Cicadelic Ranger
AVClub Fanatic
- 16 December 2014
- 15,445
Alice Cooper _ Shool's Out
Tι ειναι αυτο που βλεπω ;;; Μηπως εχω παραισθησεις ;;;
Κιλότα ;
Εμ.... μαλον δεν το εχω... εκει που νομιζα οτι τα ειχα ολα :BDGBGDB55:
Σαν τρισδιαστατο μου φαινεται το εξωφυλο. :drool:
Μ'αρεσει αυτη η Ιαπωνικη εκδοση οπως τη βλεπω...Μονο το Κατανα λειπει απο μεσα.
Θα την κοιταξω.
Τωρα τελευταια εχει βγει μια Κορεατικη εταιρια, που κανει επανεκδωσεις κλασσικων αλμπουμς σε πολυ "γλυκωτερες" τιμες απο τις ιαπωνικες...
Τι λες αξιζει να δοκιμασει κανεις ; Μπορει να κανουν οπως οι Ιαπωνες ;
Δεν τους έχω ακούσει αλλά τους φοβάμαι λιγάκι. Σαν τους ιάπωνες Κανείς.
Τα βινύλιά τους παλιότερα ακούγονταν καλύτερα απ τα αμερικάνικα και ήταν πολύ πιο ανθεκτικά.
Και όλα στις ίδιες ακριβώς διαστάσεις: είχα ένα φίλο ψυχαναγκαστικό που καμάρωνε μόλις σου έδειχνε τα βινύλιά του, στοιχημένα, δεν ξέφευγε κανένα. Ούτε χιλιοστό μιλάμε.
Εξ άλλου πόσα γιαπωνέζικα θέλεις; Δεν γίνεται να τ αγοράζεις όλα: αυτό θα το κάνεις πάντα σε mini-LP replicas -όχι στα κανονικά CDs που κυκλοφορούν για το μεγάλο κοινό- σε πολύ συγκεκριμένες περιπτώσεις. Οπως η παραπάνω πχ.
Τους περιμένω εδώ και 10 χρόνια να βγάλουν έτσι το Αbsolutely Live των Doors. Είχα ψύχωση διαρκείας μ αυτό το άλμπουμ, το βινύλιό μου δεν ακούγεται πια. Και η εταιρία έχει βγάλει διπλό CD που το περιέχει κι έχουν κοτσάρει και μερικά
bonus tracks από άλλες συναυλίες. Μου χαλάνε τη σούπα κοντολογής: το γκρούπ τότε είχε αποφασίσει Τι ακριβώς θα μπεί στο άλμπουμ. Και όχι τυχαία.
Τώρα ...ήρθαν οι σαράφηδες και αποφασίζουν αυτοί.
Σερφαροντας και πληκτρολογοντας...αυτο :
Bad Religion _ Stranger than Fiction
![]()
Βάλε και το logo ντε..Μισές δουλείες κάνεις.
![]()
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.