Now playing...(ΟΧΙ video clips)

Matthew E. White _ Fresh Blood

homepage_large.5246d582.jpg

Alchemy-_An_Index_of_Possibilities.jpg

Alchemy: An Index of Possibilities is David Sylvian's second solo album, released in 1985 on cassette only and produced by Sylvian and Nigel Walker. It was reissued in its original form on CD in Japan in 1991.

David Sylvian – Keyboards, guitars, tapes
Steve Jansen – Drums, percussion, additional keyboards
Jon Hassell – Trumpet
Holger Czukay – Radio, dictaphone
Percy Jones – Fretless bass
Ryuichi Sakamoto – Piano, strings
Kenny Wheeler – Flugelhorn
Robert Fripp – Guitar
Masami Tsuchiya – "Guitar abstractions"
John Taylor – Piano
Stuart Bruce – Computer programming

Re: Απάντηση: Re: Now playing...(ΟΧΙ video clips)

Απο τα λίγα σημερινά που ακουγονται σαν αυθεντικά...Βέβαια ο τύπος εχει ρίζες βαθιές και απο μικρό παιδί ηταν στα Gospels εξ αιτίας του πατέρα του. Απο εκεί ξεκίνησαν πολλοί μεγάλοι της Soul.

Electric Funeral _ The Wild Session 1970, Ελβετοι καμμιά σχέση με τους συγχρονους Σουηδούς, και βγηκαν την ίδια χρονιά με τους Black Sabbath.
Μόνο 200 albums βγηκαν, έχω το 17°, παίζει τώρα. Ισως το πρώτο Heavy Rock διπλα στους Sabbath

Electric Funeral.JPG

"Electric Funeral" δεν είναι τίτλος τραγουδιού των Sabbath;

Βρήκα ξεχασμένο σε ένα δίσκο το "Mental Vortex" των Coroner:

91_mental_vortex.jpg

Τρελές κιθαριές με κερασάκι στην τούρτα τη διασκευή του "I Want You (She's So Heavy)" των Σκαθαριών.

Πωω τι θύμισες τώρα... Φοβερό trio oι Coroner, το Grin με έχει στιγματίσει ως προς τα heavy ακούσματά μου.

"Electric Funeral" δεν είναι τίτλος τραγουδιού των Sabbath;

Bέβαια...απο το δεύτερο τους το Paranoid. Γι αυτο κάποιοι που γνωρίζουν το γκρουπ λένε οτι πηραν το όνομα τους απο αυτο το τραγουδι.
Το σκέφτηκα και γω αλλα δεν μου βγαίνει. Το Paranoid βγήκε το 1970 ιδια χρονια με το Wild Session ισως και λιγο πιο μετά γιατι το πρωτο Σάμπαθ βγηκε επισης αρχες 70.
Οπότε εκτος κι αν ηταν "κολητοι" των Σαμπαθ και να ξεραν οτι ειχαν προτζεκτ για αυτο το τραγουδι - και δεδωμένου οτι το γκρουπ προηγειται του δισκου- τότε δεν βγαίνει χρονικά αυτος ο δανισμός. Το έχω σε βινύλιο και δεν μπορω να βαλω mp3 αλλα θα ήθελα να σας δειξω κάποια δειγματα.

Η βουτιά στο παρελθόν συνεχίζεται: Anacrusis - "Reason"

latest

Με τους αμερικάνους γενικά δεν συμφωνώ μουσικά, 2-3 συγκροτήματα (Solitude Aeturnus, Sanctuary, Anacrusis) απο εκεί όμως είναι απαραίτητα για την ψυχική μου ισορροπία.

Eνα υπέροχο έργο, σε μία ανεπανάληπτη ερμηνεία, όπου διακρίνουμε να σκιαγραφείται η ιδέα του υμνου στην χαρά...
Beethoven _ Concerto Χωροδιακό για Piαno και Ορχήστρα, με Otto Klemperer kqi Daniel BarenboΓ—m στο piano, νέος 25 χρονών.
Να πω μόνο οτι στο τέλος του έργου έχουμε εναν ενθουσιασμό και θέλουμε να χειροκροτήσουμε.
R-2370032-1354142366-6792.jpeg.jpg

EVERGREY - The Grand Collapse
Καταπληκτική επιστροφή και τραγούδι επιτέλους ξανα-βρήκαν την ουσία της μουσικής τους!
Φοβερό βίντεο κλιπ επίσης!
"...We wanted to be caught in dreams that never end
I want to travel to a place where I feel less insecure
But I will never fell like you

Came so close you, I...."

Jackson Brown _ Late for the sky
Simple Minds _ Graffity Soul
Kinks _ Lola versus Powerman
Patti Smith _ Dream of life
Magic Cube ( in pirate cd )
Yes _ Relayer
White Stripes _ Get behind me satna
Chris de Burgh _ Spanish train & other stories
......

Αυτα για να καταβροχθιζουμε χιλιομετρα Αutosarde και τουνελς της Λιγουριας και του Πιεμοντε, τους επαρχιακους τους, και τα ανοιχτα πεδια της Λομβαρδιας.