Now playing...(ΟΧΙ video clips)

Απάντηση: Now playing...

Yeasayer - Odd Blood (2010)
61mCrFCBqrL._SS500_.jpg

Ειναι το δευτερο αλμπουμ των Νεουορκεζων Yeasayer. Μαλλον θα ακουστουν περισσοτερο μεσα στη χρονια.

Re: Now playing...

Μιχάλη είναι η Sukowa, γνωστή σε μας από τις ταινίες του Fassbinder?

Απο ένα γρήγορο ψάξιμο που έκανα στο δυκτιο αυτή πρέπει να είναι! Ομολογώ οτι δεν έχω δει καμια ταινια του...:slapface:
Απο οτι κατάλαβα μάλλον να το φέρω μαζί μου ε; :)
Είναι καταπληκτικό...
Εγώ γενικότερα είμαι αντίθετος σε τέτοιου είδους "επεμβάσεις" αλλά το συγκεκριμένο με κέρδισε απο τα πρώτα λεπτά που το άκουσα στη "Λεσχη..."

Ένα φοβερό jamsession στο Arte hd προχτές ξημερώματα κατά τις 6, όπου για μια ώρα συμμετείχαν ο Manu Katche με την Alice Russell και μια νεα γαλλική μπαντάρα με όνομα Skip the Use......

φοβερό τρακάρισμα πριν τον ύπνο και μετά το βρώμικο.......:afro:

πολύ μα πολύ προχειροφτιαγμένη δουλειά.
Μόνο το παίξιμο του Grapelli λέει...

Παντως τωρα που το ακουω ξανα, αυτο που μπορω να δω αρνητικα ( ακουγοντας επι τουτου) ειναι οτι μπορουν να σου φανουν οι δυο κιθαριστες αφηρημενοι ! ειναι στιγμες φαινεται οτι χανουν το ρυθμο η οτι δεν συμμετεχουν ενεργητικα στις συνθεσεις οταν ειναι χωρις το βιολι .(ισως και η ελλειψη ντραμιστα να δημιουργει μια αισθηση κενου σε καποιους)
Προσωπικα θεωρω οτι μαλλον παιζουν με σεβασμο απεναντι στον Grappelli,o οποιος δινει ρεστα.
Εντυπωσιακο ειναι οτι και αλλος δισκος, (του mingus) που και παλι προσωπικα μου αρεσει ,
με παρουσια των δυο (P.catherine -L. Corryel) σε μερικους δεν αρεσει !
charles-mingus-three-or-four-shades-of-blues.jpg

Ισως ειναι θεμα χημειας (!?)

Last edited:

Παντως τωρα που το ακουω ξανα, αυτο που μπορω να δω αρνητικα ( ακουγοντας επι τουτου) ειναι οτι μπορουν να σου φανουν οι δυο κιθαριστες αφηρημενοι ! ειναι στιγμες φαινεται οτι χανουν το ρυθμο η οτι δεν συμμετεχουν ενεργητικα στις συνθεσεις οταν ειναι χωρις το βιολι .(ισως και η ελλειψη ντραμιστα να δημιουργει μια αισθηση κενου σε καποιους)
Προσωπικα θεωρω οτι μαλλον παιζουν με σεβασμο απεναντι στον Grappelli,o οποιος δινει ρεστα.
Εντυπωσιακο ειναι οτι και αλλος δισκος, (του mingus) που και παλι προσωπικα μου αρεσει ,
με παρουσια των δυο (P.catherine -L. Corryel) σε μερικους δεν αρεσει !
charles-mingus-three-or-four-shades-of-blues.jpg

Ισως ειναι θεμα χημειας (!?)

κοντά πέφτεις....
αν θέλεις μου λες (είτε εδώ είτε με πμ) ποιούς άλλους του Coryell έχεις...
και τι από αυτά σου αρέσουν

κοντά πέφτεις....
αν θέλεις μου λες (είτε εδώ είτε με πμ) ποιούς άλλους του Coryell έχεις...
και τι από αυτά σου αρέσουν

χθες που πηγα να σου στειλω π.μ. δεν γινοταν επειδη ειναι γεματο το mail σου οποτε ριξ του μια ματια .

va-freedomrhythm&sound.jpg

Με την συγκεκριμένη συλλογή έχουμε τρία θέματα

1)Είναι όντος μια από τις καλύτερες συλλογές που έχει κυκλοφορήσει η Soul Jazz Records(από αυτές που έχω ακούσει, τουλάχιστον).
2)Επίσης η εταιρεία, για όσους δεν το γνωρίζουν, έχει κυκλοφορήσει και ένα σχετικό βιβλίο, το οποίο είναι κυριολεκτικά κόσμημα.
http://slamxhype.com/art-design/freedom-rhythm-and-sound-jazz-album-covers-book/
3)Καθώς λοιπόν, άκουγα το cd το απόγευμα, κάποια στιγμή σταμάτησα για να δω τι έπαιζε εκείνη την στιγμή.
81st street - Gato Barbieri & Dollar Brand
Είναι απο αυτόν τον δίσκο.
barbie_gato_hambakhal_101b.jpg

Γνωρίζει κανείς κάτι?

Selefice...μια από τις πρώτες μπάντες στην Ελλάδα με τα δυο πόδια στον ακραίο χώρο..(death/black)
Το συγκεκριμένο πορτοκαλί lp ήταν το υπ αριθμόν 30 της Molon Lave Records..μια εταιρεία που εχει "φιλοξενήσει" και άλλους του χώρου όπως τους Thou Art Lord (από μέλη των Νecromantia και Rotting Christ) ,,τους blacksters Varathron (από τις πρώτες μπάντες στον χώρο) και άλλους,,,,,

Το περιεργο της υποθεσης ομως δεν ειναι τα παραπάνω,,αλλά βρίσκεται στο γεγονός ότι παραγωγός του δίσκου είναι ο Ελληνο-Ιταλός Coti Κυριάκος,,(η αλλιώς Coti K),,o οποίος μεταξύ άλλων είναι γνωστός από τις συνεργασίες του με τους Στέρεο Νοβα ,,τους Εcho Tatto,,και της προσωπικής του σόλο καριέρας που έχει στην ηλεκτρονική μουσική σαν παραγωγός και συνθέτης...

_1012940-1.jpg

Απάντηση: Now playing...

Pet Shop Boys - The Battleship Potemkin (Soundtrack, 2005)
41ZH8A2NTML._SS500_.jpg

Λογικα θα υπαρχει στο index η παρουσιαση του δισκου.

Selefice...μια από τις πρώτες μπάντες στην Ελλάδα με τα δυο πόδια στον ακραίο χώρο..(death/black)
Το συγκεκριμένο πορτοκαλί lp ήταν το υπ αριθμόν 30 της Molon Lave Records..μια εταιρεία που εχει "φιλοξενήσει" και άλλους του χώρου όπως τους Thou Art Lord (από μέλη των Νecromantia και Rotting Christ) ,,τους blacksters Varathron (από τις πρώτες μπάντες στον χώρο) και άλλους,,,,,

Το περιεργο της υποθεσης ομως δεν ειναι τα παραπάνω,,αλλά βρίσκεται στο γεγονός ότι παραγωγός του δίσκου είναι ο Ελληνο-Ιταλός Coti Κυριάκος,,(η αλλιώς Coti K),,o οποίος μεταξύ άλλων είναι γνωστός από τις συνεργασίες του με τους Στέρεο Νοβα ,,τους Εcho Tatto,,και της προσωπικής του σόλο καριέρας που έχει στην ηλεκτρονική μουσική σαν παραγωγός και συνθέτης...

_1012940-1.jpg

με πήγες πολύ πίιιιισω σε χρόνια φίλε...:a0210:

με πήγες πολύ πίιιιισω σε χρόνια φίλε...:a0210:

Όλο και κάποιος θα τσιμπήσει ...είπα...(απ τους γνωστούς άγνωστους):flipout:

Όταν λες ότι σε πήγα πίσω μάλλον θα εννοείς για τους Echo Tatto....γιατί για fan των Varathron δεν σε είχα...

Έπεσα μέσα??

Όλο και κάποιος θα τσιμπήσει ...είπα...(απ τους γνωστούς άγνωστους):flipout:

Όταν λες ότι σε πήγα πίσω μάλλον θα εννοείς για τους Echo Tatto....γιατί για fan των Varathron δεν σε είχα...

Έπεσα μέσα??

ακριβώς όχι Σπύρο,
για Selefice πήγαινε.. ήταν όνομα που την εποχή εκείνη είχε ξεσκιστεί στα live, πρέπει να παίζανε κάθε βδομάδα οι τύποι... αλλά ήταν και μια πιο αγνή εποχή... όχι πολύ μακρινή.
πρόβαραν και στο στούντιο που πηγαίναμε κι εμείς να grunge-ουνίσουμε...