Now playing...(ΟΧΙ video clips)

Απάντηση: Now playing...

Λοιπόν, αγόρασα πρόσφατα από το metropolis του Πειραιά τον παρακάτω δίσκο στα 13 ευρώ, καινούργιο.

Πιο πολύ σαν πείραμα, για να δω τι είναι κ μπορώ να πω ότι μου άρεσε το άκουσμα.

Είναι κάτι διαφορετικό, μια μίξη νέου κ παλιού ακούσματος.

Ο δίσκος είναι αγγλικής κοπής, με πάρα μα πάρα πολύ καλό ήχο !

GuRuJazzMatt1.jpg

Συνδυάζει jazz με hip-hop, ένας συνδυασμός περίεργος αλλά ωραίος στα αυτιά μου.

http://en.wikipedia.org/wiki/Jazzmatazz,_Vol._1

Δισκαρα Μιχαλη! Παρε και τον επομενο του. :grandpa:

Re: Now playing...

Kαλημέρα . Θα σας παρακαλούσα τα video στην υποκατηγορία που υπάρχει λίγο πιο κάτω στην οθόνη σας.

Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή, συνεχίστε.:drummer:

Kyuss - Wellcome to sky valley

51E6F8R2TGL._SL500_AA240_.jpg

Τι δισκάρα θεέ μου...

Respect και στους τέσσερις αλλά αν έλειπε ο Garcia ο δίσκος θα έχανε το μισό της αξίας του :worshippy:

Απάντηση: Now playing...

wolfmother-400.jpg

Wolfmother-Wolfmother (2005)

οι αυστραλοι το ειχαν παντα στο ροκ.το συγκεκριμενο τριο εχει ηχο κατευθειαν απο τα 70'ς,δεν ειναι ολα τα τραγουδια καλα αλλα εχει μεσα μερικα απο τα καλυτερα ριφφς που εχω ακουσει τα τελευταια χρονια...

Tchaikovsky - Nutcracker
Gergiev / Kirov Orch.

front+cover.jpg

Τα κυριακάτικα πρωινά, όταν δεν βγαίνουμε, συχνά ακούγεται σχετικά εύληπτη (για τα τέκνα) κλασσική μουσική. Με τα Χριστούγεννα να πλησιάζουν λοιπόν, ένα πολύ αγαπημένο άκουσμα , ο Καρυοθράστης.
Ζωηρή (ίσως κάπως γρήγορη για κάποιους -χωράει σε ένα δισκάκι) και πολύ καλά ηχογραφημένη η ερμηνεία του Gergiev.

Screamin Jay Hawkins. I put a spell on you.

Απλα απιστευτος, αξιζει να ακουσετε το αλμπουμ...

Attachments

• screamin_jay_hawkins-i_put_a_spell_on_you__57_.jpg
    screamin_jay_hawkins-i_put_a_spell_on_you__57_.jpg
    15.9 KB · Views: 4

Live_Frogs_Set_1.jpg

wow
........................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................

LesClaypool.jpg

χεχε .Ο κυριος Les Claypool, με το συγκροτημα του Fearless Flying Frog Brigade, (μαλλον αυτο σημαινει το Colonel Les Claypool's Fearless Flying Frog Brigade, μπασιστας μεταξυ αλλων(http://en.wikipedia.org/wiki/Les_Claypool)
εκανε με την παρεα του ενα απο τους πιο απολαυστικους ροκ? λαιβ δισκους που εχω ακουσει .