάκο η αδελφη του εφταιγε, που φοβηθηκε. Απ'οσο ειδαμε παντως, ο τυπος ηταν καταπληκτικος. Ανθρωπος ορχηστρα...

Re: Now playing...

TRR148_MONO_HI-RES.jpg

Τζίμη, αν δεν το έχεις πάρει σε βινυλιο, πάρτο χθες! Θα λατρέψεις τα καλούδια μέσα...

attachment.php

FFc - Η απειλή (1998)

Οι Fortified concept είναι το πρώτο ελληνικό rap (τότε) γκρουπ.

Ιδρύθηκαν το 1987 και πρόσφεραν στο χώρο πολλές επιτυχίες.
Το συγκρότημα διαλύθηκε(?) το 2005....................

Attachments

• η_ΓŽΒ±Γβ‚¬ΓŽΒ΅ΓŽΒΉΓŽΒ»ΓŽΒ·.jpg
    η_ΓŽΒ±Γβ‚¬ΓŽΒ΅ΓŽΒΉΓŽΒ»ΓŽΒ·.jpg
    36.4 KB · Views: 52

attachment.php

FFc - Η απειλή (1998)

Οι Fortified concept είναι το πρώτο ελληνικό rap (τότε) γκρουπ.

Ιδρύθηκαν το 1987 και πρόσφεραν στο χώρο πολλές επιτυχίες.
Το συγκρότημα διαλύθηκε(?) το 2005....................

κάπου εκεί δεν βγήκε και το θεϊκό που λέει "10 πόντους τακούνι κλπ κλπ"?:guitarist:

κάπου εκεί δεν βγήκε και το θεϊκό που λέει "10 πόντους τακούνι κλπ κλπ"?:guitarist:

:grinning-smiley-043:grinning-smiley-043

Δεκα ποντους τακουνι εναν οροφο πιο ψηλη
πανω σε τραπεζια χορευεις Τσαλικη και Βανδη.....................

Από το "κλασικά ηχογραφημένα" - (2004)..............

Last edited:

:grinning-smiley-043:grinning-smiley-043

Δεκα ποντους τακουνι εναν οροφο πιο ψηλη
πανω σε τραπεζια χορευεις Τσαλικη και Βανδη.....................

ναι ναι το θυμήθηκα..ήταν και το μόνο που μου είχε μείνει απ τον δίσκο να σου πω την αλήθεια

Porcupine Tree-Deadwing (2005)

porcupinetreedeadwing.jpg

Λίγο μετά ήρθαν και στην χώρα μας για τις "ανάγκες' της προώθησης του και είχα την τύχη να είμαι εκεί...
Να σας πω την αλήθεια δεν ξέρω κατά πόσο θα ήμουν τυχερότερος εάν τους έβλεπα επί εποχής Signify άλλα αυτό που ξέρω είναι ότι πέρασα καλά....

Μονο και μόνο που άκουσα live μεταξύ άλλων το arriving somewhere..... μου φτάνει και περισσεύει...

Άλλωστε για τα άλλα υπάρχει και το coma divine (απ το οποίο έχω χάσει το δεύτερο δισκάκι ,,,τα νεύρα μου!!!)

Last edited:

τους είχα δει το 95 στο Ροδον,
πολλοί καλοί, ακουστική αλλά και οπτική απόλαυση με τους προτζέκτορες και τα κινούμενα χρώματα-σχεδια. :guitarist:

Τρια χρόνια μετά που ξαναρθανε πηγα πάλι να τους δω αλλά ήταν sold out... :grinning-smiley-043

Απάντηση: Re: Now playing...

τους είχα δει το 95 στο Ροδον,
πολλοί καλοί, ακουστική αλλά και οπτική απόλαυση με τους προτζέκτορες και τα κινούμενα χρώματα-σχεδια. :guitarist:

Τρια χρόνια μετά που ξαναρθανε πηγα πάλι να τους δω αλλά ήταν sold out... :grinning-smiley-043

Το live Του '95 (εποχή του Sky moves sideways), ήταν από εκείνα που σου φεύγουν τα σαγόνια. Είχα την τύχη να είμαι στο Ρόδον εκείνη την βραδιά και για τα επόμενα 6-7 χρόνια, πήγα να τους δω όσες φορές ήρθαν στην Αθήνα. Δεν πρέπει να έχω δει άλλο γκρουπ τόσες πολλές φορές σε συναυλία (πρέπει να είναι συνολικά 5 φορές, με τελευταία την εποχή του In Absentia)

Αμφιβάλλω αν σε live dvd από εκείνη τη περίοδο (στη περίπτωση που υπήρχε βέβαια, γιατί δστυχώς δεν υπάρχει), θα αποτυπωνόταν αυτό που έβγαινε.
Ακόμη και σήμερα τα live τους είναι εξαιρετικά, παθαίνεις αρκετά εγκεφαλικά ναι, αλλά τα παλιά είχαν πολύ εντονότερο το αίσθημα του floating....

Bάλε και Chris Maitland στα τύμπανα που ήταν μια Μπάρτσα μόνος του (και καθόλου επιδειξίας σαν τον Portnoy για παράδειγμα - μάλλον ενας Danny Carey με περισσότερο συναίσθημα ήταν) και φαντάζεται κανείς τι συνέβαινε.

Μ'αυτά και μ'αυτά, με κάνατε σήμερα (που πληρώθηκα...:flipout:), να ξανα-αγοράσω αυτό

100b5f31998394978b6743ae82fe893d.jpg

στην ειδική έκδοση με το dvd-audio, remastered από τον ίδιο τον Wilson

και αυτό:

showpic.aspx

στην έκδοση 2cd (εμείς οι παλαιοί είχαμε το μονό cd...)

Τα οποία και ακούω όλη μέρα.:grinning-smiley-043:grinning-smiley-043

κάποια μέρα πρέπει να τα πάρω και εγώ
έχουν ανέβει πολύ στην υπόληψή μου πρόσφατα.

showpic.aspx

Μάριε το αγόρασα προχθές, αλλά για κάποιο λόγο αποφάσισα να το αποσφραγίσω στο.. πλοίο, το επόμενο Σάββατο! :captain:

Πολύ καλή ιδέα!!! Θα νομίζεις πάντως πως ταξιδεύεις με αεροπλάνο. -bye--bye-

Μητροπολιτικά.:grandpa:
Το άλμπουμ το είχα αγοράσει από τότε που κυκλοφόρησε. Αλλά ήθελα να το έχω με το dvd-a. :guitarist:
Θα μας τρελάνουν μου φαίνεται :icon15:
Προχθές που ρώτησα αν το φέρνουν, πήρα την απάντηση: "Πολύ σπάνια"
Εσύ μάλλον δυό μέρες μετά φάνηκες τυχερός! -bye-

Περαία μεριά, ξέχασα να προσθέσω....:angel:
Τα έβλεπα να ...βόσκουν για μήνες και με την πρωινή συζήτηση για τα live, "ερεθίστηκα"....