Now playing...(ΟΧΙ video clips)

Re: Now playing...

Προφανώς, έχεις λίνκς που δεν εμφανίζονται σωστά και έτσι δε καταλαβαίνουμε τι ακριβώς παίζεις τώρα...

Μήπως Μπράμς? :chinscratch:

Ναι, Μπραμς. Πάντως εμένα μια χαρά μου εμφανίζεται το εξώφυλλο.

Πρόκειται για το παρακάτω:
The Piano Quartets
Leopold String Trio Marc-Andre Hamelin
Hyperion

John%20Wesley%20Harding.jpg

δεν έχει και ωραία ...φωνή, που να πάρει και να σηκώσει...:nounder:
σκέτος βραχνοκόκορας...
είναι και ξινός.:tdown:
μουστρούφης.
με τίποτα δεν είναι ευχαριστημένος.
κακό σπυρί στον κώλο.
πού διάθεση να διασκεδάσεις ή να φλερτάρεις όταν τον ακούς; :icon15:

για ...να μας δώ τώρα: χωρίς τέτοιους ...
όλο "τσιρλιμπλί-τσιρλιμπλό" και γιουροφιέστες θα είμαστε.
μέσα στην ..καλή χαρά.
"ψηφίστε περικαλώ" :ciao:

για ...να μας δώ :popcorn:

δεν έχει και ωραία ...φωνή, που να πάρει και να σηκώσει...:nounder:
σκέτος βραχνοκόκορας...
είναι και ξινός.:tdown:
μουστρούφης.
με τίποτα δεν είναι ευχαριστημένος.
κακό σπυρί στον κώλο.
πού διάθεση να διασκεδάσεις ή να φλερτάρεις όταν τον ακούς; :icon15:

μέσα στην ..καλή χαρά.

Δεν μας νοιάζει αν έχει ωραία φωνή κάποιος που ποτέ δεν ισχυρίστηκε ότι έχει τέτοια (με τα ψώνια έχουμε πρόβλημα), ούτε κρίνει κανείς τον Dylan ως “φωνή”.Respect εννοείται!
Ξινίλες, βραχνοκόκορες, ακεφιές κλπ στα υπέρ,

Από μένα 10 points
12 στην Lena… γιατί και η “γιουροφιεστα” έχει την “πιότητα” της:jester::aetsch::aetsch:

Μπορεί στην δουλειά να μην μπορούμε να ακούσουμε μουσική, αλλά η μουσική είναι μέσα μας, στο μυαλό μας….Now playing…..από το πρωί κολλημένο στον εγκέφαλο μου….υπό την μορφή extended play…..μια ώρα το “ακούω"

pmachinery1.jpg

Απάντηση: Re: Now playing...

...
μέσα στην ..καλή χαρά.
...

Μέχρι το μεσημέρι θα κρατήσει η χαρά του μαύρου ήλιου :thrasher:

Στις δωδεκάμισι θα βρεθούν οι "πολιτικοί αρχηγοί" (...ο θεός να τους κάνει :ADFAD2: ) και θα συναινέσουν (...εναντίον μας) :fahne90:

Και το απόγευμα με τις πιστωτικές στο χέρι θα ξεχυθούμε στα malls και στα galeries :Banane0:
Οπότε μας είναι άχρηστος ο κύριος

Υ.Γ Γεννήθηκε και την ίδια μέρα με τον γέρο μου

Και εγώ βραχνοκοκορες ψηφίζω...Οι γραβάτες δεν μου ταίριαζαν ποτέ...Τα ζιβαγκα μετατάχθηκαν σε αθλητικά κολάν και η ζωή σε ποδήλατο με σπασμένες αλυσίδες....Για το μόνο τελικά που νοιώθω υπερήφανος είναι πως δεν έπιασα ποτέ στα χέρια μου ούτε μια πιστωτική....Δεν τους έγλυψα ποτέ... Κάτι μέσα μου μου έλεγε να κρατήσω το σάλιο μου για την κατάλληλη στιγμή,,,για άλλο λόγο....Χέρι βοηθείας δεν έχω να δώσω αλλά μου περισσεύει ένα δάχτυλο....Δικό τους...

JonnyCash.jpg

Μπορεί στην δουλειά να μην μπορούμε να ακούσουμε μουσική, αλλά η μουσική είναι μέσα μας, στο μυαλό μας….Now playing…..από το πρωί κολλημένο στον εγκέφαλο μου….υπό την μορφή extended play…..μια ώρα το “ακούω"

θα το 'τακτοποιήσουμε' κι αυτό το θέμα, γιατί δεν γίνεται να ακούμε όλοι την μουσική στο μυαλό μας, θα μας περάσουν για βλαμμένους στο τέλος, ειδικά αν ακούγοντάς την χορεύουμε στη στάση του λεωφορείου :Banane0:

Αλλά...μήπως είμαστε;;;

My Gad!!

Δεν ήξερα ότι σου αρέσει αυτός ο δίσκος Κώστα...
Από τα πιό ωραία δώρα που έχω λάβει ποτέ.
Δεν μπορώ να ξεχωρίσω κάποιο γιατί θα αδικούσα τα υπόλοιπα, αλλά αν έπρεπε να το κάνω, το All Along the Watchtower, θα ήταν σίγουρα το αγαπημένο μου....
Το άκουγα την Κυριακή, προετοιμαζόμενη, ξέρεις...

:firstprize:

Δεν μπορώ να ξεχωρίσω κάποιο γιατί θα αδικούσα τα υπόλοιπα, αλλά αν έπρεπε να το κάνω, το All Along the Watchtower, θα ήταν σίγουρα το αγαπημένο μου....

αυτό.
και το I Am A Lonesome Hobo.
και όλος ο υπόλοιπος δίσκος μετά: Δεν πετάω τίποτα.

:worshippy:

Για το μόνο τελικά που νοιώθω υπερήφανος είναι πως δεν έπιασα ποτέ στα χέρια μου ούτε μια πιστωτική....

Εχω.
τη χρησιμοποιώ αποκλειστικά για αγορές δίσκων-βιβλίων απο το εξωτερικό.
όταν κατεβάσω κάτι που μου αρέσει, μετά με πιάνουν οι ενοχές: 'κι αυτός; τι θ απογίνει; πως θα ζήσει; κλέφτης θα γίνει; ή θα ξεφορτώνει καφάσια στη λαχαναγορά; και οι μικρές ανεξάρτητες εταιρίες που ψάχνονται; θα κλείσουν και θ αφήσουμε να αλωνίζουν μόνοι τους οι χασαποσκυλαράδες;'

τέτοια...:rolleyes:

... λάτρης που βχαχνοκόκκορα τα τελευταία 30 χρόνια ... από τότε που στα πάρτυ ήτανε χιτ το χάρικειν ...

... καταλήγω ότι το δισκάκι του που με αναποδογυρίζει σαν κότα προς σφαγή, είναι το time out of mind ...

στα πάρτυ ήτανε χιτ το χάρικειν ...

Sara :worshippy:
Desire closes with "Sara", arguably Dylan's most public display of his own personal life. An ambitious tribute to his wife, Sara, it is possibly Dylan's only song in which he steps out of his public persona and directly addresses a real person, with striking biographical accuracy. Tim Riley wrote that it was "a fevered cry of loss posing as sincere devotion."
Dylan's marriage was in a turbulent state when he wrote the song. Dylan's estrangement from his wife had led to at least one separation in the previous year. Sara was present at the song's recording session, (on the same day he recorded two other songs that touched on the subject of marriage: "Isis" and "Abandoned Love"). However, In March 1977, Sara Dylan filed for divorce.

wiki

pmachinery1.jpg

:2thumb22sup::2thumb22sup::2thumb22sup:

Το "A secret wish" θα είναι η επόμενη παρουσίαση που θέλω να κάνω, τον άκουγα τις προάλλες.

Εχω.
τη χρησιμοποιώ αποκλειστικά για αγορές δίσκων-βιβλίων απο το εξωτερικό.

όταν κατεβάσω κάτι που μου αρέσει, μετά με πιάνουν οι ενοχές: 'κι αυτός; τι θ απογίνει; πως θα ζήσει; κλέφτης θα γίνει; ή θα ξεφορτώνει καφάσια στη λαχαναγορά; και οι μικρές ανεξάρτητες εταιρίες που ψάχνονται; θα κλείσουν και θ αφήσουμε να αλωνίζουν μόνοι τους οι χασαποσκυλαράδες;'

τέτοια...:rolleyes:

Μπορείς να κάνεις το ίδιο και με τον λογαριασμό της μισθοδοσίας σου...δεν ξέρω αν το έχεις ψάξει,αλλά νομίζω πως η κάρτα είναι περιττή...
Τουλάχιστον εγώ ετσι το κάνω με τον Αμαζόνιο...

....Για το μόνο τελικά που νοιώθω υπερήφανος είναι πως δεν έπιασα ποτέ στα χέρια μου ούτε μια πιστωτική....

Καλά κάνεις και αισθάνεσαι περήφανος για αυτό με τον τρόπο που το λές,
αλλά σίγουρα δεν είναι το μόνο που πρέπει να αισθάνεσαι περήφανος...:2thumb22sup:

τότε που στα πάρτυ ήτανε χιτ το χάρικειν ...

Στην Α Λυκείου που βρέθηκα από σπόντα σε ένα πάρτυ μεγαλύτερων φοιτητών έμελλε να ακούσω το πρώτο δικό του τραγούδι, ήταν το one more cup of coffee live με κιθάρα μόνο.... μαγικό!
Bod Dylan μου είπαν, Desire.

Την άλλη μέρα στο Μοναστηράκι τον αναζήτησα αλλά δεν τον βρήκα και πήρα το an other side. Δε μου άρεσε. Την επιθυμία μου για το Desire την ικανοποίησα πολύ αργότερα που τον βρήκα τυχαία. Αν και δεν έχω ιδιαίτερη σχέση με τον Dylan τον σέβομαι απεριόριστα, τον είδα και σε ένα live που ήταν καταπληκτικός.

Καλά κάνεις και αισθάνεσαι περήφανος για αυτό με τον τρόπο που το λές,
αλλά σίγουρα δεν είναι το μόνο που πρέπει να αισθάνεσαι περήφανος...:2thumb22sup:

Εννοείτε... απλά ίσως το συγκεκριμένο έχει να κάνει με την ελευθερία που νοιώθω... δεν είναι τόσο περηφάνια,,,Περήφανος νοιώθω για την ισορροπία που υπάρχει στην οικογένειά που έχω δημιουργήσει..Είναι κάτι που δεν αλλάζω με τίποτα...:a0210:

Η επίσκεψη στον πεθερό είχε ολέθρια αποτελέσματα...Μου φόρτωσε και Νταλάρα (θου Κύριε),μεταξύ άλλων...
Ας είναι...Θα θυμηθώ τα νιάτα του...:ADFADF1:

to_gramofwno_tis_minos___diplos_diskos___-_mpros_60-1.jpg

Last edited: