Now playing...(ΟΧΙ video clips)

Re: Now playing...

Miles Davis-Kind Of Blue

Ενημερωτικά τον είχε και το Διφωνο του περασμένου μήνα...

miles-davis-kind-of-blue1.jpg

Μολις τωρα τον ακουω κατα συμπτωση... απλα καταπληκτικος...

Σήμερα το πήρα και με δυο ακροάσεις κλαίω τα λεφτά μου....θα μου πείτε λίγες είναι...αμ δε..
όταν οι δυο ακροάσεις σου φαίνονται δέκα κάτι δεν πάει καλά..
Κοινότυπο και χωρίς υπερβάσεις..μοιάζει σαν μνημόσυνο του προτέρου έντιμου βίου...
Τόσα χρόνια στο κουρμπέτι περίμενα τουλάχιστον μια καλύτερη ενορχήστρωση...

πέντε στα δέκα με το ζόρι (χωρίς να βαθμολογώ με τα κριτήρια του Ιασων:flipout:)

Το she rode me down και το εναρκτήριο falling down a mountain σώζουν την κατάσταση

Falling_Down_a_Mountain-Tinderstick.jpg

Σήμερα το πήρα και με δυο ακροάσεις κλαίω τα λεφτά μου....θα μου πείτε λίγες είναι...αμ δε..
όταν οι δυο ακροάσεις σου φαίνονται δέκα κάτι δεν πάει καλά..
Κοινότυπο και χωρίς υπερβάσεις..μοιάζει σαν μνημόσυνο του προτέρου έντιμου βίου...
Τόσα χρόνια στο κουρμπέτι περίμενα τουλάχιστον μια καλύτερη ενορχήστρωση...

πέντε στα δέκα με το ζόρι (χωρίς να βαθμολογώ με τα κριτήρια του Ιασων:flipout:)

Το she rode me down και το εναρκτήριο falling down a mountain σώζουν την κατάσταση

Falling_Down_a_Mountain-Tinderstick.jpg

με αυτό
41QCT4QPPGL._SL500_AA240_.jpg

αυτό
51DDVKKWBDL._SL500_AA240_.jpg

κι αυτό
51FQ328KM5L._SL500_AA240_.jpg

είσαι κλεισμένος..
ελάχιστα πράγματα στα υπόλοιπα-bye-

88_front.jpg

Σήμερα το πρωί,

Δεν είναι λίγες οι φορές που αισθάνομαι ότι Piero Piccioni αγγίζει τον Ennio. Ίσως να ήταν και ο μόνος από τους πάρα πολλούς αξιόλογους Ιταλούς της αντίστοιχης περιόδου, που θα μπορούσε από μια άποψη να συγκριθεί μαζί του. Και κάποιες φορές οι ιδέες του υπήρξαν ιδιαίτερα τολμηρές.
Βλέπω διάφορα για το συγκεκριμένο. Το χαρακτηρίζουν ως πρώιμο acid jazz, ως space, easy listening κλπ. Εγώ το αντιλαμβάνομαι ως ένα “διεστραμμένο” lounge.Κρύβει μέσα του πολλά από αυτά που συνέβησαν στην pop δεκαετίες αργότερα.

88_front.jpg

Σήμερα το πρωί,

Δεν είναι λίγες οι φορές που αισθάνομαι ότι Piero Piccioni αγγίζει τον Ennio. Ίσως να ήταν και ο μόνος από τους πάρα πολλούς αξιόλογους Ιταλούς της αντίστοιχης περιόδου, που θα μπορούσε από μια άποψη να συγκριθεί μαζί του. Και κάποιες φορές οι ιδέες του υπήρξαν ιδιαίτερα τολμηρές.
Βλέπω διάφορα για το συγκεκριμένο. Το χαρακτηρίζουν ως πρώιμο acid jazz, ως space, easy listening κλπ. Εγώ το αντιλαμβάνομαι ως ένα “διεστραμμένο” lounge.Κρύβει μέσα του πολλά από αυτά που συνέβησαν στην pop δεκαετίες αργότερα.

add to (copy) cart:grandpa:

Απάντηση: Now playing...

Arcade Fire - Funeral
51F6AVBPXSL._SS500_.jpg

Aκομα θυμαμαι τον ενθουσιασμο μου οταν πρωτοεφτασε στα χερια μου αυτο το αλμπουμ. Δεν ειχε ακουστει παρα ελαχιστα τοτε. Ειχαμε συζητησει και εδω μεσα γι'αυτο. Καποιοι ειχαμε ξετρελαθει, ενω καποιοι αλλοι οχι. Χαιρομαι ιδιαιτερα που το βλεπω μεσα σε ολες τις λιστες με τα καλυτερα της δεκαετιας, ακομα και στο #1.

Τις τελευταίες μέρες ξεθάβω βινύλια...δυο χρόνια τώρα λόγο έλλειψης του μέσου αναπαραγωγής ( πικάπ) ,μου είχαν λείψει

Καί πώς άκουγες δύο χρόνια;!!!!!!!!:flipout:
Καί για να μη πιάνω κι άλλο χώρο, ακούω αυτό τώρα.

oscarpetersonone.jpg
:violent-smiley-030::violent-smiley-030::violent-smiley-030::violent-smiley-030::violent-smiley-030::violent-smiley-030::violent-smiley-030:

Καί πώς άκουγες δύο χρόνια;!!!!!!!!:flipout:

Έχει και cd ο μπαξές Νοτη μου...

Δεν είμαι από αυτούς που λέω η βινύλιο η τίποτα....

Εδώ φάγαμε τα νιάτα μας στα demo των συγκροτημάτων με τις κάκιστες εγγραφές στην πηγή θα κολλήσουμε??

Να βγάζει "νερό" θέλω και τίποτε άλλο...:afro:

Re: Απάντηση: Now playing...

Aκομα θυμαμαι τον ενθουσιασμο μου οταν πρωτοεφτασε στα χερια μου αυτο το αλμπουμ. Δεν ειχε ακουστει παρα ελαχιστα τοτε. Ειχαμε συζητησει και εδω μεσα γι'αυτο. Καποιοι ειχαμε ξετρελαθει, ενω καποιοι αλλοι οχι. Χαιρομαι ιδιαιτερα που το βλεπω μεσα σε ολες τις λιστες με τα καλυτερα της δεκαετιας, ακομα και στο #1.

Στο νέο,επετειακό τεύχος του Sonik που κυκλοφόρησε πριν λίγες μέρες έχει τοποθετηθεί σε πολύ υψηλή θέση σε σχετικό αφιέρωμα για τα καλύτερα της δεκαετίας...

Πρώτο έχουν βάλει το Kid A (δεν θελω ου:flipout:)

41VJ4RJEGAL._SS500_.jpg

http://www.amazon.com/Matchbook-Ralph-Towner-Burton-Quartet/dp/B0000260CK
Personnel: Ralph Towner (12-string & classical guitars); Gary Burton (vibraphone).
Recorded at Studio Bauer, Ludwigsburg, Germany on July 26 & 27, 1974.
Toν ακουσα περυσι ,εγινε ενας απο τους αγαπημενους.

Y.Σ. ο τιτλος προφανως οφειλεται οτι βαζει ενα matchbook στην κιθαρα οπως φαινεται και στο βιντεο http://www.avclub.gr/forum/showpost.php?p=1105285&postcount=1788 και δινει ενα ιδιαιτερο ηχο!

Last edited:
Απάντηση: Now playing...

517BFMA36PL._SS500_.jpg

To παρελαβα σημερα και μολις τωρα τελειωσα την πρωτη ακροαση του. Απο τα "συμφραζομενα" περιμενα κατι πολυ καλυτερο. Εχει καλες στιγμες βεβαια, οπως τους Implog, αλλα γενικα δε με "εψησε".

Σε αντιθεση με το παραπανω, αυτο εχει πολυ μεγαλυτερο ενδιαφερον!!!:afro:

51Z6ES6Z4XL._SS500_.jpg

2eek485.jpg

τώρα....
10/10

έχω πάθει κάτι άραγε....?

Last edited by a moderator: