Now playing...(ΟΧΙ video clips)

Σπύρο φοβερό το Rubber Orchestras!
---------------------------------------------------------
a2889583150_16.jpg

New Decadence by Michelle Gurevich (a.k.a Chinawoman)

Oταν μια ευφυία της κιθαρας με αριστουργηματα της μιας χορδης, τυμβορυχει στα μεξικανικα καταγωγια της πολης των Αγγελων, κατι ενδιαφερον θα βγει...

Ry Cooder _ Chavez Ravine

Ry_cooder-chavez_ravine.jpg

Εμ που να τα βρω ολα...τοσες σελιδες... εδω ψαχνω καποια που εχω σταμπαρει και δεν βρισκω. Εχεις καποια ιδεα που βρισκεται ;
(Εγω χτες το ανακαλυψα τον δισκο...δωρο)

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

ΥΓ. Ψαχνω τα 25 τοτεμ του Κωστα Λυμπεροπουλου... δυο μερες μου φαγε να τα βρω. Τοσες σελιδες...

Μια απο τις ενδιαφέρουσες μπάντες της πόλης μου, οι Wintergatan, (Martin Molin και Marcus Sjοberg). Ο δίσκος είναι απο το 2013 όμως έγιναν γνωστοί απο την φανταστική μουσική κατασκευή του marble machine που σχεδόν κατέκλυσε το ίντερνετ πέρυσι. Όπως πολύ έυστοχα γράφει κι ένας άλλος ακροατής στη σελίδα τους στο bandcamp στο συγκεκριμένο album έχουν δημιουργήσει ένα μίγμα μεταξύ Daft Punk και Yann Tiersen , παρόλα αυτά ακούγεται αρκετά φρέσκο.

a2367528067_16.jpg

@ Supersonic
Ευχαριστω

...και επι τη ευκαιρια μπλις τωρα ακουω ....Santana _ Supernatural

Supernatural-cover-2.jpg

Ποσο με φτιαχνει αυτο το αλμπουμ δεν λεγεται

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

@ supersonic

Απιστευτο ! Κοιτα χρησιμοποιουσαμε τον ιδιο ορο

.....
θα μπορούσε κάποιος να το χαρακτηρίσει σαν την συνέχεια της τυμβωρυχίας.

το καινούργιο έπρεπε να σε φτιάχνει περισσότερο (διότι απλά είναι καλύτερο)

περι τυμβωρυχίας....το είπα πρώτος... (:flipout:)

Εξαιρετικος. Ολοι οι καλλιτεχνες της Αρμονια Μουντι ειναι διαλεγμενοι ενας κι ενας.
Και βεβαια παρακολυθουνται και προσανατολιζονται ηδη με το know how της Ecole Normale Superieure. Απο τους λιγους ελαχιστους ελιτ θεσμους που εχουν κρατησει τα στανταρ τους και το επιπεδο τους.

Επειδη και η ΗΜ ειναι απο τους λιγους οικους που τα βγαζουν ακομα περα (οικονομια το νευρο του πολεμου) κουτσα στραβα.
Οποτε εχουν suivi και επιλογες που μπορουν να χρηματοδοτησουν.

Re: Απάντηση: Now playing...(ΟΧΙ video clips)

Και Τάσο?

Τι λεει ο τυπάκος,σου άρεσε?Πως είναι το παίξιμό του?

(αν και μετά τον Gould είναι stepdown βέβαια.)

Σαφώς και step down απο τον Gould αλλά οι μικρές λίγο κουράστηκαν με το εκλλησιαστικό όργανο και έβαλα αυτό για να επανέλθουμε. Δεν ξέρω αν μπορώ να κάνω συγκρίσεις, δεν είμαι τόσο ψαγμένος, και δεν τις έχει και όλες. Απο αυτές που έχει στο cd το παίξιμό του μου αρέσει λιγότερο απο του Ashkenazy π.χ αλλά και πάλι δεν έχω τόσο μεγάλη εξοικείωση για να κάνω λεπτομερή ανάλυση.

Aν και θεωρω απαραδεκτο συγκροτημα με τοσα album και τοσα χρονια (17) στην πιατσα να βγαζει μονό live album σημερα....το album ΣΚΟΤΩΝΕΙ!!!!!

dlrr.jpg

Αυτη την στιγμη Dylan του 2015

bob-dylan-500-tt-width-500-height-500-fill-0-crop-0-bgcolor-eeeeee.jpg

Και πριν...

Ramones _ End of the Century

ramonesendcentury.jpg

Oσο το σκεφτομαι, βλεπω ελαχιστα γκρουπ που να βγαζουν μουσικη τοσο αυθορμητα και τοσο ευκολα, σαν νερακι που τρεχει απ την αρχη του δισκου ως το τελος, sans lacunes ...Μονο τρια μου ρχονται ετσι με την πρωτη στο μυαλο. Οι Ramones, oι Sones, και οι Sex Pistols

Oσο για τον Ντυλαν ακομ ακαι σημερα τι να πει κανεις...αστειρευτη πηγη. Αξιζει τον θαυμασμο οπως καθε φαινομενο που ...υπερβατει ημων.