Now playing...(ΟΧΙ video clips)

Re: Now playing...

Stoa
Nik Bartsch's Ronin
51KV1AXMKQL._SS500_.jpg

μ' αρεσει ο τυπος.:stoned:
http://www.allaboutjazz.com/php/article.php?id=21533

Απάντηση: Now playing...

Noplacefordisgrace.jpg

το αφιερωνω στην ομαδα μου για τις μεχρι στιγμης εμφανισεις της...
παρεπιπτωντος μια απο τις μεγαλυτερες στιγμες του thrash ever...
απο το 1988...

61N2BUgQz6L._SS500_.jpg

Terry Riley - Shri Camel
Ισορροπωντας με θαυμαστη ακριβεια αναμεσα σε δυο κοσμους

Κυριακη πρωι, παμε χαλαρα

41CY60YDQ3L._SS500_.jpg

Birdsongs of the Mesozoic - the Iridium Controversy
Για οσους εχουν βαρεθει (σαν του λογου μου) τα ιδια και τα ιδια απο prog των 70s. Ενα σχετικα προσφατο, πολυ καλο των BOΤM που ξεπεταχτηκαν απο τις σταχτες των Mission of Burma (μουσικα καμμια σχεση βεβαια)
e

Stoa
Nik Bartsch's Ronin
51KV1AXMKQL._SS500_.jpg

μ' αρεσει ο τυπος.:stoned:
http://www.allaboutjazz.com/php/article.php?id=21533

Eξαιρετικός πιανίστας και αυτοσχεδιαστής ο Nik Bartsch...Τον είδα στο φετινό jazz festival της Πάτρας και πραγματικά εντυπωσιάστηκα με τον τρόπο που χρησιμοποιεί το πιάνο. Σαφείς αναφορές στον Cage, με αρκετή jazz αναμειγμένες. Σίγουρα το αποτέλεσμα δεν ειναι για όλους, αλλα ειναι πέρα για πέρα ενδιαφέρον.

Eξαιρετικός πιανίστας και αυτοσχεδιαστής ο Nik Bartsch...Τον είδα στο φετινό jazz festival της Πάτρας και πραγματικά εντυπωσιάστηκα με τον τρόπο που χρησιμοποιεί το πιάνο. Σαφείς αναφορές στον Cage, με αρκετή jazz αναμειγμένες. Σίγουρα το αποτέλεσμα δεν ειναι για όλους, αλλα ειναι πέρα για πέρα ενδιαφέρον.

Θα ηθελα να τον εβλεπα σε συναυλια ,απο τα δειγματα στο youtube ειναι γοητευτικος.:guitarist: on stage

"... το circles (πρώτο σινγκλ από τον καινούργιο δίσκο του δικού μας Simon Bloom) αν το κυκλοφορούσαν σήμερα οι Fleetwood Mac θα γινόταν πάταγος...."

μου έλεγε χθες βράδυ ο αδερφός:grandpa:

Το άκουσα κι έχει απολύτως δίκιο, μακάρι να είναι έτσι όλο το album:guitarist:

George.Harrison.-.All.Things.Must.Pass.jpg

O ´Αδικημένος´George Harrisson σέ ένα τριπλό τότε Βινύλλιο,πού έγινε remastered το 2001 και το επιμελήθηκε και ο ίδιος λίγο πρίν πεθάνει βάζοντας κάποια Bonus Tracks αλλά και κάποια οργανα παραπάνω,σέ ένα δίσκο πού αποδεικνύει πώς οι δικές του ´κιθαριστικές´και οχι μονον Πινελιές προσέθεταν πολλά όμορφα καλούδια στούς Beatles.Kάποια στιγμή ισως πώ δυο λόγια παραπάνω.
Ωραία pop.!!!!!!!!!!!!

Re: Απάντηση: Re: Now playing...

Γράψε κανά σχόλιο ρέ ,πούσαι και ειδικός και διόρθωσέ με.
Εμένα μούρθε ο δισκος την Δευτέρα και τον καταχάρηκα πάντως.

εμένα μούρθε την άλλη Δευτέρα....2000..200κάτι...