Now playing...(ΟΧΙ video clips)

Re: Now playing...

Amy-LaVere-This-World-Is-Not-My-Home.jpg

reminds me of a girl I used to know, back in the 14th century.
You were taking her out, to the edge of the cliff, where she had to learn to trust you.
And, of course, you pushed her off.
But She had the wings to fly.

Where have you gone
My darling one
Are you on your own
Are you having fun
Is there someone to hold
When you need it bad
Is it uncontrolled
Like the love we had

New%2BOrder%2B-%2BPower%252C%2BCorruption%2B%2526%2BLies.jpg

New Order - Power, Corruption & Lies

και εκτός από τη μουσική στέκομαι και στο εξώφυλλο, σχεδιασμένο από τον Peter Saville, ο οποίος έχει σχεδιάσει ουκ ολίγα, μεταξύ άλλων και το αγαπημένο μου 'My life in the Bush of Ghosts'

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Now playing...

...
some feedback
...

10 ζωές χρειάζονται
γιά να μπούνε όλ'αυτά στη θέση τους

61m2816-b7l__ss500_1.jpg

Δέν είναι αυτάρκεια, στούμπωμα είναι.
Κοκάλωμα από στούμπωμα
Πολυετής η ανάρρωση από overdose

:ernaehrung004:

Λοιπον...το προηγουμενο Σαββατο βρεθηκα στο Μοναστηρακι για μια εξυπηρετηση της κοπελας μου...(εκτελωντας χρεη κουβαλητη!!!) Αφου εγινε η δουλεια της, ''αφεθηκε'' σε καποιο καφε της περιοχης και μη χανοντας την ευκαιρια, βρεθηκα να ψαχνω στα καταστηματα της περιοχης, προσπαθωντας να εμπλουτησω τη δισκοθηκη μου...για να μην μακρυγορω το αποτελεσμα ηταν γυρω στα 12 βινυλια, καποια ποθητα εδω και πολλα χρονια και καποια τελειως αγνωστα...στην κουβεντα με τον πωλητη,για τις προτιμησεις μου στα μουσικα ακουσματα, μου προταθηκαν αρκετοι οι οποιοι δεν με απογοητευσαν...ιδιαιτερα επιμονος ηταν για εναν συγκεκριμενο, ο οποιος με το που τον αντικρησα δεν μου γεμισε το ματι...live τα οποια δεν πολυσυμπαθω και john mayall που δεν ειναι και απο τα καλυτερα μου...δεδομενου και του μεγαλου λογαριασμου, με ειδε διστακτικο και καταληγει την κουβεντα τους ως εξης: τον συγκεκριμενο στον κανω δωρο για να με θυμασαι οταν τον ακους!!! ο δισκος παιζει αυτη τη στιγμη και ειναι το turning point του john mayall...και πιστεψτε με ειναι πραγματικο δωρο για μενα τουλαχιστον...!!!

Λοιπον...το προηγουμενο Σαββατο βρεθηκα στο Μοναστηρακι για μια εξυπηρετηση της κοπελας μου...(εκτελωντας χρεη κουβαλητη!!!) Αφου εγινε η δουλεια της, ''αφεθηκε'' σε καποιο καφε της περιοχης και μη χανοντας την ευκαιρια, βρεθηκα να ψαχνω στα καταστηματα της περιοχης, προσπαθωντας να εμπλουτησω τη δισκοθηκη μου...για να μην μακρυγορω το αποτελεσμα ηταν γυρω στα 12 βινυλια, καποια ποθητα εδω και πολλα χρονια και καποια τελειως αγνωστα...στην κουβεντα με τον πωλητη,για τις προτιμησεις μου στα μουσικα ακουσματα, μου προταθηκαν αρκετοι οι οποιοι δεν με απογοητευσαν...ιδιαιτερα επιμονος ηταν για εναν συγκεκριμενο, ο οποιος με το που τον αντικρησα δεν μου γεμισε το ματι...live τα οποια δεν πολυσυμπαθω και john mayall που δεν ειναι και απο τα καλυτερα μου...δεδομενου και του μεγαλου λογαριασμου, με ειδε διστακτικο και καταληγει την κουβεντα τους ως εξης: τον συγκεκριμενο στον κανω δωρο για να με θυμασαι οταν τον ακους!!! ο δισκος παιζει αυτη τη στιγμη και ειναι το turning point του john mayall...και πιστεψτε με ειναι πραγματικο δωρο για μενα τουλαχιστον...!!!

To Turning point ειναι δωρο για ολους απο το Mayall :firstprize:

1276082709_cover.jpg

*****/5
Αwesome!
fuckin' brilliant!

και 5μισυ/5 μπορώ να σας πω....:firstprize: Apisteutable!!!
Δεν λέω τίποτε άλλο μέχρι να το πάρει ο Τσάκωνας, να το ακούσει, και να γράψει αυτός :flipout: :tee:

ΥΓ. Μάλλον θα καθιερώσω να έρχομαι στις 7 και να ακούω ότι θέλω μόνη και δυνατά!!!