Now playing...(ΟΧΙ video clips)

Heilung _ Lifa

0822603146028_600.jpg

Νεοπαγανισμος του κερατα ! Στην κυριολεξια του κερατα... :flipout:

Ratatat _ Classics

0634904019860_600.jpg

To δευτερο τους αλμπουμ και το ειχαν ονομασει ηδη κλασσικς !!!!

Πρεπει να εχει πολυ μεγαλο θρασος για να κανεις κατι τετοιο, η.... να εχεις τα αναλογα "ουμπαλα" και εμπιστσυνη στον εαυτο σου.
Εγω πιστευω το δευτερο. Ενω "δεν ειναι η μουσικη μου" (γιατι δεν εχουν ανθρωπινη φωνη σχεδον μονο ινστορουμενταλ ηχο) με καθηλωνουν "στην πιστα". Γιατι ειναι αδυνατον να μεινεις καθιστος, ολο σου το σωμα απαιτει να σηκωθει και αρχιζει να κινειται.

Mary Black singing McCarthy...άφησε τις ροκ πινελιές και πρόσθεσε Irish ....απλά φωνάρα.
Έχω ξαναπεί ότι τα άλμπουμ της είναι σ όλες τις Εκθέσεις και demo που έχω πάει.

Βαλε και ενα εξωφυλο βρε Γουεστσαουντ. Βοηθαει και για το φηλιν, και για την περιεργεια ψαξιματος, και για την μνημη οταν ψαχνεις...

Το προγκρεσιβ στην εποχη 2.0 ειναι

Wobbler _ From Silence To Somewhere

R-11027771-1509442858-5704.jpeg.jpg

Kαλοι. Παντως προτιμω την εποχη Yes, Genesis & King Crimson

:worshippy: :worshippy: :worshippy: :worshippy: :worshippy: :worshippy:

To ακουω τωρα και το ανακαλυπτω !

Je ne sais pas comment te remercier.

Μου εφτιαξες ολη την επομενη βδομαδα -bye-

Χαίρομαι που σου αρέσει Ζώρζ!! Ψάξε και τα προηγούμενά τους, είναι εξίσου καλά!! :ernaehrung004:
Μη βιάζεσαι όμως να "κλείσεις" την εβδομάδα, θα ακολουθήσει και άλλο, αντίστοιχου ύφους :)

vivita.jpg

Μελαγχολική, σκονισμένη και ανεμοδαρμένη φολκ, όχι απ’ τα Απαλλάχια αυτή τη φορά, ούτε καν από το Ντένβερ, αλλά Ρούσσα.
Και πάνω εκεί που είμαστε σίγουροι ότι ο Munly είναι τελείως χαμένος στις παραισθήσεις του κι εξαφανισμένος, έρχεται τούτη εδώ και μας ανακοινώνει ότι στις 10 Φεβρουαρίου θα βρίσκεται στη Μόσκβα, μαζί της, κι όχι τίποτ’ άλλο αλλά έφυγε κι ο Άη Βασίλης και δεν μπορώ να του ζητήσω για δώρο τα εισιτήρια .......

munly.jpg

Αυτα ειναι ! Bραδυνες ακροασεις και ...τι ωραιες ειναι οι βραδιες χωρις τηλεοραση ;)

Καλλη mille merci :grinning-smiley-043

https://lh3.googleusercontent.com/b...7vroB-5FBFZWt6rXB5KDlRWkMaVnCoAb7_wHxeV05=s95

Φοβερό άλμπουμ του Richie Havens,που το έχασα με τον τρόπο που ξέρετε.
Κακή εγγραφή,αλλά πολύ ωραίο άκουσμα,κιθάρα,όλα τα όργανα φυσικότατα μαζί με την φωνάρα του Τραγοθδοποιού.
Live in Paris 1969,έχει εκδοθεί ξανά ,αλλά ακόμε δεν το αντικατέστησα.
Ίσως η καλύτερη διασκευή του ...Strawberries των Beatles..
Γενικά στα τραγούδια του ,επειδή είχα πολλούς του δίσκους και σπάνιους,έδειχνε αγάπη προς τα παιδιά...

Παίδες (και κορασίδα), ας προσπαθήσουμε να μη βάζουμε πολύ μεγάλες εικόνες.

Ευχαριστώ!

:smile: