Now playing...(ΟΧΙ video clips)

Owen Pallet _ In Conflict

owenpallett-inconflict1.jpg

Gregory Alan Isakov - This Empty Northern Hemisphere. Τρυφερό και μελαγχολικό album, από αυτά που τα βάζεις και παίζουν από αρχή μέχρι τέλους, δώστε μια ευκαιρία.

Attachments

• thisemptynorthernhemisphere.jpg
    thisemptynorthernhemisphere.jpg
    39.4 KB · Views: 130
SUPERGRASS _ I Should Coco

R-386585-1231666733.jpeg.jpg

Oλο το πνευμα της ΜεγαλοΒρεταννικης μεγαλοφυους και εκρηκτικης φρεσκαρισμενης νεοτητας; συμπηκνωμενη μεσα σε ενα δισκακι απο ενα τριο πιτσιρικαδων μεσα στα 90ς.

Ολα ειναι μεσα Ροκ πνευμα Pub, Mods, Punk, New και ακομα πιο new απο new.

Ils ont une peche eternelle dans ce seul instant !

Franz Ferdinand _ s/t

600x600bf.jpg

Καθε φορα που το βαζω, παιζει τουλαχιστον δυο φορες απανωτα. Ετσι κι αποψε.

Oταν μπαινει αυτος ο δισκος, η συντροφος μου αρχιζει με δακρυα και ξεσπαει σε λυγμους.
Δεν θα ελεγα οτι ειναι προβλημα γιατι λεγεται οτι το κλαμα ειναι ανακουφηση... αλλα για τις γυναικες γιατι ως γνωστο " boys dont cry"... και μουρεχεται και μενα ενα μπουκομα στην ψυχη, κυριως οταν κραταω το εξωφυλλο στα χερια και κοιταω την φωτογραφια.

Εχει κατι το premonitoire αυτο το μεγαλειωδες αλμπουμ...χρονια πριν...

David Bowie _ Hours...

148480232.jpeg

Last edited:
Oταν μπαινει αυτος ο δισκος, η συντροφος μου αρχιζει με δακρυα και ξεσπαει σε λυγμους.
Δεν θα ελεγα οτι ειναι προβλημα γιατι λεγεται οτι το κλαμα ειναι ανακουφηση... αλλα για τις γυναικες γιατι ως γνωστο " boys dont cry"... και μουρεχεται και μενα ενα μπουκομα στην ψυχη, κυριως οταν κραταω το εξωφυλλο στα χερια και κοιταω την φωτογραφια.

Εχει κατι το premonitoire αυτο το μεγαλειωδες αλμπουμ...χρονια πριν...

David Bowie _ Hours...

148480232.jpeg
Είναι ένα αριστούργημα το hours... Κρίμα που δεν έτυχε μεγαλύτερης προσοχής... Πολλά διαμαντακια εδώ μέσα...

Στάλθηκε από το Le X820 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Μολις τους γνωρισα,απο σχολιο του κ.Λυμπε στις παρουσιασεις δισκων και εχω φαει ενα κολημα,παιζουν σταθερα στο spoti:)

4.jpg

Benevolo: Missa si Deus pro nobis & Magnificat απο τον Hervέ Niquet & Le Concert Spirituel

600x600bf.jpg

Οποιος ενδιαφερεται για αυτο το ειδος μουσικης αξιζει να προσκυψει στην περιπτωση Niquet.

Ειναι καποιος που ξοδευει μερες και βδομαδες μεσα στα αδυτα της Εθνικης βιβλιοθηκς για να ξεθαψει παρτιτουρες της εποχης. Και υστερα να τις δουλεψει με τον τροπο του στο "εργαστηρι" του.