Now playing...(ΟΧΙ video clips)

Tης σειρας τρελοι και επικινδυνοι... συνεχεια...

Ο Sky Saxon μπλεχτηκε με την "σεχτα" Ya Ho Wha 13 και βρηκε ο Φιλιπας τον Ναθαναηλ...

Fire Water Air Presents Golden Sunrise

R-5932261-1406884635-8819.jpeg.jpg

Αυστραλο-Ευρωπαϊκος σαμανισμος. Βιωματικα ξορκια....και πιανουν ακομα στις μερες μας.

Birthday Party _ Live ( '81-'82 )

494142.JPG

image.jpg

Πάμε πίσω στο 2015 να ξαναφτιάξουμε τα τοπ της χρονιάς; Γιατί εδώ μας ξέφυγε ένας δίσκος πανέξυπνος, ευρηματικός και διασκεδαστικός, πολύχρωμος και μελωδικός-ένας Σκωτσέζος ασχημόπαπο και μια Αγγλίδα μεγαλοκοπέλα σ' ενα μουσικο καρουσέλ που στριφογυρίζει ασταμάτητα και σε παρασύρει!

Πρωτα απ'ολα οταν πιανεις αυτο το βινυλιο στα χερια σου, βιολέ προς γηραιο ροζ και το βαζεις στο πλατω, νιωθεις κατι περιεργο και αισθησιακο, και το βλεμα κεντραρει στην ετικετα...ασπρο περιγαμμισμενο με μαυρο, σε κοκινο. Μια χρωματικη συνοχη, μια οπτικη ισορροπια που αρχιζει και στριφογυριζει σε 33 στροφες...

WP_20170903_12_24_19_Pro.jpg

Και τοτε μπαινει ο ηχος... Ξερουν να γραφουν αυτα που γραφουν οι τυποι. Κανενα τραγουδι για πεταμα και λες " πoυ βρισκομαι ; "
Σε ποια χρονια του κοσμου ;
Και μενουν και σε κρυα εδαφη...Σκεψου να ηταν σε τιποτα ηλιολουστα. Αλλα αμα ηταν σε ηλιολουστα μπορει να ξαπλωναν και να μην καναν τιποτα. Οποτε καλυτερα εκει που ειναι. Στην Δανια.

Παιρνεις το διπλο εξωφυλλο και το χαζευεις οσο παιζει η μουσικη. Ολα τα παντα εν σοφια εποιησεν λες...

Απο τις ωραιες στιγμες, ανετες μουσικες και ταξιδιαρικες. Στην εποχη μας.

WP_20170903_12_25_17_Pro.jpg

Βaby Woodrose _ Blows your mind !

Tελικα πιστευω οτι οι Blues μουσικοι, ειναι μουσικοι live. Oτι αποδιδουν οτι καλυτερο εχουν ζωντανα.
Αυτο το αλμπουμ ενισχυει αυτη μου την υποψια που μου ειχε δημιουργηθει με τον Alvin Lee....

Johnny Winter _ And Live

Τι παιζει ο ανθρωπος !

lpmov1048aa_720x600.jpg

Kαι ενα προσωπικο ανεκδοτακι
Μεσω ενος φιλου κολητου, που μενει εδω κοντα, γνωρισα ενα ανθρωπο αρκουδα, απο αυτους που βγαζει ο απεραντος και παγωμενος Καναδας.
Ταυτοχρονα ειναι ενας εκπληκτικος κιθαριστας που παιζει παπαδες σε ενα τεραστειο ρεπερτοριο Μπλουζ και Ροκ.
Ο φιλος αυτος του αρεσει να δηιγειται ιστοριες απο τις τουρνέ που εκανε μαζι του σαν ντραμμερ στην Ευρωπη στα 80ς νομιζω, και που τους ειχαν αγκαζαρει οι Hells , για να παιζουν συναυλιες στις περιοδειες τους στην Ευρωπη (γιατι ναι οι Ηells περιοδευουν, και με χοντρα λεφτα... ενω δεν παιζουν τιποτα :flipout: )
Σε καποια φαση μου λεει, ξερεις τον Μαξ το ονομα του δεν ειναι αυτο ... γιατι διαλεξε αυτο το ψευδονυμο Summer μου λεει... δεν πηγαινε το μυαλο μου. Πηγαινε στην Ντονα Σαμμερ αλλα δεν εβλεπα τιποτα το κοινο...Ψαξε λιγο μου λεει ...τιποτα. Οποτε βγαζει ενα δισκο για να βαλει να ακουσουμε και γυρνοντας μου λεει....

Summer parce que Winter !

:ADFADF1:

Last edited:
Περιμενα πολυ καιρο να τα αποκτησω...μεχρι να βρω την καλη τιμη.
Πριν τα ακουγα σε αυλα και τετοια. Καμμια συγκριση

Σημερα τα παρελαβα. Επιτελους

H βραδυα περνιεται με την συνοδεια τους. Ξανα και ξανα στο πλατω.

Fate _ Sgt. Death

WP_20170911_20_06_50_Pro.jpg

Peacepipe _ S/T

WP_20170911_20_07_26_Pro.jpg

Kαι για να τριτωσει το κακο...

La Onda de The Survival

WP_20170911_20_08_04_Pro.jpg

Πιτσιρικαδες (ηταν) Μεξικανοι. Κεραυνοβοληθηκαν απο το κινημα του Ροκ και ξαφνικα κατι καναν. Βρεθηκαν μεταξυ τους δημιουργησαν ηχους και στιχους, ενας Τεξανος τους βρηκε και...Βγηκε αυτο το αλμπουμ.
Ολα οσα χρειαζονται ειναι μεσα. Ευθυτητα, αυθορμητισμος, απλοτητα, περιπλανηση, και ξεκαθαροι αλλα ακρως ηλεκτρικοι κιθαριστικοι δρομοι...

Οτι ειχαν να που το ειπαν. Και με μια αιωνια φρεσκαδα. Προσωικα μ'αρεσει οτι ειναι απλο. Βρισκω οτι ειναι οτι πιο δυσκολο.

Ισως να τους ξερει η μανα τους αλλα και παλι δεν ειναι σιγουρο....