Now playing...(ΟΧΙ video clips)

Απάντηση: Re: Now playing...

Mεγάλη μπάντα Βασίλη. Πρέπει να φτιάξουμε και ένα αφιέρωμα στα Αυστραλέζικα.
Είμαι αναγκασμένος δυστυχώς να παραχωρήσω την σκυτάλη σε πιο καταρτισμένους από μένα, αφού από Αυστραλία έχω λίγα πράγματα. Μπορώ όμως ανεπιφύλακτα να προτείνω την συλλογή DoThePop (2πλό cd) -bye-

Re: Now playing...

DoThePop στα υπόψην λοιπόν...

Από Radio Birdman έχω τη συλλογή The Essential Radio Birdman. Τζίμη ή Μπιλ, θέλω αφιέρωμα με τους καλύτερους δίσκους τους, να προχωρήσω σε καμιά αγορά.

Απάντηση: Re: Now playing...

DoThePop στα υπόψην λοιπόν...

Από Radio Birdman έχω τη συλλογή The Essential Radio Birdman. Τζίμη ή Μπιλ, θέλω αφιέρωμα με τους καλύτερους δίσκους τους, να προχωρήσω σε καμιά αγορά.

Xτυπάς το Radio's Appear και δεν χρειάζεσαι τίποτα άλλο.
Από συγγενικά σχήματα των Radio Birdman, σαρώνεις τα άπαντα των:
Hitmen, New Order (των αυστραλών, όχι των άλλων), Screaming Tribesmen, Eastern Dark, Hoodoo Gurus, New Christs, Τrilobites, Celibate Rifles και ήδη έχεις μπει στη χώρα των καγκουρώ!

p.s. άμα τα βρεις ποτέ, γράψε μου κανα γράμμα!

Last edited:
Απάντηση: Now playing...

πες τε μας περισσοτερα για .Amanda . ακουγεται πολυ ενδιαφερον

που θα τον βρουμε και τι καλυτερο για αρχη .

.

9371.jpg

το καλύτερό τους άλμπουμ ever, στο προσωπικό μου TOP-20 όλων των εποχών. Τώρα, το Γιαπωνέζικο remaster έχει ένα extra track και ακούγεται καλύτερα από ποτέ

51QQDDYX76L._AA240_.jpg

Εγώ αυτό έχω. Πολύ seventies ατμόσφαιρες εμπλουτισμένες με το κατάλληλο eastern sitar groove και μπόλικο funk/rock.

Απάντηση: Re: Απάντηση: Now playing...

Μισό λεπτό!!Μαλλον ο Κώστας εδώ αναφέρεται σε Beach Boys??

Αμα είναι να είμαι στο φόρουμ και να πρέπει να ψάχνω στο google για να βρώ μιάν άκρη , που δεν ξέρω και αν την βρήκα τελικά , thanks a lot .

Αργάει η κεφαλή ή έχει ζέστη?
http://www.avclub.gr/forum/showpost.php?p=216284&postcount=136

Αγαπητέ Βασίλη , αυτό σημαίνει ότι θα πρέπει να θυμάμαι όλα τα προηγούμενα post που διάβασα πριν από μέρες . Με δεδομένο ότι το όνομα μου ήταν παντελώς άγνωστο , καθώς και ότι με τον φίλτατο Γιώργο Μπαϊραχτάρη , αποκλείεται να έχουμε πάνω από δύο κοινούς δίσκους :ernaehrung004: γιατί θα έπρεπε να θυμάμαι το Ananda ; Ειδικά όταν βγαίνει κι ο άλλος από κάτω και πετάει ένα "το καλύτερό τους άλμπουμ ever, στο προσωπικό μου TOP-20 όλων των εποχών. Τώρα, το Γιαπωνέζικο remaster έχει ένα extra track και ακούγεται καλύτερα από ποτέ" , τι πρέπει να υποθέσω ; :BDGBGDB55: