Now playing...(ΟΧΙ video clips)

Re: Now playing...

iggy_pop_raw_power.jpg

Iggy and The Stooges - Raw Power (1973)

"Back then, you either felt the power of the Stooges' disruptive music reverberate through the very core of your being - or you didn't.
Still the greatest, meanest-eyed, coldest-blooded hard-rock tour de force ever summoned up in a recording studio"

Απάντηση: Now playing...

Κάποτε με ρώτησε ένας φίλος ποια θεωρώ πως είναι τα τρία ροκ άλμπουμ που ΠΡΈΠΕΙ να έχει κάποιος. Αν και δε μου αρέσουν τέτοιου ειδους ερωτήσεις, του απάντησα αμέσως "τα τρία των stooges". Έκανα κάποιο "σοβαρό λάθος"; Τελικά, δε νομίζω...

rolling-stones-some-girls-cens-441367.jpg

Some Girls περιμένουν τις διακοπές τους....
Γιατί στη συνέχεια πρέπει να αντέχουν να ξυπνάνε αξημέρωτα...
εν τω μεταξύ, ακούνε το above mentioned και θυμούνται όταν ήταν 13-14, που κέρδισαν σε ένα διαγωνισμό ζωγραφικής του club των νέων του Ταχυδρόμου μια τεράστια αφίσα των Stones ε, καλά δε ήταν τόοοσο ταλαντούχες να κερδίσουν το πρώτο βραβείο, κέρδισαν όμως το ωραιότερο -, με τον Mic σε πρώτο πλάνο, και την έβαλαν ακριβώς απέναντι τους και τον χάζευαν ολημερίς . Που να 'ξεραν....some girls..

:coool:

iggy_pop_raw_power.jpg

Iggy and The Stooges - Raw Power (1973)

"Back then, you either felt the power of the Stooges' disruptive music reverberate through the very core of your being - or you didn't.
Still the greatest, meanest-eyed, coldest-blooded hard-rock tour de force ever summoned up in a recording studio"

Κώστα τι θα πρότεινες;
Since I don't bet, ας χρεώσω την πιστωτική μου με μερικούς δίσκους ακόμα....:rolleyes:

στο άλλο άκρο τώρα....

Η Ημιτελής Συμφωνία
(Unvollendete) D. 759

1377E.jpg

Το 1845, ο αδελφός του Schubert, Φέρντιναντ, έδωσε στον Mendelssohn (για όποιον δεν θυμάται, συνθέτη της "φανταστικής Συμφωνίας") ένα απόσπασμα από το σχέδιο ενορχήστρωσης μίας από τις πολλές ημιτελείς συμφωνίες του.
Ο Μέντελσσον τον ευχαρίστησε λέγοντας: " Έχω την αίσθηση ότι ακριβώς μέσα από το γεγονός ότι το έργο είναι ημιτελές, μέσα από τις διάσπαρτες, μισοτελειωμένες ενδείξεις, τον γνώρισα προσωπικά και στενότερα απ' ότι θα μπορούσε να μου τον είχε γνωρίσει ένα ολοκληρωμένο έργο...."

Μονάκριβέ μου Franz πως θα μπορέσω ποτέ να περιγράψω τα συναισθήματα που μου προκαλεί η μουσική Σου;

Κώστα τι θα πρότεινες;
Since I don't bet, ας χρεώσω την πιστωτική μου με μερικούς δίσκους ακόμα....:rolleyes:

το δεύτερο είναι το καλύερό τους Κάλλη -The Stooges : Funhouse.
τούτο δώ είναι το 3ο. πάρα πολύ καλό επίσης.
αν και λίγο παρωχημένα πλέον.
να μην τα παραγγείλεις : 'σκάνε' κάθε τόσο στο Μετρόπολις σε τιμές-χώμα γύρω στα 6-7 ευρώ το ένα.

βέβαια μετά, θα πρέπει οπωσδήποτε να πάρεις και το πρώτο.
τους εχει κάνει παραγωγή ο Cale.
I Wanna Be Your Dog. Υμνος.
Μυρωδιάδες, πουθενάδες και κάθε λογής στοιχηματζήδες πάνε σούμπιτοι για βρούβες.

μα όχι, δεν τίθεται θέμα γνώσεων .... το κρυφό νόημα πάμε να συλλάβουμε ...

μα όχι, δεν τίθεται θέμα γνώσεων .... το κρυφό νόημα πάμε να συλλάβουμε ...

Θεωρίες συνομωσίας βρε.... :smash: ντροπή σας!!!
Απλά, επειδή μας διαβάζουν και νέα μέλη ή.... επισκέπτες άλλων κατηγοριών , είπα να το διευκρινήσω.
That simple...
:ernaehrung004:

Απάντηση: Now playing...

Οχι ακριβώς now, αλλά λίαν συντόμως... :operator:

Τα live κατα το ταξίδι των διακοπών, είναι πλέον παράδοση που την τηρώ κάθε χρόνο. Ετσι και φέτος.

Λύνοντας λοιπόν οι κάβοι και για Αργοσαρωνικό διάλεξα αυτό:

esthamburg-lp.jpg

Για Μυρτώο και περίχωρα αυτό:

Miles%2BDavis%2Blive%2B%40%2BFillmore%2BEast%2B1970.jpg

Και για μετά τη Σαντορίνη μέχρι το Μεγάλο Κάστρο ετούτο:

51K4GW16QFL._SS500_.jpg

Όπου και αν βρεθείτε, να περάσετε καλά το υπόλοιπο του καλοκαιριού.
Καλή υγεία σε όλους σας και με το καλό να τα ξαναπούμε -bye-

αφήστε το grrrrl μας ήσυχο βρε...'διορθωτές'.
δε μπορεί να κάνει ένα λάθος;
σπεύσατε αμέσως...
θα το βάλουμε τιμωρία να γράψει Μπερλιόζ 100 φορές;
και σιγά το έργο μεταξύ μας.
Κάλλη, μην τους ακούς.
η ουσία είναι στη φιλολογία πιάνου, στη μουσική δωματίου, στην όπερα κι στα κοντσέρτα.

ο έτερος ...διορθωτής θα στραβομουτσουνιάσει τώρα διότι ο αγαπημένος του δεν διέπρεψε σ'αυτά τα είδη...

χαχα, όχι, ... εάν ρωτήσεις τον Λύμπε (πριν τον πιάσει τυχόν πνεύμα αντιλογίας) θα απαντήσει ότι οι μόνες συμφωνίες που δέχεται είναι του αγαπημένου μου ....

άλλωστε και γω, είμαι εδώ και χρόνια στο ''δωμάτιο'', με ελάχιστες εξαιρέσεις ... ο Μάλερ δεν πιάνεται... δεν μιλάμε για συμφωνίες εκεί... μιλάμε για τήξη όλων των τεχνών, λογοτεχνία / ποίηση / αρχιτεκτονική, κλπ. κλπ.

και ο Wagner κάτι παρόμοιο και μεγαλεπήβολο είχε στο μυαλό του (gesamtkunstwerk) αλλά ίσως κάπου χάλασε η συνταγή.
Πάντως ο αγαπητός Λύμπε αρέσκεται σφόδρα να κινείται κόντρα στο ρεύμα.

Re: Απάντηση: Now playing...

Καλά τώρα μού κατέστρεψε καί τά τελευταία επιχειρήματα υπεράσπισης..

:bigcry::ADFAD2::flipout::flipout:

Λοιπόν, πέραν του ότι αυτή τη στιγμή κλαίω από τα γέλια, και αφού έπρεπε να το διαβάσω 40 φορές για να καταλάβω τι στο καλό είχα κάνει λάθος, ήρθε η ώρα να απολογηθώ ενώπιον του σεβαστού τουτου δικαστηρίου.
Η δικαιολογία για το αποτρόπαιο τούτο έγκλημα είναι μία:
Ήθελα να εστιάσω στην ημιτελή και τα λόγια του Μέντελσσον και το έκανα, αλλά κλασσικά, προσπαθώντας να το συνδυάσω οδηγήθηκα σε λάθους "συνειρμούς".
Είναι κάτι που συμβαίνει συχνά, αλλά μόνο αν μπορείς να μπεις στο μυαλό μιας (ξανθιάς) γυναίκας για να το καταλάβεις.
Προτείνω να γράψω 100 φορές Berlioz - Symphonie fantastique / Mendelssohn - Ein walpurgisnacht χωρίς να κάνω copy paste

ή εναλλακτικά, να με αποβάλλετε από τη Μουσική Κατηγορία για ένα μήνα τουλάχιστον αφού πρώτα υποσχεθώ ότι δεν θα ξανακάνω τέτοια ατοπήματα...

:flipout::flipout::flipout::ernaehrung004:

και σας τραγουδήσω α καπέλα το please forgive me