Now playing...(ΟΧΙ video clips)

Απάντηση: Now playing...

"Θυμήθηκα", ο υπερκαταναλωτικός ,την κασσετίνα (super box) με τα άπαντα του Gould που είχα αγοράσει πέρυσι.

Είναι οι αυθεντικες κυκλοφορίες, με μινιατούρες -εξώφυλλα των τότε βινυλίων.

Τις παραπάνω φωτό τις έβαλα συμβατικά.
Στην ουσία ο "δίσκος" έχει το 3ο του Beethoven μαζί με το 1ο του Bach.Και τα δύο με Bernstein.Απλά το εξώφυλλο δεν το βρίσκω πουθενά να το ανεβάσω,εκτός αν το σκανάρω.

:grinning-smiley-043

Τά έχω όλα τού Gould απο τις παλιές εκδόσεις τής Sony σε διπλά c.d.'s...
Υπάρχει ένα τριπλό με ολα τα κοντσέρτα τού Beethoven και ένα διπλό μέ τά 1,2,3,4,5,7 τού Bach.

Re: Now playing...

MV5BMTIwMTQ1NjgxN15BMl5BanBnXkFtZTcwNjkzMTQyMQ@@._V1._SX216_SY318_.jpg

Jon Balke - Book of velocities

book.jpg

19 πιανιστικές μινιατούρες από τον Νορβηγό πιανίστα για τον οποίο είναι το πρώτο solo album. Ηχητικά λεπτουργήματα που αποκλίνουν αρκετά της πεπατημένης με αποτέλεσμα να έχουμε ένα δίσκο που ''αντιδρά'' στην ''ξεπέτα'' και στην επιπόλαια ακρόαση (αρχικά έτσι την πάτησα κι εγώ).

Διαβάστε και εδώ

Re: Απάντηση: Now playing...

Διονύση διαπιστώνω όλο και πιό υψηλές επιδόσεις..:grinning-smiley-043:grinning-smiley-043

Σπύρο, ο θυμόσοφος λαός λέει ότι ''με όποιον δάσκαλο καθήσεις τέτοια γράμματα θα μάθεις''.
Με πολλή αγάπη στους 2-3 πιο αγαπητούς μου φίλους της Μουσικής Κατηγορίας.
:grinning-smiley-043

Last edited:

Bill Evans - Everybody Digs (1958)
51pHR--RR7L._SS500_.jpg

Το πηρα σε 180gr βινυλιο της Jazz Wax. 4 σολο πιανο και αλλα 6 με τη συνοδεια των Sam Jones στο μπασο και Philly Joe Jones στα ντραμς.

Τελειος και ο ηχος.

ΜΑΓΕΙΑ

Neil Young - Live In San Francisco (1978)
YoungNeil_LiveInSanFrancisco_1.jpg

Aυτη ακριβως η εκδοση βινυλιου, με επισης παρα πολυ καλο ηχο.

Vignettes.jpg

οφείλω να ομολογήσω ότι 'την πάτησα' μεγαλοπρεπέστατα εδώ: το άκουσα επιπόλαια μιά-δυό φορές και...το έβαλα στην άκρη. Mea culpa. Και να πώ ότι δεν την ήξερα την Marilyn; 7 άλμπουμ της έχω, το ένα καλύτερο απο το άλλο.
Εκπληκτικές οι Βινιέτες - αν και θέλουν χρόνο και προσοχή για να σου φανερώσουν τις χάρες τους.

Απάντηση: Re: Now playing...

African_Piano_%5BECM%5D_%5Blive_4905d5d7c9a5e.jpg

African Piano -Dollar Brand (Abdullah Ibrahim)

Γειά στα χέρια σου ! :grinning-smiley-043
Επιτέλους μου αποκαλύφθηκε ο τίτλος του διαμαντιού Bra Joe From Kilimanjaro !
Μου τό'χε δειγματίσει προ τριετίας ο Κώστας, μα ήταν ανώνυμο και αδυνατούσα να το βρώ.

Πάω γιά ψώνια :hippy:

Ποτε δε με ξετρελανε το African Piano. Θα το ξανακουσω σημερα να δω μηπως και αλλαξω γνωμη. Τωρα ακουω Ben Harper oμως και το αλμπουμ του The will to live, του 1997.

415HQB8K5TL._SS500_.jpg