Now playing...(ΟΧΙ video clips)

Απάντηση: Re: Απάντηση: Now playing...

Που ακριβώς βλέπετε το ενδιαφέρον ρε παιδιά, πείτε μου μήπως το δώ κι εγώ.:chinscratch:
Εγώ βλέπω έναν ροκ στάρ του χθές που γερνάει και μάλλον βρήκε καινούργια γκόμενα.:popcorn:
7-8 χρόνια πήρε στη μηχανή του κιμά να αλέσει ένα γκρούπ σαν τους Rolling Stones - αυτός είναι ήδη στο κουρμπέτι 37 χρόνια. Τι να μας πεί τώρα; άσε που, μετά τους Ζεπ, ανακυκλώνει τα ίδια και τα ίδια, ξανά και ξανά.
Δεν έχει κάνει τίποτα αξιόλογο μόνος του - θεωρώ πως απλά δάνεισε τη φωνή του σε κάποια πράγματα που ήταν αξιόλογα, πριν από πολλά πολλά χρόνια. Εχω βέβαια και μιά λόξα εγώ με αυτούς που είναι αποκλειστικά τραγουδιστές -πχ τον Jagger, πάντα ο πειρατής ήταν το Α και το Ω, τέλος πάντων...
Πού ακριβώς το βλέπετε το ενδιαφέρον μπορείτε να μου πείτε;:nounder:

DREAMLAND

MIGHTY REARRANGER

NOQUARTER

RAISING SAND

μια μεγαλη σολο καριερα απο ενα θρυλο του ROCK

blues folk ανατολη Αφρικη Rock

ε...οχι οτι ανακυκλωνει τα ιδια και τα ιδια

.

Re: Now playing...

Feist - Let it dei

a1a71363ada09209fadfc010.L.jpg

Απάντηση: Re: Απάντηση: Now playing...

Που ακριβώς βλέπετε το ενδιαφέρον ρε παιδιά, πείτε μου μήπως το δώ κι εγώ.:chinscratch:
Εγώ βλέπω έναν ροκ στάρ του χθές που γερνάει και μάλλον βρήκε καινούργια γκόμενα.:popcorn:
7-8 χρόνια πήρε στη μηχανή του κιμά να αλέσει ένα γκρούπ σαν τους Rolling Stones - αυτός είναι ήδη στο κουρμπέτι 37 χρόνια. Τι να μας πεί τώρα; άσε που, μετά τους Ζεπ, ανακυκλώνει τα ίδια και τα ίδια, ξανά και ξανά.
Δεν έχει κάνει τίποτα αξιόλογο μόνος του - θεωρώ πως απλά δάνεισε τη φωνή του σε κάποια πράγματα που ήταν αξιόλογα, πριν από πολλά πολλά χρόνια. Εχω βέβαια και μιά λόξα εγώ με αυτούς που είναι αποκλειστικά τραγουδιστές -πχ τον Jagger, πάντα ο πειρατής ήταν το Α και το Ω, τέλος πάντων...
Πού ακριβώς το βλέπετε το ενδιαφέρον μπορείτε να μου πείτε;:nounder:

Απλά είσαι προκατειλημμένος με το Γκόμενο, οπότε..

Υ.Γ.1 Για τους Ήταν (δεν Ήταν) πέναλτυ δεν μου είπες τίποτα...
Υ.Γ. 2 Αυτόν τον Jarrett με το τριαντάφυλλο δεν θυμάμαι να τον είχες αναφέρει ξανά.. :popcorn:

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Now playing...

DREAMLAND

MIGHTY REARRANGER

NOQUARTER

RAISING SAND

blues folk ανατολη Αφρικη Rock

ε...οχι οτι ανακυκλωνει τα ιδια και τα ιδια

.

Γιατί όμως βρε Στέλιο παρατηρώ και στα σόλο του Plant κάτι από Zeps κατά βάθος;
Σαν να αναμασά τα ίδια και τα ίδια επιμελώς συγκεκαλυμμένα ένα πράμα.

Υ.Γ. Καλά, οι This Mortal Coil με background τη βροχή στα κεραμίδια, είναι το κάτι άλλο!:ears:

Και ολίγο χυμό Σκωτίας, φυσικά...

Re: Now playing...

Χωρίς πλάκα με αυτή το βροχή , το μόνο που θέλω είναι να αράζω στην πολυθρόνα και να καούω μουσική. ( Πολλλλύ βροχή ρε παιδάκι μου , πέραν της πλάκας ).

@Γιώργος Κουνελάκης .

Γιώργο εννοείς στο νήμα σχετικά με τον K.J που είχε ανοίξει ο Skakkinen ( αν θυμάμαι καλα... ) ;;;

Για τους Ήταν (δεν Ήταν) δεν μου είπες τίποτα...
Υ.Γ. 2 Αυτόν τον Jarrett με το τριαντάφυλλο δεν θυμάμαι να τον είχες αναφέρει ξανά..

Was(Not Was), εγώ όλα. Στους ανυποψίαστους συνιστώ "Born To Laugh At Tornados" και "Are You Okay?".

Του Jarrett είναι σπάνιο αλλά πάρα πολύ καλό. Είναι στο πνεύμα του "The Survivors' Suite". Εκείνο αρέσει πολύ στον αρχηγό, το "Death & the Flower" αρέσει πολύ σε μένα.

DREAMLAND

MIGHTY REARRANGER

NOQUARTER

RAISING SAND

Σιγά τον πολυέλαιο :jester:: τις εποχές που έβγαιναν αυτά, γύρω του χάλαγε ο κόσμος αλλά αυτός ούτε που πήρε χαμπάρι. Mετριότητες...όταν βέβαια δεν πρόκειται για ξεκάθαρη κακογουστιά, ξεδιάντροπη κομπορρημοσύνη, από έναν υπερφίαλο καυχησιάρη και φανφαρόνο που δεν μπορεί να πάρει απόφαση ότι είναι τελειωμένος εδώ και 3 δεκαετίες. Εχουν κατά καιρούς περάσει από τα χέρια μου και τα 4 - Σιγά τη μεγάλη σόλο καριέρα: ο τύπος είναι Πάριος του ροκ. Αν αυτός είναι θρύλος, ο Johnny Cash τι να πεί δηλαδή...

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Now playing...

Was(Not Was), εγώ όλα. Στους ανυποψίαστους συνιστώ "Born To Laugh At Tornados" και "Are You Okay?".

Του Jarrett είναι σπάνιο αλλά πάρα πολύ καλό. Είναι στο πνεύμα του "The Survivors' Suite". Εκείνο αρέσει πολύ στον αρχηγό, το "Death & the Flower" αρέσει πολύ σε μένα.

Οπως και το "what's up dog?" με τους ιδιαίτερα σκωπτικούς και άκρως ενδιαφέροντες στίχους του ( και τη μουσική του φυσικά)

Εμένα πάντως μου έκατσε πολύ καλά το Are You Okay? :BDGBGDB55: Αν και χλιαρότερο και λιγότερο ευρηματικό του I'm In Jail , ωςτόσο εξίσου φρέσκο & ζωντανό!

Κάπου ανάμεσα στην θλίψη και την αγανάκτηση, με τον αριθμό 64-4500 (δεν είναι τηλέφωνο, είναι άνθρωποι και σπίτια καμένα),
μια πατερίτσα για να μας κρατάει όρθιους

KEITH JARRETT: The Survivor's Suite: Beginning
Υπέροχος δίσκος, στο πνεύμα της μοναχικής πορείας πρός την Ιθάκη του καθενός. Με εξαιρετικά ενδιαφέρουσα πλοκή και εξέλιξη. Μουσική που μας πουσάρει ακόμη και στις πιό στριμόκωλες καταστάσεις και μας δίνει δύναμη να συνεχίσουμε βλέποντάςτες από πάνω και όχι από μέσα :grinning-smiley-043

Οπως και το "what's up dog?" με τους ιδιαίτερα σκωπτικούς και άκρως ενδιαφέροντες στίχους του ( και τη μουσική του φυσικά)

Aναφέρεσαι στα "11 Miles An Hour", "Robot Girl" και "Anytime Lisa", ε; Πονηρέ ;)
Συμφωνώ και επαυξάνω βέβαια. Με χέρια και με πόδια :SFGSFGSF:
Eίναι το πιο ψαγμένο άλμπουμ τους, αβλεπί. Αλλά δεν θα το συνιστούσα παρά μόνο σε μηυμένους.

Last edited:

Aναφέρεσαι στα "11 Miles An Hour", "Robot Girl" και "Anytime Lisa", ε; Πονηρέ ;)
Συμφωνώ και επαυξάνω βέβαια. Με χέρια και με πόδια :SFGSFGSF:
Eίναι το πιο ψαγμένο άλμπουμ τους, αβλεπί. Αλλά δεν θα το συνιστούσα παρά μόνο σε μηυμένους.

Από τις ελάχιστες περιπτώσεις που όχι μόνον πρόσεξα στίχους , αλλά πιστεύω ότι στέκονται άνετα και χωρίς μουσική . Κι όχι μόνον τα 3 που ανέφερες ( ειδικά το Anytime Lisa και το 11 Miles ) αλλά σχεδόν όλα ( Spy in the house of love , Shadowy and Jimmy , Somewhere in America there's a street named after my dad )

Απάντηση: Now playing...

Εχω το Are You Okay? σε βινύλιο. Το ειχα παρει τοτε που κυκλοφορησε γιατι μου αρεσε η διασκευη στο Papa was a rolling stone. Μαλιστα, ειχα παρει και το 12" maxi single! Εχω ομως πολλα χρονια να τα ακουσω...

Απάντηση: Re: Now playing...

Εγώ έχω μείνει στο ντεμπούτο τους.................:chinscratch::chinscratch:
Να δραστηριοποιηθώ λίγο λέτε?

Πάντως έχει υπ'όψην σου πως στο πρώτο τους είναι πιό mainstream από ποτέ. Μετά ξεφεύγουν, χρησημοποιόντας την disco και την funk σαν όχημα στις αντιdisco απόψεις τους. -bye-

Απάντηση: Re: Now playing...

στο πρώτο τους είναι πιό mainstream από ποτέ.

Συμφωνώ. Αλλά δεν μπορώ να το προσπεράσω, γιατί έχουν τρυπώσει μέσα μία μπαλάντα που τυχαίνει να είναι ένα από τα καλύτερα πράγματα που έκαναν ποτέ: "Where Did Your Heart Go?" :2thumb22sup:

Απάντηση: Now playing...

51E5YSZARPL._SS500_.jpg

Κid Creole & the Coconuts: In Praise Of Older Women And Other Crimes (Wounded Bird CD - 1985)

Μπόμπα. Αλλά όχι για όλους: για πιο ...ειδικά γούστα.
Πως λέμε "η γρηά κότα..." :antlers: