Now playing...(ΟΧΙ video clips)

Απάντηση: Re: Απάντηση: Now playing...

καλα κανει.....

Δε μου αρεσει να αδικουν αυτους που με εχουν κανει να αγαπησω τη μουσικη.:argh:

Ασε που και εσυ εχεις αδικο. Ο Μικ δεν εχει αντιπαλο και βασικα σε αυτον οφειλεται το οτι ακομα υπαρχουν οι Stones. Οταν θα σταματησουν να υπαρχουν ΤΟΤΕ θα καταλαβουν ολοι τι εχασαν. Οπως και να το κανουμε, ειναι διαφορετικο να μιλας για ενα αλμπουμ συγκροτηματος που υπαρχει ακομα και διαφορετικο για κατι που δεν υπαρχει. Πχ, Το Midnight Rambler το παιζουν ακομα στις συναυλιες τους, σε 10λεπτες εκτελεσεις. Ψαξε στο youtube να βρεις την εκτελεση του απο το Rio, το 2006 νομιζω. Ακομα και σημερα εχει καποιος τη δυνατοτητα να παει να το ακουσει, ασχετως που πολλοι απο εσας το σνομπαρετε και μαλιστα χωρις σοβαρο λογο. Ευτυχως που μονο στην Ελλαδα υπαρχει σε μεγαλο βαθμο τετοιου ειδους σνομπισμος.

Δε μου αρεσει να αδικουν αυτους που με εχουν κανει να αγαπησω τη μουσικη.:argh:

Ασε που και εσυ εχεις αδικο. Ο Μικ δεν εχει αντιπαλο και βασικα σε αυτον οφειλεται το οτι ακομα υπαρχουν οι Stones. Οταν θα σταματησουν να υπαρχουν ΤΟΤΕ θα καταλαβουν ολοι τι εχασαν. Οπως και να το κανουμε, ειναι διαφορετικο να μιλας για ενα αλμπουμ συγκροτηματος που υπαρχει ακομα και διαφορετικο για κατι που δεν υπαρχει. Πχ, Το Midnight Rambler το παιζουν ακομα στις συναυλιες τους, σε 10λεπτες εκτελεσεις. Ψαξε στο youtube να βρεις την εκτελεση του απο το Rio, το 2006 νομιζω. Ακομα και σημερα εχει καποιος τη δυνατοτητα να παει να το ακουσει, ασχετως που πολλοι απο εσας το σνομπαρετε και μαλιστα χωρις σοβαρο λογο. Ευτυχως που μονο στην Ελλαδα υπαρχει σε μεγαλο βαθμο τετοιου ειδους σνομπισμος.

μ'αρεσει οταν τσιμπας και τα παιρνεις ολα προσωπικα.Κανενας δεν αμφισβητει τον Μικ.Αλλα οσον αφορα το επιθετο επιχειρηματιας που του κολλησε ο Κωστας ειναι περα για περα αληθινο και δεν νομιζω οτι τον υποτιμαει.Αλλωστε ο ιδιος απο καποια στιγμη και μετα το 'ριξε στις μπιζνες...
τωρα στο οτι ειναι η αιτια να υπαρχουν ακομα οι στοουνς εγω θα το εθετα αλλιως.τα λεφτα ειναι η αιτια που υπαρχουν ακομα....

τωρα στο οτι ειναι η αιτια να υπαρχουν ακομα οι στοουνς εγω θα το εθετα αλλιως.τα λεφτα ειναι η αιτια που υπαρχουν ακομα....

Ελα μωρε, μην διυλίζεις τοσο πολυ τον κώνωπα. Ας το καναμε ολα αυτα τα χρονια για τους πολιτικούς μας και για την ηθικη μας και ας αφησουμε τα "ομορφα" στο ραφι των "ομορφων", ειδικα οσο δεν μας εχουν δωσει καποια μεγαλη αφορμη. Αλλωστε, οι Stones κυκλοφορουν ακομα αξιοπρεπεις δισκους και δινουν συναυλιες που καθε αλλο απο αρπαχτες μπορουν να χαρακτηριστουν. Μακαρι ολα τα πραγματα να ειχαν τις "ατελιες" των Stones. H ζωη μας θα ηταν πολυ καλυτερη.

Re: Now playing...

Για τους Stones και γενικότερα...

Αλήθεια..πότε βγαίνει ένας μουσικός στην "σύνταξη"...όταν σταματήσει να δημιουργεί (κατά τους ακροατές),η όταν αυτός κρίνει πως του είναι αδύνατον να δημιουργήσει?...εγώ πιστεύω πως τους περισσότερους μουσικούς δεν μπορεί κάποιος εύκολα να τους πείσει στο να σταματήσουν να δημιουργούν..ειδικά όταν αυτό που κάνουν δεν προκύπτει από βιοποριστικούς λόγους ,αλλά από την αγάπη τους για την μουσική και ειδικότερα γι αυτό που λέμε ..."για την φάση"

Το κείμενο του Κώστα πιο πάνω,δείχνει,πόσο ανούσια ήταν η θέσπιση του parental advisory στα εξώφυλλα των δίσκων..:2thumb22sup:

Αφήστε τον λαό να αναπνεύσει...

Βαλτε αλλου αυτο το κειμενο.εδω μεσα θα θαφτει.εγω παντως το εκανα copy paste,να το εχω αρχειο...:worshippy::worshippy:
ετσι αν με ρωτησει κανενας τι ειναι για σενα η μουσικη να του δειξω αυτο...

Λοιπόν κύριοι, Αυτός είναι ο ένας και μοναδικός λόγος που υπάρχω εδώ μέσα

:adore::adore::adore::adore:

Τhat's exactly what I was about to say

:grinning-smiley-043 στη νιοστή..

...και όπως ενδεχομένως φαντάζεσαι, ομιλείς εκ μέρους όλων μας.

Αφού δεν “ακουμπιέται” το άτομο βρε παιδιά.Ti να λέμε τώρα:grinning-smiley-043:grinning-smiley-043:grinning-smiley-043

Κάντε το sticky.

Αν έχω την άδεια του Κώστα το συγκεκριμένο post θα ''ανεβεί'' στις Παρουσιάσεις. Εκεί ανήκει.

Αν έχω την άδεια του Κώστα το συγκεκριμένο post θα ''ανεβεί'' στις Παρουσιάσεις. Εκεί ανήκει.

Και ποιός τον ρωτάει τον Κώστα;:Banane0::Banane0:
Το "κοινόν" αποφασίζει...και το "κοινόν" απεφάνθη ομόφωνα νομίζω....

κάντε το ό τι θέλετε.
εγω το έβαλα στο Now playing γιατί, την ώρα που το έγραφα, άκουγα το δίσκο και σας έπαιζα την ψυχή μου.
Υπάρχουν υπέροχες μουσικές που όμως, είναι τόσο sexy όσο, περίπου, το να φιλάς ένα δένδρο :blink: . Αυτό εδώ, για μένα, είναι στον αντίποδα.
Δεν ξέρω με τι μετράει τη ζωή του καθένας.
Εγώ, τη δική μου, τη μετράω με δίσκους.
Περιέργως, αυτό εδώ δεν το θυμάμαι ακριβώς. Πρέπει να το άκουσα στα 17-18 μου. 1971 ή '72. Κατά κάποιο τρόπο όμως, το νιώθω ζυμωμένο μέσα στα χρωμοσώματά μου απ τη στιγμή που άρχισα να καταλαβαίνω τον εαυτό μου. Αν ποτέ κάνω διαθήκη, θα ζητήσω να μου το βάλουν μαζί μου, στο κιβούρι μου. Αυτό και το '1969 Live' (VU) - αντί για ...Εικόνα, κάποιου Αγίου.
Σας ευχαριστώ πολύ για τα καλά λόγια αλλά, κυρίως, για τη μεγαλοθυμία και την ανοχή σας.

Last edited:

White Boy singing the blues

516XKRZG0HL._SL500_AA300_.jpg

John Mayall: USA Union

ντραμς δεν έχει. τι να τα κάνει; έχει τον Larry Taylor (Canned Heat) στο μπάσο: σου βροντάει στο Δόξα πατρί, σαν να σου βαράει το πεπρωμένο την πόρτα.
Στις κιθάρες ο criminally underrated Harvey Mandel (επίσης από τους Canned Heat). Με είχατε πρήξει με κείνον τον Roy Buchannan στα νειάτα μου και κανένας σας δεν έκανε τον κόπο ν ακούσει τον Harvey.
Τα blues κυλάνε μέσα στις αρτηρίες του. Και το φανκ επίσης.
Βιολί, εκείνος ο πορνόγερος, ο Sugarcane Harris.
O leader ολοτρίγυρα: πιάνο, κιθάρες...ό τι μπορεί.

Pure bliss.
Τι άλλο να ζητήσει κανείς

ΚΑΝΕΙΣ ΜΕΓΑΛΟ ΛΑΘΟΣ....
στη δεκαετία του 70 κυκλοφορούσε ένας δίσκος διπλός με τους μεγαλύτερους κιθαρίστες.
όποιος άκουσε σ αυτόν τον Roy ΑΚΟΥΣΕ και τον Harvey γιατί ήταν δίπλα δίπλα.
Και είχε μείνει με το στόμα ανοιχτό. Δις.:ernaehrung004:

Απάντηση: Re: Now playing...

ΚΑΝΕΙΣ ΜΕΓΑΛΟ ΛΑΘΟΣ....
στη δεκαετία του 70 κυκλοφορούσε ένας δίσκος διπλός με τους μεγαλύτερους κιθαρίστες.
όποιος άκουσε σ αυτόν τον Roy ΑΚΟΥΣΕ και τον Harvey γιατί ήταν δίπλα δίπλα.
Και είχε μείνει με το στόμα ανοιχτό. Δις.:ernaehrung004:
guitaralbumr.jpg
guitaralbum.jpg

Αυτόν λές έ?
Τον είχα κάποτε και συμφωνώ

##

Jim Marshall είναι αυτή?
θα έβαζα στοίχημα τη σύνταξή μου :Banane0:

Στοιχηματίζουμε μόνο πράγματα υπαρκτά Δημήτρη, .....όχι Α.Τ.Ι.Α :Banane0:

Last edited: