![]()
Παλιατσαρία βρωμοσεβεντίλα
...Κινδυνεύεις.....
Δήλωσα προσφάτως ότι εγκαταλείπω τις νέες κυκλοφορίες και θα γίνω πιό σέβεντις κι απ' τον υπέρηχα....:worshippy:
.
μεγάλη μπουκιά φάε....
ναι chief, όντως, είναι μεγάλη κουβέντα...
και το θέμα έχει συζητηθεί εδώ πολλές φορές...
Αλλά να, ακούω τόσα, μα τόσα καινούργια και με τόση ευκολία - που δεν ξέρω αν πρέπει να την υπερθεματίσω ή να την αναθεματίσω - εκ των οποίων, τα πιό πολλά είναι καλά, αρκετά καλά, αλλά, ξέρω ότι, όχι σε δέκα χρόνια, ούτε του χρόνου ίσως να μην τα ξανακούσω...
και μετά, ακούω το Cirkus για παράδειγμα, και λέω 'εδώ είμαι, θέλω να φύγω, να μην ακούω τίποτ' άλλο", κι ας έχουν περάσει 40 και χρόνια.
Φυσικά, υπάρχουν κι εξαιρέσεις.... όπως αυτή, ένα δυό posts παραπάνω, που τρως μια κατραπακιά στο κεφάλι και λες: κι όμως, υπάρχουν κάποιοι που βγάζουν και σήμερα πολύ καλούς δίσκους
:ernaehrung004:
![]()
Εκρηξη !
και οι ρίζες του Carlos δια χειρός Peter Green (με ψευδώνυμο !).
Ρ Ε Σ Τ Α
Παλιατσαρία βρωμοσεβεντίλα
"Ex-Sun City Girls bassist/vocalist Alan Bishop (aka Alvarius B., co-head of Sublime Frequencies) has been spending a lot of time in Cairo, Egypt lately, and one of the fruits of his stay there is the formation of the Invisible Hands, a new band featuring Cherif El Masri and Aya Hemeda (both former members of the Egyptian band Eskenderella) with drummer Magued Nagati."
περισσότερα:
http://www.thestranger.com/lineout/...ptian-group-the-invisible-hands&view=comments
Απιθανος ο Allan εδω, το ακουω δυο μερες τωρα (thanks for the tip!)
παω να παραγγειλω το cd και η αραβικη version δεν πωλειται σε δυτικους....
μονο download και βινυλιο limited
οπως καταλαβαινετε η κουβεντα παλιο vs νεο δε με αφορα ουτε στο ελαχιστο
πωπω, πιπέρι ... τον μπέρδεψα με τον Λάτιμερ... οκ, ο μακαρίτης έπαιζε και τέτοια, νομίζω είχε και γκρουπ με τον Γκριν ...
Τσιφ, τον αγνοώ παντελώς.Μιλώντας για Latimer....
(που ανέλαβε προσωπικά τους Camel μετά το 1978).
Ενα σχεδόν requiem, αφιερωμένο στον πατέρα του.
Τεράστια μουσική γνώση επενδεδυμένη σε μνήμες και ψυχή στην εκτέλεση....Πέρασε σχεδόν απαρατήρητο, ίσως ένας από τους 2-3 καλύτερους των Camel (συγνώμη Latimer)
...
Τσιφ, τον αγνοώ παντελώς.
Και γω....Εχω τα Mirage,Snowgoose και Moonmadness (αυτα εχω κρατησει) αλλα γι'αυτον δεν ειχα ιδεα.
Και εχω και εναν Ηχο παλιο με αφιερωμα του Zηλου σ'αυτους...Παω να τον ξεθαψω...
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.