Now playing...(ΟΧΙ video clips)

Re: Now playing...

Διονύση συνεχίζεις να με εκπλήσεις..
Αλλά τρέχοντας δεν ακούς Μότσαρτ.Ακούς Paul Van Dyk ,Nick warren, John Digweed etc..

Μή χειρότερα χριστιανέ μου.!

Αν έτρεχα εγώ με κάτι τέτοιο στ' ακουστικά, οι περαστικοί που θα μ' έβλεπαν θα έριχναν πολύ γέλιο! :flipout:

Όχι ότι τρέχω γενικά, λέμε τώρα...

Απάντηση: Now playing...

Εγώ έχω να πώ οτι τρέχοντας πάει χαμένος ο Βόλφι.

Εκτός αν είσαι πολύ εξοικειωμένος μαζί του ή δεν σε αφορά καθόλου(φριχτή μπηχτή) οπότε δεν σε αποσπά !:smash::ears:.

Re: Απάντηση: Now playing...

Εγώ έχω να πώ οτι τρέχοντας πάει χαμένος ο Βόλφι.

Εκτός αν είσαι πολύ εξοικειωμένος μαζί του ή δεν σε αφορά καθόλου(φριχτή μπηχτή) οπότε δεν σε αποσπά !:smash::ears:.

1ον, προφανώς δεν ακούω μόνο όταν τρέχω -και εξαρτάται και πώς τρέχω κάθε φορά ,και 2ον, λες να μη αφορά και να τα σκάω έτσι για πλάκα;
;)
Εξοικειωμένος δεν είμαι βρε Δημήτρη, προσπαθώ να εξοικειωθώ.
:music-smiley-004:

Αν έτρεχα εγώ με κάτι τέτοιο στ' ακουστικά, οι περαστικοί που θα μ' έβλεπαν θα έριχναν πολύ γέλιο! :flipout:

Όχι ότι τρέχω γενικά, λέμε τώρα...

Για εξήγησέ μας εσύ ,μικρέ, οι περαστικοί πώς θα καταλάβαιναν τί ακούς εσύ στα ακουστικά σου; :bang:
Βιονικά αυτιά έχουν;
:D

Απάντηση: Re: Now playing...

Για εξήγησέ μας εσύ ,μικρέ, οι περαστικοί πώς θα καταλάβαιναν τί ακούς εσύ στα ακουστικά σου; :bang:
Βιονικά αυτιά έχουν;
:D

Ελα,έλα κρυάδες στον μικρό ..:ADFADF1:

εννοεί οτι θα γελούσαν με τον τρόπο που θα έτρεχε ακούγοντας Μότσαρτ στα ακουστικά του.!:Banane0:

Re: Απάντηση: Re: Now playing...

εννοεί οτι θα γελούσαν με τον τρόπο που θα έτρεχε ακούγοντας Μότσαρτ στα ακουστικά του.!:Banane0:

Ααααα, μάλιστα...
Καλά κύριε (αυτόκλητε) Λυκουρέζο (ή μήπως Κούγια; αλλά όχι αυτός έχει μιμί τώρα):flipout::flipout::flipout:

Δεν εννοούσα τον Μότσαρτ, αλλά τους Digweed, Warren, κλπ...

Φαντάζεσαι να τρέχω και ν' ακούω house;

Δεν εννοούσα τον Μότσαρτ, αλλά τους Digweed, Warren, κλπ...

Φαντάζεσαι να τρέχω και ν' ακούω house;

Δηλαδή ρε Στέργιε, αν καταλαβαίνω , ο τρόπος που τρέχεις είναι ανάλογος με... αυτό που ακούς; :confused:

Άρα στα adagio αρχίζεις περπάτημα μέχρι να ξαναρχίσει το allegro...:D

Δηλαδή στα house, trance και άλλα του Δημήτρη , τρέχεις όπως η Phoebe στα Φιλαράκια;
:flipout::flipout::flipout:

Ακριβώς!

Βασικά δε θα άκουγα τίποτα κατά τη διάρκεια τζόγκινγκ, ειδικά σε ανοιχτό χώρο. Προτιμώ να έχω τις αισθήσεις μου ανοιχτές προς το περιβάλλον.

Ακριβώς!

Βασικά δε θα άκουγα τίποτα κατά τη διάρκεια τζόγκινγκ, ειδικά σε ανοιχτό χώρο. Προτιμώ να έχω τις αισθήσεις μου ανοιχτές προς το περιβάλλον.

Σωστό, αν εννοείς για λόγους ασφαλείας ,ειδικά αν τρέχεις σε μέρος που κυκλοφορούν και αυτοκίνητα.
Προσωπικά πάντα έχω την ένταση σε τέτοιο επίπεδο ώστε να έχω ακουστική επαφή με το περιβάλλον, εκτός αν τρέχω σε γήπεδο οπότε αλλάζει το πράγμα...
Αν ''γράφει'' κάποιος όμως πολλά χιλιόμετρα δεν περνάει η άτιμη η ώρα...

Κι όχι μόνο για λόγους ασφαλείας, γενικότερα, θέλω τους ήχους του περιβάλλοντος.

Όπως και να 'χει, με τη γυμναστική είμαι τσακωμένος απ' όταν έκανα την επέμβαση, οπότε δεν έχει νόημα...

Keith Jarrett - Dark Intervals
Tokyo 1987 Ζωντανή ηχογράφηση

Εδώ ο Keith δημιουργεί κομμάτια από 3 μέχρι περίπου 13 λεπτά (όπως και στα τελευταία του album -Radiance και Carnegie Hall) και όχι τους συνηθισμένους μαραθώνιους αυτοσχεδιασμούς του.
Το αποτέλεσμα δεν υπολείπεται καθόλου.

''Light is only precious during dark intervals''
(από το ένθετο)

042283734227.jpg

205769764.jpg

Ψιλομέτριο μου φάνηκε, αλλά έχει και κάποιες σωστές στιγμές.
Ελεκτρο-πανκ αισθητική με τσαγανό και με προέλευση Ipecac Records.

Απάντηση: Now playing...

Δύο εξαιρετικά κομμάτια Μουκ και τίποτα άλλο. Το άκουσα και δεν το πήρα.

Μικρή πρόταση.

Οι APPLES από το Ισραήλ , με πνευστά, turntables, όρθια μπάσα, διασκευάζουν το killing in the name of των Rage against the machine.
Άψογο!!!
kαι σε Dub version.

Re: Απάντηση: Now playing...

Δύο εξαιρετικά κομμάτια Μουκ και τίποτα άλλο. Το άκουσα και δεν το πήρα.

Μικρή πρόταση.

Οι APPLES από το Ισραήλ , με πνευστά, turntables, όρθια μπάσα, διασκευάζουν το killing in the name of των Rage against the machine.
Άψογο!!!
kαι σε Dub version.

Εσένα κάτι σου'χω... say alevri!:Banane0: