Now playing...(ΟΧΙ video clips)

Απάντηση: Re: Απάντηση: Now playing...

Έχω την εντύπωση ότι κάπου παίξαμε κι εμείς ενεργό ρόλο στο να πετύχει η φανουρόπιτα του Δημήτρη, ε Σπύρο;

Δημήτρη, τελικά τι είχες χάσει κι έκανες φανουρόπιτα;

Eννοείται Στέργιο.
Εσύ κατ´αρχήν βοήθησες στό να βάλει πιό ανοξείδωτα ταψιά στον φούρνο μέ τίς ´τρομοκρατικές´σου δηλώσεις.:flipout::flipout::flipout:

Απάντηση: Now playing...

Κατ αρχήν Χαιρετώ !

Παιδιά για να πώ την αλήθεια ,ναι μεν πέτυχε στη γεύση και στο ψήσιμο αλλά μου βγήκε κάπως..ελαστική στην υφή (για να το θέσω κομψά !)

Στέργιο δεν θυμάμαι για ποιό λόγο την είχα τάξει απλά θυμόμουν οτι την χρωστούσα εδώ και καιρό..:ears:

Ισως να δώσω ένα κομμάτι στον Διονύση να μας πεί την γνώμη του (σε συνάρτηση με τον Μότσαρτ ??:smash:)

Υ.Γ. Εχουμε αντιστρέψει τα θρεντς..:ADFADF1:

00028941071521_170.jpg

Eξαιρετική..Αντιπαρατίθεται επάξια στόν Horenstein...
H Jessye Norman σέ μεγάλη φόρμα και η Φιλαρμονική τής Βιέννης χάρμα ´ώτων´.
Ο Αbbado,γιά τά γούστα μου εξελίσσεται σέ έναν από τούς πιό έγκυρους ερμηνευτές τού Mahler.

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Now playing...

Eννοείται Στέργιο.
Εσύ κατ´αρχήν βοήθησες στό να βάλει πιό ανοξείδωτα ταψιά στον φούρνο μέ τίς ´τρομοκρατικές´σου δηλώσεις.:flipout::flipout::flipout:

Ωραία, ήμουν ο "πειρατής", τώρα θα γίνω ο "τρομοκράτης" της μουσικής κατηγορίας...:flipout:

Re: Now playing...

61nPM0%2BPplL._SS500_.jpg

Tim Buckley - Starsailor (1970)

...και τι με νοιάζει αν οι Pink Floyd ήταν όντως μεγάλο γκρούπ;
δίσκους σαν το "Starsailor" δεν μπόρεσαν να φτιάξουν.
Κάπου ανάμεσα στη folk, στην ψυχεδέλεια, στην τζάζ, στην avant garde, στον Captain Beefheart και στην Carla Bley, στην Annette Peacock και στο flamenco.

Brainticket. :worshippy:

Σοβαρά ;

Θυμάμαι ότι σε μιια παρουσίαση μου για το 'GoodBye and Hello', είχες πεταχθεί για να πεις κάτι για τους G. Dead, μην κάνοντας οιαδήποτε αναφορά επί του θέματος και του Τιμ. Με πλήγωσες βαθιά, σνιφ, σνιφ :slapface:

Απάντηση: Re: Now playing...

Σοβαρά ;

Θυμάμαι ότι σε μιια παρουσίαση μου για το 'GoodBye and Hello', είχες πεταχθεί για να πεις κάτι για τους G. Dead, μην κάνοντας οιαδήποτε αναφορά επί του θέματος και του Τιμ. Με πλήγωσες βαθιά, σνιφ, σνιφ :slapface:

είναι γεγονός . Δεν κάνει σχόλια επί του περιεχομένου των θεμάτων άλλων και μας πληγώνει όλους , βαθύτατα :bigcry::bigcry::bigcry:

Σοβαρά ;

Δεν μου αρέσει το Goodbye & Hello - Το Starsailor μου αρέσει. Εκεί που είναι γυμνός, σαν λαβωμένο πουλί, καραβοτσακισμένος και έκθετος κι η φωνή του σε φάσμα from a whisper to a scream.
Δεν αρέσει σε πολλούς το Starsailor: ξεχωρίζουν μόνο το "Song of the Siren" και αυτό, οι περισσότεροι, το έμαθαν από τους This Mortal Coil.
Που να εξηγώ τώρα...παληές πληγές...στις μέρες μας η Ποίηση λιγοστεύει;) :rolleyes:

51DoK6EFIpL._SS500_.jpg

Oλο και ανεβαινει στην εκτιμηση μου. Τραγουδια σαν το Squalor Victoria ειναι σπανια πλεον. Δισκαρα.

Last edited:
Απάντηση: Re: Now playing...

61nPM0%2BPplL._SS500_.jpg

Tim Buckley - Starsailor (1970)

...και τι με νοιάζει αν οι Pink Floyd ήταν όντως μεγάλο γκρούπ;
δίσκους σαν το "Starsailor" δεν μπόρεσαν να φτιάξουν.
Κάπου ανάμεσα στη folk, στην ψυχεδέλεια, στην τζάζ, στην avant garde, στον Captain Beefheart και στην Carla Bley, στην Annette Peacock και στο flamenco.

Brainticket. :worshippy:

Tim-Buckley-Dream-Letter---Li-296756.jpg

αντε τωρα να συγκρινεις αυτο το Live .....
με τα Live των floyd

.

απ το Μοναστηράκι είχα πάρει το LIVE AT THE TROUBADOUR 1969...σε μια τρύπα...δεν θυμάμαι το μαγαζί πάνε αρκετά χρόνια .....
αν κοιτάξεις στο AMAZON πάντως έχει σε προσφορά και τα 2 αυτά live με 31 δολάρια,,,,

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Now playing...

κανε ντου στο Μοναστηράκι....όλο και κάτι θα βρεις....

Να σου πω κατι επ'ευκαιριας αυτου? Εχω μαθει πλεον πως δεν πρεπει να παιρνω, μαζεμενους, περισσοτερους δισκους απ'οσους μπορω να "καταναλωσω". Εξαιρεση βεβαια αποτελουν οι μεγαλες προσφορες. Σε αυτες τις περιπτωσεις βεβαια, αγοραζω καποια CD γνωριζοντας πως, ενδεχομενως, καποια απο αυτα να τα ακουσω μετα απο μηνες.