Now playing...(ΟΧΙ video clips)

The Veils _ Total Depravity
TheVeils_TotalDepravity_RetailVer_1500px-2_grande.jpg

Τι μου θυμισες τωρα....εψαχνα παλια θυμαμαι διακαως τους maudlin of the well χωρις αντικρισμα φυσικα, ακομα δεν ειχα ανακαλυψει ebay και amazon τοτε, με αποτελεσμα να ειχα ξεχασει παντελως και τους δυο χρονια τωρα!

Σε ευχαριστω που μου τους θυμισες! Παω να ψαξω να δω τι μπορω να βρω!

Deer Tick Vol 1

deertick_vol1.jpg

&

Deer Tick Vol 2

0720841215103_600.jpg

Ενα γκρουπ παραγνωρησμενο κατα τη γνωμη μου...

Προφανως οι leaders του γκρουπ ειναι 2 και εχουν καπως διαφορετικες "affinities".

Oποτε αυτο το σωτηριο ετος 2017 επαιξαν πολυ γερο παιγνιδι σαν γκρουπ...

Εβγαλαν δυο αλμπουμ ταυτοχρονα ο καθενα με την κλιση του καθενος απο τους δυο.

Το ενα το κοκκινο ειναι περισσοτερο ακουστικο-φολκ ενω το αλλο, το κιτρινο, ειναι πολυ πιο ηλεκτρισμενο και γκραντζυ.

Για το κεφαλαιο ακουστικο-φολκ μεσα στο WE θα ξανακουσω ενα αλμπουμ που μου εκανε καλες εντυπωσεις και ισως τελικα μου βαλει και "σφραγιδα"...οποτε μπορει να το αναφερω εδω ;) :a0210:

Last edited:
Xτες ακουγα τoυς Ισλανδους.
Ελπλησουν με την πρωτη επαφη, και αυτη τους η πισω γραφη, παντα τσιταρισμενη, με στακατο, σχεδον παντα στον αερα ενω μπροστα τα φωνητικα μελωδιζουν, ισως η πολιτισμικη επιρροη του Βορρα, απο τους Κελτες στους Βικινγκς. Επικλησεις σαμανων και δρυιδων...σε μια νευρωδη background session.

Αλλα χρειαζεται επιτηδευμενο αυτι, γιατι τους δυο δισκους στη σειρα δυσκολα τους βγαζεις. Ισως να ειναι "απαιτητικοι", απο καποιο σημειο ενιωσα εξαντληση.
Δεν ειχα ορεξη να ακουσω η να δω οτιδηποτε...

Ισως η ηλικια των αυτιων :grandpa: δεν ξερω. Αλλα οταν τους ακους πρεπει να βαρεις καποια ανασα....Βαθεια ανασα...