Now playing...(ΟΧΙ video clips)

Re: Now playing...

To ομώνυμο, to Camel, είναι από τις προχειρότερες/χειρότερες εγγραφές που έχουν γίνει ποτέ, μαζί με την μεταφορά του Αnimals (Pink Floyd) σε cd...

johnny cash - hung my head , god's gonna cut u down, folsom prison blues κα
(πριν αρκετή ώρα)

pink floyd - sorrow, one of these days, learning to fly

(σε repeat :HTEHETH63: εδώ κ ώρες)

Απάντηση: Now playing...

Εμένα παιδιά πειράζει που το πρώτο Camel μου αρέσει πιο πόλύ από τα άλλα?
Μήπως πρέπει να ανοίξουμε ένα θέμα για Caterbury rock?
Χωράει πολύ κουβέντα εκεί.

Εμένα παιδιά πειράζει που το πρώτο Camel μου αρέσει πιο πόλύ από τα άλλα?
Μήπως πρέπει να ανοίξουμε ένα θέμα για Caterbury rock?
Χωράει πολύ κουβέντα εκεί.

Νίκο κι εμένα το πρωτο και το Mirage μου αρέσουν περισσότερο . Οπότε δεν πειράζει -bye- :flipout:

Πάμε-ερχόμαστε, πάμε-ερχόμαστε… τελικά πάλι εκεί καταλήγουμε

Νέοι δίσκοι, καλογραμμένοι δίσκοι, ωράρια, υποχρεώσεις, θορυβώδες περιβάλλον… ένα κάρο απορρίμματα που μας εμποδίζουν σαν ανυπέρβλητο τείχος να διακρίνουμε τις πραγματικές σταθερές (<=> Canterbury rock).

Ο χρυσοθήρας, το κοσκίνισμα και ο πολύτιμος λίθος

Ξαποστάστε, αφήστε το χρόνο και το νερό να γλύφει και να λειαίνει την πέτρα, να την ξεπλένει από την άμμο και την θολούρα, και ξανά το ίδιο στο επόμενο κύμα και ξανά και ξανά, ώσπου σταδιακά να ξεπροβάλει μπροστά μας η πραγματική υπόστασή της σύγχρονης μουσικής σκηνής.

Σε αυτήν τη λυτρωτική διαδρομή απογύμνωσης και ανακάλυψης μας υποβάλουν και οι Budd & Eno με το εγχείρημα τους the Pearl

Ο δίσκος είναι παραγωγή των δύο τελευταίων και ηχογραφήθηκε το 1984 από τον Dan Lanois και τον αδελφό του Bob στο studio τους στον Καναδά

Μία οικονομική σε χρόνο και χρήμα καλοκαιρινή ανάπαυλα και περισυλλογή που μπορείτε να απολαύσετε κάθε στιγμή του χρόνου.

(Από παλιότερα γνωρίζουμε άλλωστε πως σε κάθε νέα εφαρμογή η πρώτη εντολή ήταν 0_clear)

:music-smiley-005:

Attachments

• cover_5755181662005.jpg
    cover_5755181662005.jpg
    48.8 KB · Views: 44
Last edited:

Τι έπαθες βρε Demol;

Προς τι το έκπληκτο ύφος;

(αν κατάλαβα καλά, πήγες να βάλεις αυτό το smiley ->:speechless-smiley-0 και δε σου βγήκε; )

Ρίξε και τον τίτλο του άλμπουμ (μαζί με το όνομα του γκρουπ), δεν τα βλέπω καθαρά.

Να μαθαίνουμε κι άλλα πράματα...

Σορυ. Dzyan το όνομα του γκρουπακίου, Electric silence το άλμπουμ , το τρίτο τους κατα σειρά εάν δεν απατώμαι. German Kraut Rock. -bye-

Χθες με παρέα στο σπίτι συνέβησαν πολλά και διάφορα....
Απο fat albert rotunda- Herbie Hancock και crystal(I sing the body electric) - Weather report όπου δεν κατάφερα να τα πολυπεράσω με ευκολία:argue: σε διάφορα τέλη 80ς 90ς house techno κλπ(εκεί είχαμε χαρές:ernaehrung004: Βρήκα ευκαιρία να ακούσω το das boot - U96που πάντα μου αρέσε και κάποια underground disco/electrofunk της εταιρείας prelude(Ιστορία που θα σας διηγηθώ κάποια στιγμή)

Η αποκάλυψη ήρθε απο μια συλλογή easy tempo vol 4 απο την άγνωστη σε μένα Ιταλίδα τραγουδίστρια Lara Saint Paul στο So.Εξαιρετική φωνή και ένα πολύ ωραίο καλοκαιρινό lounge jazzy απο τα 70ς βέβαια κομμάτι.

Aμ, ετούτο που έβαλα τώρα να παίζει !!!.... Θαυμάσιο!!!

Attachments

• Khan-Space Shanty(1972).jpg
    Khan-Space Shanty(1972).jpg
    23.5 KB · Views: 36