Now playing...(ΟΧΙ video clips)

Re: Now playing...

να και το κρασάκι.....-bye-

είπα να το συνδυάσω με κάτι κλασικό.....RED HOT για την επόμενη ώρα....συνδετικός κρίκος με τον MILES DAVIS το μπάσο που σπέρνει.....:guitarist:

η μοκέτα σταθερή να φτιάχνει την διάθεση (οτιδήποτε κόκκινο μου την φτιάχνει)...

cheers

attachment.php

Έτσι τζάνε 'μ! :ernaehrung004:
Παίξε και μια δυνατά για μένα το "Lovely Man"

41WDPKVJ0WL._AA240_.jpg

CHA CHA OST - HERMAN BROOD, NINA HAGEN, LENE LOVICH

41J2K6E5V0L._AA240_.jpg

Black gold the best of rotary connection - Rotary Connection

H αγορά έχει γίνει την περσινή χρονιά αλλά ο "εθισμός" μάλλον ξεκινάει τώρα.Εκπληκτικό best

41WDPKVJ0WL._AA240_.jpg

CHA CHA OST - HERMAN BROOD, NINA HAGEN, LENE LOVICH

41J2K6E5V0L._AA240_.jpg

Black gold the best of rotary connection - Rotary Connection

H αγορά έχει γίνει την περσινή χρονιά αλλά ο "εθισμός" μάλλον ξεκινάει τώρα.Εκπληκτικό best

Γιώργο, αυτό το Cha Cha μήπως έχει σχέση με το AKHENATON???
SOS!!!

Γιώργο, αυτό το Cha Cha μήπως έχει σχέση με το AKHENATON???
SOS!!!

Δεν μπορώ να σου πω με σιγουριά γιατι δεν έχω δει την ταινία, αλλά είχα δει ένα κομμάτι στο youtube απο την Nina (Hermans door) που το τραγούδαγε σε ένα μπάρ και σε διπλανό τραπέζι καθόταν η Lovich και παρακολουθούσε(σίγουρα από ταινία είναι η σκηνή).Αν σου λέει κάτι τότε να σου πω πως εδώ η εκτέλεση είναι πολύ κοντά σε αυτήν που είδα στο κλιπάκι.Ως επίσης και η εκτέλεση του Herman ist high απο Nina και του home απο την lovich

Σου θυμίζουν κάτι?

Δεν μπορώ να σου πω με σιγουριά γιατι δεν έχω δει την ταινία, αλλά είχα δει ένα κομμάτι στο youtube απο την Nina (Hermans door) που το τραγούδαγε σε ένα μπάρ και σε διπλανό τραπέζι καθόταν η Lovich και παρακολουθούσε(σίγουρα από ταινία είναι η σκηνή).Αν σου λέει κάτι τότε να σου πω πως εδώ η εκτέλεση είναι πολύ κοντά σε αυτήν που είδα στο κλιπάκι.Ως επίσης και η εκτέλεση του Herman ist high απο Nina και του home απο την lovich

Σου θυμίζουν κάτι?

Ναι, υπάρχει αυτή η σκηνή!!
Καλά έχουμε θέμα, πιθανά να έχει δεύτερο τίτλο η ταινία!!!

Την είχα δει σε κάποιο Ολλανδικό κανάλι πριν μήνες και μου είχε μείνει στο μυαλό το soundtrack. Η ταινία ήταν λιγάκι φευγάτη βέβαια. Ξεκινήματα '80 η εποχή, θύμιζε Περάκη!

Mιλάμε για ύμνους ένα προς ένα..

Κανόνισε Γιώργο!

Ναι, υπάρχει αυτή η σκηνή!!
Καλά έχουμε θέμα, πιθανά να έχει δεύτερο τίτλο η ταινία!!!

Την είχα δει σε κάποιο Ολλανδικό κανάλι πριν μήνες και μου είχε μείνει στο μυαλό το soundtrack. Η ταινία ήταν λιγάκι φευγάτη βέβαια. Ξεκινήματα '80 η εποχή, θύμιζε Περάκη!

Mιλάμε για ύμνους ένα προς ένα..

Κανόνισε Γιώργο!

Το ετοιμάζω mr Μουκ.!!!:ernaehrung004:

Απάντηση: Now playing...

Iron & Wine - The Shepherd's Dog (2007)
61bDGFbccTL._SS500_.jpg

Mετα απο την πρωτη ακροαση ειμαι πολυ ενθουσιασμενος. Παει για τη λιστα με τα καλυτερα της χρονιας. Επιφυλασσομαι για περισσοτερα.

Iron & Wine - The Shepherd's Dog (2007)
61bDGFbccTL._SS500_.jpg

Mετα απο την πρωτη ακροαση ειμαι πολυ ενθουσιασμενος. Παει για τη λιστα με τα καλυτερα της χρονιας. Επιφυλασσομαι για περισσοτερα.

Ωραίες μουσικές, μπράβο Πέτρο..

Οι Iron & Wine στον Letterman

Η Anja Lechner συμμετέχει και σε ενα αλλο καταπληκτικο αλμπουμ του 2007 που μολις τις τελευταιες ημερες ανακαλυψα. Ετσι, η λιστα μου με τα καλυτερα της χρονιας συνεχως μεγαλωνει...:lehrer:

41xhXVlb1VL._SS500_.jpg

Last edited:

Η Anja Lechner συμμετέχει και σε ενα αλλο καταπληκτικο αλμπουμ του 2007 που μολις τις τελευταιες ημερες ανακαλυψα. Ετσι, η λιστα μου με τα καλυτερα της χρονιας συνεχως μεγαλωνει...:lehrer:

41xhXVlb1VL._SS500_.jpg

Eπιτέλους.Να συμφωνησουμε κιόλας...:ernaehrung004: