Now playing...(ΟΧΙ video clips)

Re: Now playing...

Χθες,

337.jpg

Malia - Young Bones. Ανάλαφρη εμπορική neo soul/jazz με πολύ ενδιαφέρουσα ζεστή φωνή η Malia.Highlights τα two fugitives και Wonderland

310DFC230GL._AA240_.jpg

Πρώτη επαφή με τον Κeith με βρίσκει να βυθίζομαι απόλυτα στην εσωτερικότητα του part II, και να χρειάζομαι περισσότερες ακροάσεις του part I για να αντιληφθώ τα διαφορετικά συναισθήματα και επίπεδα.

Απάντηση: Re: Now playing...

Αρχική Δημοσίευση από Δημήτρης Ν.
Δόξα σοι ο Θεός , που ο Λύμπε , με την εγκυρότητα που τον περιβάλλει ξεσκεπάζει τους Sigur Ross . Tι hype και αυτό . Ο τύπος που του πούλησα το Talk με κοιτούσε με ορθάνοιχτα έκπληκτα μάτια " Πουλάς το Talk ;" και μετά γέλασε . Εγώ μέσα μου γελούσα περισσότερο .

Χα χα το γνωστό κουσούρι μου . Αδυνατώ να προφέρω ή να γράψω σωστά δίσκους ή καλλιτέχνες που αντιπαθώ

Δημήτρη, νόμιζα ότι πρόφερες Τάλκ (πουδρίτσα), ελέω απαξίωσης...:flipout::flipout:
Στο εξής θα αναφέρομαι έτσι για το συγκεκριμένο νερόβρασμα:award:

Re: Now playing...

Γιώργο την ώρα που το άκουσα ήταν ότι καλύτερο για να ξυπνήσω ήρεμα γιατί η μέρα είχε τρέξιμο απο το πρωί με λογαριασμούς ΟΤΕ, ΕΥΑΘ κτλ.

Υπέροχη μουσική και χωρίς να έχω μεγάλη εμπειρία πιστεύω και η εκτέλεση είναι πολύ καλή.

Fauré: Musique Pour Piano / Esteban Sánchez γιατί τα εμφάνισε έτσι στο quote ?

Κάτι μου κάνει αυτό.....!:music-smiley-004:με βλέπω για καινούργιες αγορές!

Στον Faure ,όποιος επιθυμεί δύο προτάσεις,πρίν φτάσει στό Requiem...
Α)13 Nocturnes,piano GermaineThyssens-Valentin
από Testament.Η Κυρία ήταν ειδική στον συνθέτη.
Β)Faure:Violin Sonatas,Krysia Osostowicz βιολί,Suzan Tomes πιάνο.Από Hyperion.
Εξαιρετική ηχογράφηση.

Eίχα αγοράσει το Gulag Orkestar,μέ προσμονή,αλλά δέν μέ ενθουσίασε.
Δεν ´κόλλησα´ στόν δίσκο.
Ενδιαφέρουσες μείξεις από μουσικές,αλλά το τελικό αποτέλεσμα κατώτερο απ´όσα είχα διαβάσει γι´αυτό.
Τί γνώμη έχεις??

Kαλημέρα κιόλας από Athens!!!!!!!!!!!

Απάντηση: Now playing...

Τελειωσε ο Σακαμοτο και εχω βαλει ηδη McCoy Tyner. Η γυναικα μου εχει αρχισει να με στραβοκοιτα:flipout:

461032.jpg