Now playing...(ΟΧΙ video clips)

Το 92 το ειχα αντιγραψει σε κασσέτα, 2 χρονια μετα το πηρα σε CD.
Πολυ προσφατα το απεκτησα σε βινυλιο (μαζι με αλλα 3 που ειχα σε CD και έπρεπε να αποκτησω σε βινυλιο: Murder ballads & Let Love του Cave και το μάυρο των Metallica -Πρωτη φορα αγορασα βινυλια απο την Αμαζον. Ενα μεγάλο μπραβο ! Στα πάντα...χρονος περιτυλιγμα ενημέρωση ακόμα και απο οικονομικης αποψης γιατι δεν πληρωνεις χρεη αποστολης για πάνω απο 25 ευρω. Το πιο καλο και ασφαλές παψκαγινγ που εχω ποτε δει αγοραζονας δισκους. Το λέω επι τη ευκαιρια για φιλους πυ ενδιαφέρονται για αγορά βινυλιων.)

51zA-DhLWwL.jpg

Ακουω και ξανακουω...

O καινούργιος δίσκος των tame impala, Currents.
psychedelic rock. Αρκετά πειραματικός και ενδιαφέρον :D

O καινούργιος δίσκος των tame impala, Currents.
psychedelic rock. Αρκετά πειραματικός και ενδιαφέρον :D

Και αν δεν κάνω λάθος το εξώφυλλο ειναι αυτο :

tame_impala_currents_pochette_album.jpg

Τυχαινει να ειμαι φαν της Αυστραλιανης σκηνης, απο Missing Link (1966) και επειτα...οτι εχει σχεση με καγκουρό μάρέσει !!!

Εισαι καινουριος στο φορουμ φίλε καλως ηλθες ! Χαιρομαστε να βλεπουμε νεα μέλη που ενδιαφέρονται για μουσική -bye-. Και παντα καλές μουσικές...

Αμα εχεις απορία πως να βάζεις εικονες η βιντεο στα νηματα η πως να φτιαξεις δικά σου μην διστασεις να ρωτησεις... :music-smiley-005:

Αν κάποιος μου'λεγε οτι βγηκε προχθες θα τον πιστευα...
Κι ομως πανε 12 χρονια απο το Reality του Bowie
Τέτοια φρεσκάδα, τετοιος εκλεκτισμός τοσο μοντερνος και διαφορετικός...
Ας τον εχει ο Θεος πάντα καλά για να μας ξαφνιάζει παντα με τοση φαντασία, εξαίρεση και γοητεία...

David%20Bowie%20-%20Reality%20Cover.jpg

Last edited:
Tρεις φορες εν συνεχεία απόψε...

Dandy Warhols _ Thirteen tales of urban bohemia

hqdefault.jpg

H λέξη υπνωτικό παίρνει μια άλλη διασταση, οχι πια αυτη, αυτου που μας κοιμιζει απο ανία, αλλα αυτο που μαςαζει σε διαθεση ωαστε να πραγματοποιησουμε ταξίδι οπου ξυπνάμε σε άλλο κόσμο.

Για όλους τους δυναμει εξερευνητες των ξυπνημάτων σε ξένους αλλα αυτοχρονα γνωστους τόπους.

Δεν θα το ακουσω τεταρτη φορα γιατι θα με στειλει μακρυα...ειναι απο τα άλμπουμ που δεν χρειάζεται "να φτιαχτεις" για να την "ακουσεις"... εχεις φτιαχτει ακουγοντας το και μόνο.

SF Sorrow

prettythings_sfsorrow.jpg

Το έλαβα σημερα απο Amazon...Digipack καταπληκτικη εκδωση CD με μπονους κλπ και το gAmHmeno δεν παιζει...(Error)

Ειπα με τη μια να το στιελω πισω αλλα σκεφτηκα να το βάλλω στο PC και εκει παίζει...WTF ???
@&#!§

Η πρωτη Rock Operq ever.

Οποιος δεν το γνωριζει αξίζει να ριξει μια ακρόαση.

Last edited by a moderator:
laurie-anderson_heartof.jpg

Laurie Anderson - Heart Of A Dog (Νonesuch - 2015)

Για (πολύ) λίγους. Αλλά εξαιρετικό όπως και να 'χει.

ειμαι στα μισα του δισκου και ηδη εχει δημιουργησει μοναδικη ατμοσφαιρα..

εξαιρετικη για ακομα μια φορα!

https://en.wikipedia.org/wiki/Heart_of_a_Dog_(2015_film)
http://www.imdb.com/title/tt4935446/