Now playing...(ΟΧΙ video clips)

My Sleeping Karma _ Moksha

8193_150.jpg

Δεν εχω ακουσει τιποτα απο τα τελευταια 4 που ανεβασες αλλα τα εξωφυλα ειναι πραγματικα εργα τεχνης!

Οντως.
Τα δυο πρωτ και το τελευταιο ειναι κυριος για ψυχικη γαληνη ενδοσκοπηση ταξιδι του νου το τελευταιο καποα "ονειροτητα" τα δυο πρωτα για αυτοσυγκεντρωση διαλογισμο ισως και για ασκησεις γιογκα οτι πρεπει. Το τριτο ειναι "κολασμενο" ανησυχο σχεδον τραυματικο. Απο τον σπουδαιο κυριο που εφυγε προσφατα, και ηθελε να ειναι ο πιο μισητος ανθρωπος της μουσικης.

Μπορεις να τα ακουσεις και τα τεσσερα δεν θα απογοητευτεις, αλλα διαλεξε τις στιγμες που πρεπει ;)

______________________________________________________________________________________________

Genesis _ The lamb lies down on Brodway

R-667443-1216049946.jpeg.jpg

Τα ακουσα ολα απο youtube σερι εχθες την νυχτα και δεν εχασα! ....καταπληκτικά. Εντωμεταξύ έβαλα το πρώτο και μετά το autoplay βρήκε το επόμενο από μόνο του.....

Τα ακουσα ολα απο youtube σερι εχθες την νυχτα και δεν εχασα! ....καταπληκτικά. Εντωμεταξύ έβαλα το πρώτο και μετά το autoplay βρήκε το επόμενο από μόνο του.....

Εγω τα ξεχωρισα αυτα τα δυο γκρουπ μεσα απο αρκετα αλλα, γιατι ηθελα κατι ταυτοχρονα για διαλογισμο αλλα και με καποιο αρκετα εντονο στοιχειο για να με ντοπαρει καπως σε ασκησεις γιογκα, γιατι χρειαζεσαι κατι που να σου δινει και "ωθηση".

Μετα τα ακουω και εκτος αυτου, και μπορω να πω αρκετα συχνα τον τελευταιο καιρο...με καλμαρουν φανταστα.

Μπερδευτηκα πριν και το εβαλα σε αλλο νημα. Επανορθονω

Πολλοι το καταφρονησαν, πολλοι το σνομπαρισαν...για μενα θα ειναι στα αλμπουμς της χρονιας (2017). Στην τριανταδα γιατι η συγκομηδη ηταν πλουσια το 17 ;)

U2 _ Songs of experiance

large-30161095417-original.jpg

Υπέροχη μπάντα....όλα υπέροχα!

Tο δευτερο που βαζει ο Λυμπε με πολυελαιους στο εξωφυλλο...θα το ακουσω γιατι με προδιαθετουν (οι πολυελαιοι ;) )

Παντως και τα τρια εχουν φοβερα εξωφυλλα που μου λενε "Approche-toi, pas peur" ;)

Βλέπω ότι σου αρεσει και το box (από την φώτο στην υπογραφή) όπως και μένα....άρα η μπάντα θα σου αρεσει σίγουρα. :flipout:

Αμα εχει συνεπη ντιρεκτ και δυνατα κροσσέ θα μου μου αρεσει...Οποτε μολις εχω χρονο θα το ακουσω σιγουρα. Τωρα βρισκομαι σε φαση Μπαροκ ;) κολημα με Βερσαλιες....

Lully _ Atys ( par William Christie )

0794881926329_600.jpg